Dit is de beste Tandarts die ik ooit heb gehad. Mevrouw begrijpt het zonder Woorden. Wat ik vooral schets is dat er niet meteen iedere keer onnodige foto's worden gemaakt en zij een heel aangename vrouw is om op controle te gaan en je over te geven aan de arts. Ook met de mondhygiëniste maakte ik dezelfde ervaring. Alle medewerkers zijn aardig en fijn in omgang.
Hartelijk dank voor uw uitgebreide positieve review, MA
Ik ben nieuw als patient en de eerste behandeling was het aanbrengen van een nieuwe vulling in een kies waar de oude was uitgevallen en dit is zoals gezegd pertect verlopen.
Hartelijk dank voor uw positieve review, MA
Ben gewoon blij mee met alles
Hartelijk dank voor uw positieve review, MA
Tandarts en assistente houden altijd rekening met mijn angst, leggen mij alles uit en de tandarts probeert mij gerust te stellen tijdens de behandeling, heel erg fijn !
Correcte behandeling.
Hartelijk dank voor uw positieve review, MA
Hele goede afspraken. Duidelijke info. Korte wachttijd. Vriendelijk personeel. Goede behandeling.
Hartelijk dank voor uw positieve en enthousiaste review, MA
Ik werdt snel en adequaat, geholpen.
goed en behulpzaam geholpen
Hartelijk dank voor uw positieve review, MA
Een perfecte behandeling in een geweldig mooie praktijk.
Hartelijk dank voor uw positieve review, wij zijn blij om jouw werk hier voort te zetten! MA
Door omstandigheden in korte tijd te maken gehad met twee tandartsen en een mondhygieniste van deze praktijk en de beoordeling geld eigenlijk voor alle drie. Zeer prettige locatie en allervriendelijkst behandeld door zowel receptie alsook tandarts(en) en mondhygiëniste.
Hartelijk dank voor uw positieve review, MA
We zijn al jaren bij tandarts Jonker en Wanda, een fantastisch duo. Nu in de nieuwe omgeving prachtig geoutilleerd. Jammer dat ze per 1-9 vertrekt
Hartelijk dank voor uw positieve review, wij delen uw opmerking, we zullen tandarts Jonker gaan missen, MA
Hartelijk dank voor uw positieve review, MA
Ik heb alleen maar hele positieve ervaringen bij jullie.
Hartelijk dank voor uw positieve review, MA
Ze behandelen je altijd erg lief en kundig. Houden er rekening mee als je een beetje bang bent.
Hartelijk dank voor uw positieve review, MA
Ik had om 11.15 uur een afspraak bij de tandarts en om 11.30 bij de mondhygiëniste. De laatste was goed op tijd en ook zeer zorgvuldig, maar bij de tandarts kon ik pas een uur later terecht! Niet prettig.
Ze zijn heel vriendelijk en behulpzaam met de behandeling
Hartelijk dank voor uw positieve review, MA
Heel vriendelijk en leveren heel goed werk
Hartelijk dank voor uw positieve review, MA
Gastvrij, mooie wachtruimte en een meer dan prima behandeling
n.v.t.
Hartelijk dank voor uw positieve review! MA
We kunnen altijd snel terecht en tevreden over de service
Hartelijk dank voor uw review, MA
Snelle en goede behandeling in een geruststellende omgeving
Hartelijk dank voor uw positieve review, MA
Goed en op tijd behandeld.
Hartelijk dank voor uw review, MA
Een tandarts waar ik al decennia op vertrouw.
Hartelijk dank voor uw review, MA
Had mijn eigen (oude) tandarts nog !
Dank u wel voor uw review! MA