Reparatie van mijn e bike ging niet goed.

En de monteur kon wat vriendelijker zijn ,en uitleggen aan de klant wat er vervangen is en waarom. Fiets nu een paar maanden naar al veel mis mee.

Gewoon erg tevreden

Tevreden omdat we uitstekend geholpen weren door iemand die kennis van zaken heeft, goed advies geeft en ook gewoon van fietsen houdt.

Er was uitgebreid ruimte om uitleg te geven en al mijn vragen te beantwoorden.

Top sevice

Veel aandacht als je een fiets wilt kopen. In de werkplaats werken super aardige en meedenkende fietsenmakers. Top!

Ik wacht nog op de levering! Wel betaald, nog niet ontvangen!

Zie bovenstaande

Goed advies

2 mooie Gazelle fietsen gekocht Grenoble en een Ultimate. Milan heeft ons uitstekend geholpen en te woord gestaan. Alleen bij afleveren was hij wat afspraken vergeten echter alles werd prima opgelost

Hartstikke goed

Heel goed geadviseerd en geholpen aan een fantastische mountainbike, waar ik gisteren mijn eerste rit op heb gemaakt! De fully voldoet boven verwachting goed! Bedankt jongens!

Plezierige en deskundige begeleiding van een aankoop.

Verkoper is deskundige en op het gebied van MTB zelf een ervaringsdeskundige. Verkoper heeft ruimschoots de tijd voor ons genomen, tot en met het helpen van het plaatsen van de fiets op de fietsendrager van de auto tijdens een regenbui.

Blij met de oplettendheid en service

In mijn 1 jaar oude gazelle bleek een velg gescheurd. De monteur heeft dat geclaimd bij Gazelle en na akkoord van Gazelle de nieuw velg geplaatst.

Een uitstekende volledige bikefitting.

Onlangs heb ik een volledige bikefitting gehad, die enorm goed heeft uitgepakt. Door een korter crankstel en allerlei aanpassingen aan mijn racefiets --inclusief de schoenplaatjes, fiets ik nu veel comfortabeler. De druk op de handen is afgenomen en de benen bewegen soepeler/natuurlijker. Kortom: mijn hele lichaamshouding is verbeterd zodat ik sneller kan fietsen en toch stabiel op het zadel zit. Echt top

Uitstekend geholpen

Hele goede service, kundig personeel. Ik ben heel goed geholpen. Ook ruime keuze aan merken racefietsen. Zou zeker terugkomen.

Prima prijs en prima service

Erg fijn geholpen bij het plaatsen van de bestelling en ook bij het ophalen van beide fietsen wederom erg goed geholpen. Apps werden samen met ons geinstalleerd , etc. Zeer blij met onze fietsen

Goeie adviezen, veel kennis, goede reparaties

Ik heb mijn e-bike destijds bij Broekhuis gekocht, heel blij ermee, goed advies gehad. En deze zaak vind ik ook een aanrader voor reparaties en onderhoud. Niks dan lof.

Geweldige winkel, ze nemen echt tijd voor je

Topservice bij Broekhuis, Ik twijfelde tussen een racefiets of een gravelbike, maar Peter heeft me fantastisch geholpen. Door de juiste vragen te stellen en eerlijk advies te geven, wist hij me te overtuigen van de gravelbike. Mijn passie voor het fietsen is weer helemaal terug dankzij Broekhuis. Peter hielp me uit de brand bij de keuze tussen race of gravel. Onwijs goed geholpen, zowel door hem als door zijn collega. Ze nemen de tijd voor je en dat zie je terug in de hele winkel. Een fijne zaak met echte liefhebbers. En Peter... de volgende keer praten we verder over de Kamado!

Perfecte communicatie, zaken snel geregeld!

Super makkelijk online een proefrit kunnen plannen. Gebeld omdat de fiets op een andere locatie stond maar ze konden hem, zonder koopverplichting, naar hun locatie halen. Dat is alvast top. Goed advies op locatie en ook een alternatieve fiets kunnen berijden. Geen probleem met een weekendje de fiets op mijn naam te houden zodat ik er rustig over na kon denken. Vervolgens heb ik de koop via de mail (dankjewel namens de millennial generatie ;) ) kunnen afronden. Goed advies over alternatieve onderdelen en ik de winkel ook alle tijd om het onderhoud nog uit te leggen. Dit is de eerste keer dat ik een nieuwe fiets koop en de ervaring was gewoon perfect.

Top service

Wat miscommunicatie irt aflevering Mtb

Leuke personeel, behulpzaam , geef je tijd , , met op eind een hand druk bij een koop , Zo door gaan !!!!!!

Klant is koning

Fantastisch meegedacht met samenstellen racefiets.

Uitstekend.

Heel fijn en goed geholpen door Jan. Blij met mijn cube fiets

Een aanrader

Goede service, aardige werknemers en snelle service

Deskundigheid en klantgerichtheid

Ik heb me laten adviseren wat ik het beste zou kunnen aanschaffen in mijn situatie. Het is een van Raam lage instap fietsfiets geworden met 8 versnellingen. Plus een fietshelm erbij. Ik vind de fiets op zich niet bijzonder mooi, maar het gaat om veiligheid. De fiets is keurig thuisbezorgd op mijn adres . Gezien de prijs van de fiets heb ik hem wel laten verzekeren. Medewerker was uiterst rustig en had alle geduld met mij.

Geduldige en deskundige service

Wij hebben bij Broekhuis een fiets en accessoires gekocht. Werden heel goed en vriendelijk geholpen. Voor een volgende aankoop kom ik hier graag terug.

Plezierig, goed geholpen

Plezierig en goed contact

Zeer plezierig en persoonlijk geholpen

Nieuwe e-bike gekocht. De verkoper was zeer ervaren en wist veel informatie te geven. De benadering was persoonlijk en ik kreeg alle aandacht en tijd.

Prima personeel

Mijn oude heer zocht een nieuwe elektrische fiets. Vriendelijk personeel en wij werden van binnenkomst tot daadwerkelijke koop persoonlijk begeleid. Ruim assortiment. Eventueel 2e hands.

Sontplein 3 b

9723 BZ Groningen