super

mijn ervaring bij Broekhuis aan de Sontplein in Groningen is Super Online naar E- Bike gezocht welke bij mij zou passen , ik had nooit interesse in E-Bike maar na mijn motorongeluk is alles anders Telefonisch contact gezocht met Broekhuis en mijn situatie uitgelegd De fiets is voor mij gereserveerd en kon langskomen wanneer het mij past en mijn oude Gazelle kon ook worden ingeruild waar ik ook nog een mooi bedrag voor kreeg De nieuwe fiets (Koga Pace damesmodel) is netjes thuis afgeleverd en er zat ook nog een MEER JARIG SERVICE PAKKET bij inbegrepen Dezelfde dag nog een tochtje gemaakt samen met mijn vrouw en wat een mooi tochtje was dat en een hele fijne fiets

Prima, deskundig, meedenkend en flexibel

Wij hebben onlangs twee gravelbikes gekocht bij Broekhuis in Groningen en kunnen niet anders dan lovend zijn over de service die we hebben ontvangen. Het personeel (Guido) toonde zich vanaf het eerste moment zeer deskundig. Hij nam uitgebreid de tijd om onze wensen en eisen door te nemen en gaf vakkundige advies over de verschillende mogelijkheden voor ons beoogde gebruik. Wat ons vooral opviel was hoe geduldig en meedenkend hij was. Helemaal toen bleek dat één van onze bestelde fietsen in de verkeerde kleur werd geleverd. Samen met Giant nederland is er snel naar een oplossing gezoocht. In plaats van ons lang te laten wachten op een nieuwe levering, boden ze direct aan om de fiets om te bouwen naar de juiste specificaties. Het personeel was hierin zeer behulpzaam en hield ons goed op de hoogte van de voortgang. Kortom: de combinatie van vakkennis, klantvriendelijkheid en proactieve service maakt Broekhuis Groningen een uitstekende keuze voor wie een kwalitatieve fiets zoekt. We zijn zeer tevreden met onze aankoop en zouden deze winkel zeker aanbevelen aan anderen. Wie op zoek is naar deskundig advies en uitstekende service bij de aankoop van een (gravel)fiets.

uitzoeken en kopen van een nieuwe e-bike

Bij het uitzoeken en kopen van een nieuwe e-bike zeer vakkundig en plezierig geholpen door Jan, een man met ervaring! Wij zijn zeer te reden!

Prima communicatie en snel geleverd

Kapotte middenmotor heel netjes opgelost.

De middenmotor van de Cortina E-Bike van mijn dochter was na iets meer dan twee jaar defect. Cortina wilde niets doen want garantietermijn voorbij. Broekhuis heeft een heel net voorstel gedaan en de middenmotor vervangen. Superservice.

Zeer prettig geholpen en de aflevering van de fiets was heel prettig

Dik tevreden

Namen alle tijd voor ons terwijl het best druk was we konden de fietsen uitgebreid proberen en kregen goed advies al met al waren wij dik tevreden.

Goed geholpen en vriendelijke mensen

Ik heb best veel pech gehad met mijn racefiets. Ik ben steeds goed geholpen ook al duurde het lang voordat het besef kwam dat er iets niet goed was met de fiets. Daarna afspraken kunnen maken om de fiets terug te geven en een andere fiets te kopen.

Zeer prettig geholpen

Ik ben op een fijne manier geholpen in de winkel.

Fijne verkoper

Heel blij met mijn nieuwe fiets, fijne verkoper fijn zaak.

Goed en eerlijk geholpen door een fijne verkoopster.

Goede (amper) tweedehands e-bike gekocht voor onze jongste dochter. Keurige fiets, nette prijs en goed ingelicht. Zeer tevreden dus.

Van informatie naar aankoop naar aftersales, alles ging perfect!

