Top service

Wat miscommunicatie irt aflevering Mtb

Leuke personeel, behulpzaam , geef je tijd , , met op eind een hand druk bij een koop , Zo door gaan !!!!!!

Klant is koning

Fantastisch meegedacht met samenstellen racefiets.

Uitstekend.

Heel fijn en goed geholpen door Jan. Blij met mijn cube fiets

Een aanrader

Goede service, aardige werknemers en snelle service

Deskundigheid en klantgerichtheid

Ik heb me laten adviseren wat ik het beste zou kunnen aanschaffen in mijn situatie. Het is een van Raam lage instap fietsfiets geworden met 8 versnellingen. Plus een fietshelm erbij. Ik vind de fiets op zich niet bijzonder mooi, maar het gaat om veiligheid. De fiets is keurig thuisbezorgd op mijn adres . Gezien de prijs van de fiets heb ik hem wel laten verzekeren. Medewerker was uiterst rustig en had alle geduld met mij.

Geduldige en deskundige service

Wij hebben bij Broekhuis een fiets en accessoires gekocht. Werden heel goed en vriendelijk geholpen. Voor een volgende aankoop kom ik hier graag terug.

Plezierig, goed geholpen

Plezierig en goed contact

Zeer plezierig en persoonlijk geholpen

Nieuwe e-bike gekocht. De verkoper was zeer ervaren en wist veel informatie te geven. De benadering was persoonlijk en ik kreeg alle aandacht en tijd.

Prima personeel

Mijn oude heer zocht een nieuwe elektrische fiets. Vriendelijk personeel en wij werden van binnenkomst tot daadwerkelijke koop persoonlijk begeleid. Ruim assortiment. Eventueel 2e hands.

Professioneel en uitstekende service

Erg fijne service en goed geholpen.

Goed geholpen fijne winkel

Wij hebben al diverse fietsen gekocht, altijd goed geholpen. Fijn oersoneel

Opnieuw goed geholpen!

Wilde mijn Cube racefiets inruilen voor een in kwaliteit vergelijkbare gravelbike. Ben door Guido goed geadviseerd en kwamen uit bij een Cube. Faire inruilprijs voor de racefiets. Al met al weer tevreden met onze 6e fiets

Goed geholpen bij de keuze van de maat van de racefiets

Ik kwam voor een speciale Cube racefiets. Om te kijken of deze fiets goed bij mij past is er een lichaamsmeting gedaan en gekoppeld aan de fiets. Het heeft gemaakt dat ik de juiste racefiets heb aangeschaft.

Super geholpen en vriendelijk personeel, goede inruil bedrag gekregen en een prima service.

Het duurde even maar het probleem lijkt opgelost

Meerdere keren met mijn gazelle elektrische fiets bij de werkplaats geweest. De fiets is net 1 jaar oud. Hij viel steeds in storing en gaf dan geen ondersteuning. Soms was het ook weer goed. Wij dachten zelf dat er een knik in een kabel zat. Nu blijkt met aan de aan/uit schakelaar te liggen. Er is een nieuwe op gekomen, hij doet het tot nog toe zonder problemen.

Prima prijzen en ruime keuze

Mooie fiets uitgezocht voor een goede prijs. Verkoper was niet heel enthousiast, en vertelde weinig over de fiets. Na het afrekenen de afspraak gemaakt om hem 2 dagen later op te halen. Ik heb gevraagd of er het e.e.a aan versteld kon worden. Bij afhalen was er niks aan gedaan. Jammer.

Tevreden

Mijn oude fiets ingeruild Nieuwe fiets gekocht. Werd vriendelijk geholpen. Duidelijke uitleg over alles.

Vlotte service en goed advies in een zeer ruime keuze kwaliteitsfietsen.

Om een keuze uit een goede fiets te maken was ik erg blij met de service. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en de verkoper was zeer deskundig op wat specifiek voor mij een passende fiets zou zijn. De keuze was dan ook snel gemaakt. Levering heel vlot. Afleverservice ook zeer goed.

Fiets had vanaf begin problemen.

Problemen keurig opgelost en tevens onderhoud goed gedaan. Vriendelijke monteurs, met duidelijke uitleg.

Zorgvuldig en vriendelijk

De medewerkers waren opgewekt, hadden aandacht, luisterden goed en waren vakbekwaam. Alle lof!

vlotte behandeling en advies

de medewerkers hielpen snel en gaven goed advies

Kundig personeel.

Fijne fietswinkel groot assortiment.

Goede service en vriendelijk

Monteur top, telefonisch contact moeizaam.

Atze heeft mijn fiets goed afgeleverd. Het telefonische contact is langzaam en af en toe verwarrend. Het zou fijn zijn als de persoon aan de telefoon weet waar hij/zij het over heeft of anders een collega vraagt die het wel weet!!

Sontplein 3 b

9723 BZ Groningen