Alle afspraken goed nagekomen en bijzonder prettige behandeling
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 72 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,7
Review overzicht
Klanten prijzen de klantgerichte service en het professionele personeel. Ze waarderen dat er goed naar hen geluisterd wordt, duidelijke uitleg is gegeven en beloften worden nagekomen. Voor aanschaf en onderhoud van een auto wordt dit bedrijf aanbevolen vanwege betrouwbare ondersteuning.
Alle afspraken goed nagekomen en bijzonder prettige behandeling
2 January 2024
Wim
Zoetermeer
Al meerdere auto's gekocht bij deze jongens. Nooit problemen en als er wat is denken ze met je mee. Koop hier zeker weer als ze wat naar mijn gading hebben staan.
22 December 2023
Ernst
De Graaf
Ik kom al vanaf dag 1 bij autocentrum Lopik. Alle auto’s die ik heb gehad komen daar vandaan en een voor een geweldige ervaringen gehad zowel in het rijplezier als de zoektocht naar de auto en de uiteindelijke koop van de auto. Kwaliteit en eerlijkheid dat is wat je krijgt in zowel verkoop als reparatie advies! Zeker een aanrader om je auto bij te kopen of te laten repareren!
20 December 2023
Mohamed
Lopik
Hier een campertje gekocht, goed geholpen en erg fijn contact met de verkoper.
28 November 2023
Daan
Nijmegen
Alleen jammer dat je met een lege tank je auto mee krijgt
22 November 2023
Jolanda
Nieuwegein
Zeer klantvriendelijk, snelle service, goed bereikbaar, denken mee met de klant.
12 November 2023
Almere
5 October 2023
Harold Nawijn
Lopik
Staan altijd klaar voor iedereen.
9 September 2023
Yassine
Schoonhoven
Auto via internet gevonden en moest ca 100 km rijden om hem te bekijken, precies volgens afspraak kon ik de auto bekijken die gelukkig niets onderdeed aan de omschrijving en de vertoonde foto's. Nu 2 weken en 500 km verder ben ik gelukkig niets tegen gekomen wat niet volgens verwachting is, super auto. Autocentrum Lopik is wat mij betreft zeker een aanrader.
19 July 2023
Jurriaan
Heerhugowaard
Na een korte speurtocht op internet bij dit mooie bedrijf uit gekomen voor de bezichtiging van een bmw 3 serie met veel opties. Ik werd uiterst vriendelijk ontvangen en er was meteen persoonlijke aandacht. Ook kreeg ik een nette prijs voor mijn tevens zeer nette inruil auto. Na een korte proefrit was ik wel overtuigd en hebben we de deal gesloten. stukje extra zekerheid gekozen met 3 maanden garantie. Ik heb de auto vandaag opgehaald alle afspraken zijn nagekomen en ik ben tot nu toe heel tevreden. Ik kan wel vol overtuiging zeggen dat je hier met een gerust hart je volgende (bijna) nieuwe auto kunt aanschaffen! Bedankt Faysal
14 July 2023
Dirk Langeveld
Lopik
Snel de diagnose snel gemaakt altijd vriendelijk
10 July 2023
Ron
Lopik
Sinds een jaar ben ik klant bij Autocentrum Lopik. Een fijn bedrijf waar ik altijd op korte termijn terecht kan voor advies en reparaties aan mijn auto. Vriendelijke en vakkundige mensen, goede communicatie en nette prijzen.
8 July 2023
Anita
Lopikerkapel
Wij brachten onze auto op de gestelde datum op afspraak. De auto was ook klaar binnen de gestelde afgesproken datum. Ik kreeg ook nog eens een leen auto mee om te overbruggen. Een en al top service. Wij raden Autocentrum Lopik zeer aan. Wij stonden een keer met pech langs de weg en ze stonden gewoon klaar voor ons.
23 June 2023
M en F
Woerden
altijd alles in overleg, nog nooit gehad dat ze iets hebben aan gepast zonder eerst overleggen.
19 June 2023
iemand
ergens
Ik moet er wat kilometers voor afleggen maar heb het er graag voor over. Het personeel is altijd vriendelijk en geeft goed advies. De prijs kwaliteit verhouding is top je betaald geen cent teveel.
11 June 2023
Boety
Huizen
Mijn auto word altijd daar gemaakt. En ik hoeft me nergens meer zorgen over te maken, prijs, kwaliteit en dienstverlening is on point. Goede service en vriendelijke heren.
8 June 2023
Lobna Trafeh
Schoonhoven
Vriendelijke verkoper, geeft de tijd om proefrit te maken en vragen te stellen. Ik heb het contact met de verkoper als positief ervaren.
4 June 2023
A. Dre
Amstelveen
Ze staan altijd voor je klaar en ze denken altijd met je mee.
12 May 2023
Yolanda
Lopik
Zeer vriendelijk geholpen bij Autocentrum Lopik.
2 May 2023
Sen
Kampen
Ik ben altijd erg tevreden over de geleverde service en kwaliteit voor een goede prijs.
22 April 2023
Frank
Lopik
Wordt altijd goed geholpen en kleine dingen ook gelijk opgelost.
20 April 2023
Lydia
Maarssen
Paar maanden geleden mijn nieuwe auto, Mercedes C220 CDI, via Autocentrum Lopik aangeschaft. Ben al enkele jaren tevreden klant bij ACL in Lopik. Van onderhoud tot reparatie en van verkoop tot aankoop ben ik altijd naar alle tevredenheid geholpen. Een autobedrijf dat vakbekwaam te werk gaat.
17 March 2023
Daan
Woerden
Altijd goed geholpen, weer een nieuwe auto gekocht bij dit bedrijf netjes en goed geleverd! In het verleden ook vaker een auto gekocht en als er wat was dat over het hoofd was gezien bij de koop konden we altijd geholpen worden zonder enig probleem.
8 March 2023
Jaber