Duidelijkheid en een vlotte afhandeling.
Zeer correct en meedenkend.
27 April 2024
Pop en Jolanda
Laden reviews...
10 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 849 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Review overzicht
Klanten beschrijven consequent een hypotheekdienst die helder is en goed begeleidt. Het team is bereikbaar en reageert snel, met persoonlijke aandacht. Uitleg is nuttig en professioneel. Al met al wordt de service als betrouwbaar en vlot ervaren.
Zeer correct en meedenkend.
27 April 2024
Pop en Jolanda
Nietap
Ik kan niet anders dan onze ervaring met Hypotheek service als uitstekend beoordelen. De goede communicatie, totale ontzorging, professioneel advies en gedegen aanpak hebben mij volledig tevreden gesteld. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare dienstverlening!
26 April 2024
Tjerk en Helga
Tolbert
Na een paar gesprekken met Hypotheek adviseurs kwamen we terecht bij Hypotheekservice. Het voelde meteen goed. We zijn het hele traject goed ondersteund. Zeker een aanrader!!
26 April 2024
Bas en Ilse
Leek
Een persoonlijke benadering, waarbij in eerste instantie gekeken wordt naar de wensen en mogelijkheden van ons als klanten. Daarna een professioneel advies.
10 April 2024
Willem en Dorytha,
Leek
Super geholpen door hypotheek Service, Alles wordt voor je geregeld en duidelijk antwoord. Ook fijn dat het laagdrempelig is. Al met al een leuke ervaring.
1 April 2024
Mark
Oldekerk
Voor onze vraag zijn wij snel en correct geholpen. Je hoeft alleen maar de benodigde papieren aan te leveren en de hele administratieve rompslomp wordt uit handen genomen. Een fijne en goede service.
10 March 2024
Roelof en Mirjam
Nietap
Ik vind het zelf fijn om (zo veel mogelijk) te begrijpen wat we precies aan het doen zijn. In het bijzonder waardeerde ik dan ook dat Marja en haar collega's altijd de moeite namen om uitgebreid te antwoorden op onze vragen. Daarbij antwoorden ze ook heel snel en hebben we het contact als zeer laagdrempelig ervaren. De aanvraag verliep duidelijk en gestructureerd, en ook erg vlot.
13 February 2024
Iris en Marijn
Groningen
Hele goei ervaringen, helpen je overal goed mee en goede en vlotte handelingen.
25 January 2024
Yannick Tuinstra
Doezum
Naast een zeer vriendelijke en klantvriendelijke adviseur, heeft hij zeer goede adviezen gegeven. Hierbij hield hij goed reinet de wensen van de klant
25 January 2024
Frans Oosterhuis
Roden
Super geholpen bij mijn woonwens en wat daar dan allemaal bij komt kijken. Hele duidelijke communicatie, altijd bereikbaar, persoonlijk en geven net even dat beetje extra inzet. Zeer tevreden, kom in de toekomst zeker terug en raad hypotheekservice 100% zeker aan.
11 January 2024
Sabine
Groningen
!00% hypotheek service heeft mij door alle stappen goed begeleid. We zijn wat probleempjes onderweg tegengekomen maar hier zaten ze boven op en ze zijn altijd goed te bereiken. Voor iedereen aan te raden!
5 January 2024
Milan en Esmee
Is goed
21 November 2023
Joeke
Zevenhuizen
Voor de aankoop van ons eerste huis zijn we fantastisch geholpen bij Hypotheek Service. We kregen goed en compleet advies waarbij we duidelijk onze wensen konden aangeven. Tijdens het hele proces stonden de mederwerkers voor ons klaar om ons te helpen.
20 November 2023
Sanne en Romke
Groningen
Ik heb van Erwin op een prettige en duidelijke manier advies en uitleg gekregen.
17 November 2023
Henk en Annet
9 November 2023
Patty
Roden
Ik ben snel en professioneel door Marja en haar collega's geholpen. Alles werd piekfijn bijgehouden en snel geregeld. Heldere uitleg en snel antwoord op vragen. Er werd fijn meegedacht!
10 October 2023
Marianne
Midwolde
Mijn aanvraag: een hypotheek op maat. Marja en haar collega's hebben mij hier in van begin tot eind zeer goed begeleid. Duidelijke en heldere communicatie . Ik ben 100% tevreden.
18 September 2023
Hennie
Kollum
Er wordt goed met je meegedacht, meenemen lage rente van huidige hypotheek, overlijdensrisicoverzekering etc. Er wordt genoeg de tijd voor je genomen. Mooi bedrijf die niet voor niets al 20 jaar mooie service geeft!
14 September 2023
Joost
Zuidlaren
Snelle service, klantvriendelijk, transparant, oog voor de klant. Vriendelijk en kundig personeel. Uitstekend advies.
1 September 2023
Robert
Westerkwartier
Zeer tevreden ben ik over Hypotheek Service. Ze hebben goed geholpen met alles rondom het regelen van mijn hypotheek. Het lijntje werd altijd kort gehouden, en als ik nog een vraag had, kon ik ieder moment bij Hypotheek Service terecht en werd ik direct fijn geholpen. Ik kan iedereen hypotheekservice aanraden!
16 August 2023
P.
Groningen
Er werd op een prettige en duidelijke manier uitleg en advies gegeven
24 July 2023
Jetty
Een
Wij zijn zeer deskundig geholpen. Bekijken de meerdere opties en luisteren en denken heel goed mee in de mogelijkheden die er zijn.
17 July 2023
Carel
Leek
Ik ben door Marije ontzettend goed, duidelijk en snel geholpen. Ze is deskundig en accuraat en ook meedenkend. Overigens ben ik ook zeer te spreken over de andere dames, hoe ze snel ze reageren op je mail en telefoongesprek. Ben blij dat ik door Hypotheekservice geholpen ben, ik kan ze zeer zeker aanbevelen.
11 July 2023
SJC Pariama
Groningen
Wij zijn meer dan tevreden over hypotheek service. We werden erg goed geadviseerd en er was een continue communicatielijn. Ze namen alle tijd en legden ons steeds weer in begrijpelijke taal uit wat we wilden weten. Erg goed!!!!
6 July 2023
Irene en Harmien
Welkom bij Hypotheekservice
U kunt bij ons terecht voor een 100% onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken en alles wat daarbij nog meer komt kijken. Bij Hypotheek Service zijn we persoonlijk, vakkundig en betrokken. We zijn niet gebonden aan een bank, een verzekeringsmaatschappij of een andere financieringsinstelling. Dat is plezierig voor u, want dat maakt dat we u op verschillende manieren kunnen helpen en altijd met een persoonlijk advies en maatwerk.
Boveneind 21
9351 AP LEEK