Een vriendelijke verkoper, met een goed verstand van het product. To the point, geen overbodige verkooppraat. Zelf keuze(s) laten maken, alleen ondersteunende informatie geven waar het nodig is. Goed meedenkend in het proces van "wat wil ik nu precies en wat is specifiek op mij van toepassing". Vragen stellen, voors en tegens afwegen, checklist afdraaien wat je nodig hebt mbt - in dit geval - een nieuwe fiets. Na de aankoop nog de puntjes op de i, tot aan het showen van het demonteren van een voorband mbt transport. Een allesomvattende service, waarbij service in dit geval met een hoofdletter S geschreven mag worden.

Ik was op zoek naar een nieuwe fiets. De verkoper gaf goede informatie en bekeek welke fiets het beste bij mij paste. Hele goede ervaring!

Klantvriendelijk, kennis van hun producten en een ruim assortiment!

Geweldige service en uitleg

Wij kwamen voor een bakfiets, wisten er niks van af en zouden graag een test rit maken. De verkoper van Broekhuis was ontzettend behulpzaam en had ontzettend veel kennis. Ook die prijs was prima in orde! Zouden deze winkel daarom zeker aanbevelen en wanneer we nog eens een fiets nodig zijn hier weer naar toe gaan!

Vriendelijk en professioneel personeel,

Alles straalt kwaliteit uit, de winkel het aanbod en het personeel, wederom weer goed geholpen na aanschaf van mij derde fiets bij deze zaak

Mooie zaak en fijn geholpen

bij binnenkomst werden verrast door het grote aanbod. de verkoper, Tonnie, heeft ons door een fijn gesprek op een passende manier kunnen begeleiden bij de aankoop van onze elektrische fietsen.

perfect

Ben vriendelijk en behulpzaam geholpen,.goed advies en ruime keuze, ze hebben verstand van zaken,

Top advies en super vriendelijk geholpen!

Kundig advies en in meting / afstelling van mijn gravelbike, thanks Peter!

Probleem goed opgelost

Vorig jaar gekochte stadsfiets beviel niet, Coulant opgelost door aankoop nieuwe fiets met inruil tegen redelijke prijs

Zeer vak bekwaam

Goed geholpen uit zoeken fiets Fiets lichte schade bij aflevering Probleem word gelijk opgelost En goede uitleg over de fiets.

Snel geleverd maar geen uitleg

Na bestelling was de fiets er binnen een week en werd ik daar keurig over geïnformeerd. Bij het ophalen van de fiets was er geen enkele uitleg over de fiets. Het leek alsof de verkoper totaal geen verstand van de fiets had. Aanvulling: Bovenstaande beoordeling is met Broekhuis telefonisch besproken, over wat ging er wél goed en wat beter kan qua klantcontact. Met dit gesprek voelde ik mij echt gehoord door Broekhuis. Daar ben ik blij mee. De volgende keer gewoon weer naar Broekhuis!

Uitstekend geholpen

Had direct behoefte aan nieuwe fiets. Kon vrij snel een keus maken met behulp van een jongeman en ik kon 'm ook direct meekrijgen nadat de werkplaats 'm had geprepareerd. Top

Goede adviezen en prima afhandeling

Verkoper, heeft goed verhaal en heeft kennis van zaken. We zijn heel tevreden met de fiets.

Gewoon dik tevreden

Zo langzamerhand raak ik door mijn superlatieven over Broekhuis Groningen heen. Het feit dat ik in een jaar tijd er drie fietsen heb gekocht zegt natuurlijk een hoop. Gewoon dik tevreden. De werkplaats levert perfect werk af en de race afdeling is absoluut top. Wat niet altijd zichtbaar is, zijn al die dingen die er dan nog achter de schermen gedaan worden om te zorgen dat het allemaal klopt. Onder de streep rijdt ik dus met heel veel plezier op mijn fietsen. Oh en stiekem ben ik toch wel een beetje trots om in wielerkleding van Team Broekhuis te rijden...

Sontplein 3 b

9723 BZ Groningen