Tijdens het aanvragen van de lening zouden er 2 documenten al ingevuld moeten zijn; je kredietovereenkomst en je machtigingincasso. Toen ik de bestanden opgestuurd kreeg, waren ze al leeg. Maar ik dacht dat dat aan mijn computer lag. Toen kreeg ik een dag later bericht dat ik de twee bestanden opnieuw moest toesturen ondertekend. Ik braaf een handtekening zetten via pdf en opsturen. Wederom een dag later kreeg ik bericht dat het met pen moest, dus ik de bestanden eerst uitprinten, ondertekenen met pen en daarna inscannen en weer opsturen. Nadat het allemaal eindelijk goedgekeurd was, was het zo geregeld. Heel fijn, maar ik denk toch dat als de bestanden de eerste keer gewoon vanuit ABN in orde waren, je die rompslomp daarna niet had gehad.
Goedemorgen Gabrielle, Bedankt voor je uitgebreide feedback. Fijn om te horen dat het proces uiteindelijk snel en makkelijk verliep. Ik begrijp echter goed dat het frustrerend is geweest dat de documenten niet direct correct aangeleverd waren en dat je hierdoor meerdere keren hebt moeten ondertekenen en opsturen. We nemen je ervaring mee om dit proces te verbeteren. Dank dat je dit met ons deelt. ^Nikki
Beste service en snel geld lening
Goedemorgen Suleyman, Bedankt voor dit mooie cijfer en het delen van je ervaring! ^Nikki
Maar het ging bij ons niet zo soepel maar na even bellen en uitleggen wat er niet ging was het zo op gelost, ik vond dit heel prettig
Goedemorgen Agnes, Bedankt voor je feedback. Fijn om te horen dat je het aanleveren van de formulieren als makkelijk hebt ervaren. Jammer dat het proces niet meteen soepel verliep, maar goed om te horen dat een telefonisch gesprek het snel heeft opgelost. ^Nikki
Goede.ervaring En snel
Goedemorgen, Bedankt voor je reactie. Fijn om te horen dat je een goede en snelle ervaring had. We waarderen het dat je dit met ons deelt! ^Nikki
Online werk op zich heel goed sommige omschrijvingen mag wat duidelijker, maar dat doet niks van de 5 sterren af .
Goedemorgen John, Bedankt voor je feedback. Fijn om te horen dat het online proces goed werkt en dat je er tevreden over bent. We nemen je opmerking over de duidelijkheid van sommige omschrijvingen mee, dat helpt ons om de dienstverlening verder te verbeteren. Dank voor je 5 sterren! ^Nikki
Aanvraag is makkelijk in te vullen. Duidelijke vragen en documenten zijn uitstekend te uploaden. En de lening stond binnen 3 werkdagen op mijn rekening. Echt top.
Goedemorgen Kees, Bedankt voor dit mooie cijfer en wat fijn dat alles snel en vlot is verlopen. ^Nikki
Je kan merken dat de aanvraag opgebouw is door mensen die er regelmatig mee werken. Helaas had ik dit als aanvrager niet. En telefonisch is de bank slecht bereikbaar zeker als je werkt van 8 tot 17 ma-vrij. Adviseurs aan telefoon was de laatste die ik gesproken heb zeer kundig. Klachten service zeer goed werkend en vroegen ook om feedback.
Goedemorgen Max, bedankt voor je review. We begrijpen dat het aanvragen soms lastig kan zijn als je er niet vaak mee te maken hebt. Fijn om te horen dat onze adviseur je goed heeft geholpen en dat je tevreden bent over onze klachtenservice. We nemen jouw opmerkingen mee om onze dienstverlening verder te verbeteren. ^Nikki
Direct duidelijk en snel geholpen!
Hallo Henk, Dank voor dit mooie cijfer! Heel fijn dat alles duidelijk was en je snel ben geholpen. Gabie ABN AMRO Webcare
Na veel foutieve pogingen toch gelukt om de lening af te sluiten. Mede namens de hulp van de service afdeling. Aanvraag ging goed en vlug. Het aanleveren van produkten wat minder maar daar zijn we goed geholpen door de deskundige hulp van de medewerkers.
Goedemorgen Patrick, Bedankt voor je review. Fijn dat het uiteindelijk toch gelukt is om de lening af te sluiten. Je feedback over het aanleveren van de producten geef ik door. Gabie ABN AMRO Webcare
Van het begin van de aanvraag tot na het geld op de rekening goed contact gehad. Duidelijke mails, vriendelijke mensen aan de telefoon en altijd kijken naar oplossingen (waar andere banken dat niet deden). Ik heb het hele proces als erg fijn ervaren, bedankt iedereen!
Hallo Kaya, Wat een mooi cijfer! Super om te horen dat alles zo duidelijk was en dat je het hele proces als fijn hebt ervaren. Bedankt voor het delen van je ervaring! Gabie ABN AMRO Webcare
Ben uitstekend geholpen en waar het nodig was hebben de medewerkers mij op de goede weg geholpen.. bedankt
Goedemorgen Johan, Dank voor het delen van jouw ervaring en dit mooie cijfer! Fijn dat je zo goed ben geholpen. Gabie ABN AMRO Webcare
In het begin is het erg moeilijk.
Hi Caetano, Dankjewel voor het delen van je review! Fijn dat de informatie duidelijk is, ondanks dat je het in het begin als moeilijk hebt ervaren. Melanie ABN AMRO Webcare
Ervaring is prettig, maar wel afstandelijk door alleen maar telefonische en mailing communicatie.
