9,5
Een hele mooie showroom Men neemt alle tijd om jou te helpen en zeer vriendelijk. 100% aanrader
14 December 2025
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 164 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Review overzicht
Klanten prezen voortdurend de gastvrije sfeer, behulpzame begeleiding en goede prijs-kwaliteitverhouding. Het personeel luisterde aandachtig, deed gerichte voorstellen en hield zich aan afspraken over levering. De algehele ervaring werd als zeer positief beoordeeld en velen zouden terugkomen voor toekomstige klussen.
14 December 2025
bolten
Swalmen
Na tientallen verschillende winkel af te gaan, hadden we binnen 5 minuten de juiste kleur tegels gevonden. Vriendelijk personeel en niet te duur.
Michelle
Nuth
Goed en gedegen advies hebben nog echt tijd voor hun klanten. Denken mee en hebben goede voorstellen.
Jos
Geleen
Zeer betrokken medewerkers, goede uitleg, nemen alle tijd voor je.
Enrico
Berg en Terblijt
Het luisteren naar onze eensen, het meedenken en aandragen van migelijkheden die onze keuze gemakkelijk maakten.
Dolf der kinderen
'Maastricht
Prima prijs/kwaliteit verhoudingen. Zakelijk en professioneel advies. Hebben heel mooie spullen. Snelle afhandeling van levering en plaatsing.
Pieter
Maastricht
Prachtige keuze assortiment en zeer kundig advies. Denkt echt mee met de persoonlijke situatie
E
BERG EN TERBLIJT
Top service en denken met de klant mee.
Jolanda Goessen
Maastricht
Wij zijn super blij met onze nieuwe badkamer, waarbij de badkamertegels echt de eye catcher zijn! We zijn keer op keer super fijn geholpen door Sjé van Cerunique en ze had snel door dat we op zoek waren naar iets anders, wat niet iedereen in huis heeft. Zo heeft ze speciaal voor ons samples besteld van een nieuwe serie wandtegels en heeft ze super advies gegeven voor een bijpassende vloertegel. Ook raadde ze aannemersbedrijf Dietzenbacher aan voor het betegelen van de badkamer. We zijn zeer tevreden over het resultaat. Vooral de douchevloer vinden we erg mooi geworden en krijgen we veel complimenten over!
17 November 2025
Lisa
Maastricht
Uitgebreid assortiment , mooie showroom.
23 October 2025
Roger
Schimmert
Knopen doorgehakt mede door een fijne voorlichting
22 October 2025
Monique
Elsloo
Klein beetje moeite om over de drempel te gaan, daar de zaak heel sjiek en duur oogt. Eenmaal over die drempel kom je in een warme ,open setting waar je je gewoon echt welkom voelt. Alle ruimte en tijd om op het gemak alles te bekijken, onder t genot van een kop koffie. Goed advies gekregen.. Rest is geschiedenis. Zijn super blij met onze prachtige tegels!
19 October 2025
Thea
Maastricht
Beste Thea, bedankt voor de mooie review en fijn rapportcijfer. We horen wel vaker dat mensen drempelvrees hebben. Omdat wij rechtstreeks importeren uit Italië en niet werken met een groothandel kunnen we onze tegels tegen erg gunstige prijzen aanbieden. Gelukkig weten steeds meer klanten dat en lopen ze zo even binnen. Fijn dat jullie blij zijn met het eindresultaat,
We zijn super goed geholpen! Hoe vaak we ook kwamen dat maakte allemaal niet uit
Anne
Maastricht
In alle rust mogen rondkijken en daarna een goed advies gekregen voor een mooie tegel. Onze keuken heeft hierdoor een chique uitstraling gekregen. Wel belangrijk om te vermelden… Meet alles heel goed op en bestel niet teveel. Bij ons was er nog anderhalve doos over en we konden ook de volle en dichte doos niet meer terugbrengen.
Lilianne
Geleen
Beste Lilianne, Bedankt voor je fijne review. Daar zijn we erg blij mee. Omdat tegels in charges gemaakt worden kunnen we helaas geen tegels terugnemen. Goed opmeten is inderdaad erg belangrijk. We hebben de foto's van jullie keuken gezien en maken jullie een groot compliment met de keuze. Het ziet er erg mooi uit.
Snel intunend op onze situatie. De vragen stellend die belangrijk zijn. Ruimte gevend waar het moet en adviserend en soms sturend waar dit paste. Voor ons dus een hele fijne landing. Gastvrij, uitstraling...kortom top. We zijn nooit scheutig met complimenten. Maar hier passen echt 5 sterren.
John em Chantal
Maastricht
Denken goed met de klant mee om tot een juiste keuze te komen.
25 July 2025
Annick
Maastricht
Cerunique is een prachtige tegelzaak met een aangename ontvangst en goede begeleiding. Bijzonder flexibele instelling wat betreft de samenstelling van de order en leveringstijd. Men neemt echt de tijd voor je.
25 July 2025
Ben
Maastricht
Goede sfeer. Men denkt goed mee. Praktische tips en vlotte levering. Tot slot een leuke verrassing. Ik zeg niet wat - dan blijft het tenminste verrassend ! En het belangrijkste : een prachtig resultaat.
Jet
Maastricht
Heel goed geadviseerd, kundig personeel
Henny
Meerssen
Ruime keuze aan tegels, overzichtelijke en prettige opstelling van de tegels in de showroom in Maastricht. Fijne bediening en goede advisering.
Hans
Hulsberg
Vriendelijke mensen en uitstekend advies
Har
Vrijhoeven
Tja, heel fijn om in goeie handen te zijn met zulke zaken en aankopen.
Ariën
Maastricht
Duidelijke uitleg, met bruikbare tips en advies. Levering zelfs iets eerder dan verwacht! Doorverwijzing naar tegelzetter Mike was ook een schot in de roos!
22 June 2025
Peter
Heerlen
Ondanks het binnenlopen zonder afspraak zijn we warm verwelkomd en perfect geholpen! We vonden de opstelling in de showroom erg verhelderend; zonder eindeloze uitschuifbare/omklapbare tegelmuren toch een heel duidelijk beeld van wat er allemaal te koop is. Voldoende keuze én voor ieder wat wils!
3 June 2025
Desiree
Maastricht
Bij Cérunique zijn we zeer goed geholpen. We kregen hier op een zeer professionele, vriendelijke en persoonlijke wijze, begeleiding bij het uitzoeken de vele mogelijkheden wat betreft de keuze voor tegels. We hebben zelfs samen een moodbord opgesteld. Hier hebben ze nog aandacht voor de klant. Ook kwamen ze de afspraken volledig na. Ik kan Tegelstudio Cérunique ten zeerste aanbevelen.
2 June 2025
Katelijne van den Boorn
WIJLRE
Tegelstudio Cérunique is gevestigd aan de Avenue Céramique in de mooie wijk Céramique in Maastricht. Cérunique verkoopt uitsluitend keramische tegels die in Italië geproduceerd worden. Anders dan de chique uitstraling doet vermoeden, zijn de prijzen erg gunstig. Dit is mogelijk omdat Cérunique de tegels rechtstreeks uit Italië importeert, zonder tussenkomst van een groothandel. Met een voorraad van 40.000M2 is vrijwel alles uit voorraad leverbaar.
Avenue Ceramique 175
6221 KX Maastricht