Heeft een totaal van 92 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Review overzicht
Positief sentiment98%
Uit de recensies blijkt dat gezinnen de warme begeleiding, persoonlijke aandacht en duidelijke kosten waarderen. Het team wordt beschreven als betrokken, responsief en met begrip voor de situatie. De algemene indruk is vertrouwen, goede organisatie en toewijding aan de wensen van de familie.
Sterke punten
Snelle en begripvolle begeleiding
Persoonlijke aanpak en betrokken personeel
Duidelijke kosten en transparante afwikkeling
Gebaseerd op 40 reviews
Alles goed geregeld
De laatste eer heeft ons in een moeilijke tijd erg goed geholpen. Samen met Frida alles geregeld. Echt zo blij mee. Ze stond altijd voor ons klaar , niks anders dan lof !
6 September 2026
Betty
Assen
Super service met condoleance mogelijkheid on besloten omfeving
Gewoon erg goed en betrokken vanaf moment 1e ontmoeting tot de crematie.
Cees Vos
Beilen
Fijn met betrouwbare medewerkers
Vanaf het eerste contact heeft Frida ons geweldig bijgestaan. Dank voor de goede zorgen.
Ingrid
Menselijk, warm, oprecht
Goede mix tussen professioneel en warm. Het eerste telefonische contact verliep niet heel fijn. Het contact met Frida daarna wel. Denkt goed mee, luistert en beweegt mee zonder adviesfunctie uit het oog te verliezen. Straalt bovendien zelfverzekerdheid uit, waardoor je als familie dingen los kunt laten. Uitvaart was, op wat kleine details na, zoals we het wilden.
Leonie
Grave
Het fijne contact met Rita waarderen wij als familie enorm.
Gewoon een fijn persoon net of je haar al jaren kent. Aan alle wensen is gehoor gegeven.
G
Assen
Goede uitvaartverzorging voor kleine groepen
Behulpzaam, vriendelijk en meelevend.
12 August 2026
W. Bokma
Zuidlaren
Naar wens
Goed geregeld allemaal
10 August 2026
Harry
Assen
Zeer betrokken en fijne en deskundige mensen.
Zeer prettige samenwerking gehad.
Wat werken hier toch lieve mensen.
Er wordt goed mee gedacht.
Men gaat hier deskundig en professioneel te werk, en zijn ook erg betrokken.
Nogmaals bedankt voor alles.
4 August 2026
M
Goede persoonlijke begeleiding
Op een persoonlijke en respectvolle manier wordt er, door goed te luisteren, een mooi afscheid georganiseerd. Alles kan en is mogelijk. Ook buiten kantooruren is de begeleidster, in ons geval, bereikbaar voor vragen of ideeën.
Groot voordeel was dat alles op één locatie 'geregeld' kon worden. Van opbaring tot uitvaart.
Zo hebben wij met een goed gevoel afscheid kunnen nemen van de overleden dierbare.
4 August 2026
Peter
Assen
De allerbeste professionele hulp en liefdevolle personelijke begeleiding in moeilijke tijden.
Ik kan iedereen De Laatste Eer Assen aanbevelen als uiterste professionele, betrokken, meedenkend team die je volledig begeleidt en stap voor stap helpt in zowel je rouwproces als praktische zaken die geregeld moeten worden. Ze nemen zorg uit de handen en helpen met alles om waardevolle afscheid van je geliefde te organiseren. Onze dank aan Rita Oosterhof en haar collega's!
31 July 2026
Tanya
Emmen
Alles was perfect geregeld!!!
Zeer klantvriendelijk en meelevend en zeer duidelijke uitleg!!!
31 July 2026
Harry
ASSEN
Perfectie
Hele prettige en professionele begeleiding bij het afscheid van je naaste.
29 June 2026
M
Smilde
Goed begeleid
Goede begeleiding en rustig alles uitgelegd gekregen.
22 June 2026
A
Beilen
Fijn contact gehad.
De wensen die we hadden zijn perfect uitgevoerd.
Er werd goed met ons mee gedacht.
18 June 2026
J
Perfect.
Dat zoiets naars als de dood, samen met jullie toch iets "moois" kan worden.
Jullie rust en hoe er voor ons gezorgd werd op momenten dat het zelf niet lukte.
In overleg was alles mogelijk.
Bedankt❤️
2 June 2026
B
Gasselternijveen
Zeer goed begripvol begeleiding kennis uitmuntend
Snelle begripvolle begeleiding.
Duidelijke opgave van gedekte en niet gedekte kosten.
Dagelijkse controle bij onze moeder of alles klopte met het klimaat op haar kamer.
Er werd voor 100% rekening gehouden met onze wensen.
Ondanks een verdrietig moment iets waar we met een zeer tevreden gevoel op terugkijken.
17 May 2026
Jeanet Middelbos
Norg
Dikke prima
Vanaf het eerste contact bij het overlijden tot aan de uitvaart, een prettig contact en vooral het meedenken en het respecteren van onze wensen werd zeer gewaardeerd.
14 May 2026
Bob
Betrokken
Veel steun aan gehad, betrokken en meedenkend, we hebben het als zeer waardevol ervaren
De uitvaart verliep precies zoals Theo het gewild zou hebben. Met muziek, en familie, vrienden en bekenden van Theo. Vooral ook de suggestie om er een inloop van te maken als er meer mensen zouden zijn gekomen dan verwacht zou hij zeker hebben gewaardeerd.
7 April 2026
Melchior van den Broek
GRONINGEN
Alles netjes geregeld. Alles keurig verzorgd van A tot Z. En super personeel, die met je meedenken en helpen. Toppers.
6 April 2026
C
Goede begeleiding en ontzorging
Was allemmal goed geregeld en verzorgd, klasse!
3 April 2026
W.H. de Lange
Assen
Wat een mooi team hebben ze in Assen
Zo thuis hebben wij ons gevoeld.
Mee denken voor oplossingen.
:). :)
3 April 2026
P
Assen
Een warm bad in een donkere periode.
Tijdens het en na het overlijden in een korte periode, van mijn moeder en vader, zijn we ontzettend fijn en goed begeleidt. Persoonlijk contact. Één aanspreekpunt. Alle tijd en ruimte. Denken mee. Transparant in kosten. We kijken met een goed gevoel en een warm hart terug aan het afscheid van mijn beide ouders. Rita bedankt.
24 March 2026
Liny Hoiting
super meelevende mensen
ze hebben mij geholpen met mijn vader en moeder en kan niet anders zeggen dat ze ons super hebben begeleid en heel meelevend zijn !
Ze zijn echt een steun in deze moeilijke periode voor je !
10 March 2026
J