Goedemorgen Peter, Hartelijk dank voor je review. Fijn om te lezen dat je een prettige ervaring hebt gehad, ondanks dat de communicatie afstandelijk voelt. Melanie ABN AMRO Webcare
Ik ben niet goed in computers
Hi Johny, Balen dat je daar tegenaan liep. In dat geval kun je hiervoor altijd contact opnemen met één van m'n collega's van onze afdeling Lenen. Je belt ze op werkdagen gratis tussen 09:00 en 17:00 via 0800 - 024 07 11. Goed weekend en bedankt voor het delen van je review. Robert ABN AMRO Webcare
Omdat mijn vrouw klant is en ik niet ging er veel fout. Mijn identificatie is pas na vele telefoon gesprekken en zelfs naar het Kantoor in Eindhoven gegaan Ben hierbij niet altijd even vriendelijk te woord gestaan. Het storten van het geld op onze rekening heeft uiteindelijk precies 1 maand geduurd.
Goedemiddag Suarez, Bedankt voor jouw review. Jammer dat dit zo lang heeft moeten duren en dat je dit zo hebt moeten ervaren. Fijn dat het uiteindelijk is goed gekomen en opgelost. We nemen je en feedback feedback zeker mee voor in de toekomst. Nikki
Jullie hadden de lening snel overgemaakt, alleen mogen jullie wel dat als jullie zeggen een mail te sturen het ook wel moeten doen . Want had geen mail niks ontvangen. Ma verder super service
Goedemiddag Julique, Dank voor de feedback, daar kunnen we van leren. Bedankt ook voor het delen van deze review. Robert ABN AMRO Webcare
Aan vraag was heel gemakkelijk en beordeling heel snel. Kritish mijn situatie beoordeeld dat ik verantwoord kan lenen, da’s geruststellend gevoel.
Hi George, Fijn om te lezen dat het zo gemakkelijk ging. Dank voor het plaatsen van je review. Robert ABN AMRO Webcare
Helemaal goed en makkelijk proces, ikzelf had even wat moeite met begrijpen welke bankrekening het afschrift van moest zijn maar overall, prima geregeld
Hi Michel, Fijn om te lezen alles goed geregeld is en dank voor het achterlaten van deze review. Robert ABN AMRO Webcare
Ik wilde een lening afsluiten voor mijn nieuwe auto. In eerste instantie kon dit via DTC. Mij werd echter geadviseerd om dit rechtstreeks via mijn bank te doen, vanwege de lagere rente in vergelijking met een tussenpersoon. Daarop heb ik contact opgenomen met mijn bank. Tijdens dat gesprek heb ik mijn vragen gesteld en werden deze duidelijk beantwoord. Door de uitleg en de geruststelling die ik kreeg, en omdat mijn twijfels over DTC werden bevestigd, heb ik uiteindelijk besloten om de lening via ABN af te sluiten.
Goedemiddag Nourdine, Dankjewel voor je positieve reactie! Super fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring hebt met de aanvraag van de lening. Gabie ABN AMRO Webcare
Een perfecte ervaring heb ik gehad ,werd ik heel snel geholpen, Ik bedankt jullie voor jullie goede service Ik ben al jaren jullie klant en erg tevreden
Hi Yaser, Bedankt voor je mooie review en je jarenlange vertrouwen in ons! We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent en dat je snel geholpen bent. Jouw positieve ervaring motiveert ons om elke dag de beste service te blijven bieden :). Lisa ABN AMRO Webcare
De aanvraag gaat makkelijk maar de beoordelaar is iemand die niet kan lezen. Meerdere keren mails met verzoeken van documenten die al waren geleverd. Documenten 3x aangeleverd voor dat het in orde was.
Hi Gerty, Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat het aanleveren van documenten meerdere keren is opgevraagd, dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden. We gaan je feedback intern bespreken, zodat we dit proces kunnen verbeteren en herhaling voorkomen. Dank voor je geduld en input :) Lisa ABN AMRO Webcare
De aanvraag was transparant en duidelijk. Het afsluiten ging heel makkelijk en het geld stond heel snel op de rekening.
Hoi Stephanie, Heerlijke review om te lezen, dank voor het plaatsen. :) Robert ABN AMRO Webcare
Ik vond het fijn, dat alles snel rond was. Je hoeft er nergens speciaal voor heen. Alleen, voor wat niet zo handige mensen met uploaden enzo is het denk ik te ingewikkeld.
Hi Julia, Fijn om te lezen dat je dit zo hebt ervaren. Dank ook voor het meegeven van de feedback, hier kunnen we wat mee. :) Robert ABN AMRO Webcare
Vlot geregeld en duidelijke communicatie
Goedemiddag Chantal, Wat fijn om te lezen dat alles zo vlot en duidelijk geregeld is. Dank voor het delen van je ervaring! Robert ABN AMRO Webcare
Het ging er verrassend snel en vlot aan toe nadat ik de benodigde gegevens had verstrekt.
Hi Rocherro, Dank voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat alles snel en vlot is verlopen nadat je de benodigde gegevens had verstrekt. We doen ons best om iedereen zo goed en efficiënt mogelijk te helpen, dus het is geweldig om te zien dat je dit waardeert. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we natuurlijk voor je klaar :). Lisa ABN AMRO Webcare
Gustav Mahlerlaan 10
1082 PP Amsterdam
Bij ABN AMRO kiest u voor een lening die past bij uw persoonlijke en financiële situatie. Zo zorgen we ervoor dat u verantwoord kunt lenen. De hele looptijd lang.