Snel geregeld

Na aanleveren van de juiste documenten , was het snel geregeld.

Slechte service

Heb meerdere mensen aan de lijn gehad en kreeg niet t idee dat zij mijn probleem konden oplossen

Goed en snel geregeld

Goed en snel geregeld, vorige keer was het traject gecompliceerder en duurde het langer

Onpersoonlijk en onduidelijk

Tijdens de aanvraag is er communicatie mogelijk. Je load al je data in en wacht vervolgens op een beoordeling. Wij zijn uiteindelijk 2 weken bezig geweest. Zodra alles akkoord is verloopt het wel spoedig.

Prima maar de behandeling kon iets gestructureerder

Verzoeken om meer informatie kwamen in3 keer terwijl het ging om de correctheid en volledigheid van de documenten. Die check kun je in 1x doen en dan meteen om alles vragen ipv 3 dagen achter elkaar 1 vraag

Snelle afhandeling

Na aanlevering van de documenten over mijn inkomen, al 2 dagen later het gevraagde bedrag op mijn rekening staan.

Snel, eenvoudig of m aan te vragen

De aanvraag is zo eenvoudig. Via de app inloggen, invullen van gegevens en documenten uploaden. Binnen 48 werd de lening uitbetaald

Iets te snel

Hadden een offerte aangevraagd om te oriënteren dachten dat we nog gebeld zouden worden (wat ook in de aanvraag stond) om dingen door te nemen maar het geld stond gelijk maandags al op de rekening. Hier schrokken we eerlijk gezegd een beetje van, contact met abn gehad en het geld direct terug gestort. We weten in iedergeval wat de mogelijkheden zijn en dat het heel snel binnnen 2 dagen geregeld kan zijn wat super fijn is. Wij gaan op zoek naar onze droomcamper en wanneer wij die gevonden hebben zullen we opnieuw de lening aanvragen.

was niet makkelijk

koste een hoop moeite

Betrouwbaar en weloverwogen

Aangenaam verrast over de snelheid en hulpvaardigheid van specialisten bij telefonische ondersteuning

Snel beoordeeld en betrouwbaar

Lening voor een warmtepomp. Snel voor elkaar.

Erg goed

Ik vond het heel prettig dat ik steeds dezelfde persoon aan de telefoon had,dat had ze ook gezegd,dat ik naar haar kon vragen,dan hoefde je niet steeds alles uit te leggen,en degene heeft me ook heel vriendelijk,leuk en goed geholpen.

Gemakkelijk en snelle communicatie.

We zijn snel geholpen

Duidelijke voorwaarden

Duidelijke voorwaarden, snelle afhandeling, makkelijk en gratis versneld aflossen.

Zeer snel geregeld

Alles ging snel maar ook goed volgens de regels

Aanvraag lijkt eenvoudig, werkelijkheid is weerbarstiger....

Aanvraag via de bankapp is eenvoudig en lijkt simpel maar het updaten van gevraagde stukken is wél gecompliceerder. Met name uitleg waarom documenten afgekeurd zijn blijft vaag. Ook specifieke details mbt gevraagde documenten ontbreken, zou met voorbeelden veel beter kunnen, zo voorkom je ergernis en vertraging. Hier valt nog winst te halen......

Super snel geregeld

Enorm snel geregeld. Alleen vond ik de dat de documenten, die aangeleverd moesten worden, niet altijd duidelijk waren omschreven. Ik ben niet deskundig op dit gebied. een bank afschrift is voor mij een bij en afschrijving. Weet nu dat het een ander document is. En zo waren er nog een paar.

Snelheid

Super snel geregeld

Mijn complimenten aan de medewerkers van abnamro den bosch

Mijn uploaden documenten gingen perfect op twee pagina's na ,ik was zelfs aan het tobben voor drie dagen ook gebeld online .Uiteindelijk persoonlijk geweest bij de bank en hebben mij een goed service gegeven . Want daar kon ook rechtstreeks gebeld worden naar de afdeling .en as gelukt.

Makkelijk en zeer snel geregeld!

Wij hebben de aanvraag op zondag avond gedaan en hadden de dag er na al uitsluitsel en betaling van de lening! Zeer vlot en soepel geregeld.

Gemakkelijk te regelen met de app

Zeer goede ervaring, vragen die ik had werden ook via de telefoon vriendelijk beantwoord

Super snel!

Ik ben blij met mijn snelle lening! Now kan ik blij met Vacantie weer! Dankjewel ABN!

Ontzettend snel geregeld

We kregen de goedkeuring en een paar uur daarna stond het geld al op de rekening, fijn en snel geregeld dat is erg fijn, meestal bij andere bedrijven gaat er weken overheen, nu in twee dagen echt alles geregeld van begin tot eind.

Snel professioneel en vriendelijk

Nog nooit had ik bij mijn eigen bank geleend, maar dit vind ik erg prettig overzichtelijk en allemaal heel snel geregeld

Extreem snel

Binnen twee dagen had ik het geld op mijn rekening. Toen bleek dat ik de lening toch niet nodig zou hebben, was hij binnen twee dagen weer afgelost en afgemeld. Grote klasse

Gustav Mahlerlaan 10

1082 PP Amsterdam

0800 0240711

Over ABN AMRO Lenen

Bij ABN AMRO kiest u voor een lening die past bij uw persoonlijke en financiële situatie. Zo zorgen we ervoor dat u verantwoord kunt lenen. De hele looptijd lang.