Inde verdrietige tijd werden we prima geholpen.
Vanaf het eerste moment van contact. Tot de laatste zaken die we regelden was de zorg en aandacht warm. Speciale dank naar Rita die alles op rolletjes liet lopen.
Er wordt meegedacht, geadviseerd en de begeleiding is prettig en warm. Niets dan lof.
Erg tevreden over de Laatste Eer. In de hectiek na het overlijden van je dierbare is het zo fijn dat rustige, vriendelijke en goed bereikbare mensen je helpen.
Meedenkend en heel betrokken
Bij het verlies van een dierbare zijn wij bijzonder goed begeleid ! Net iets wat je dan nodig hebt.
Moment van bellen start de hele ceremonie. Uiterst vriendelijk en zorgzaam op de momenten dat het nodig is en geruisloos volgen de moeilijke beslissingen. Verzorging overledene erg goed, respectvol en bijzonder dat ik mocht helpen. De eigen locatie van DLE ligt weliswaar op een industrieterrein maar vond ik een aanrader voor opbaren en kleinschalige ontvangst (+/- 80) van familie, vrienden en kennissen tijdens condoleance. Niettemin: het zijn de mensen, de medewerkers van DLE die het goed gedaan hebben. Verder Transparant over de kosten , de procedures en de afhandeling
Na het overlijden van mijn vader begin juni hebben wij contact opgenomen met De Laatste Eer Assen. Frieda Dreves was onze uitvaartverzorgster. Mijn vader werd binnen een uur opgehaald. Aangezien wij vanuit het buitenland arriveerden en pas om 23.00 uur bij het uitvaartcentrum aankwamen, kwam Frieda speciaal nog langs om ons daar op te vangen. Dat waardeerden wij enorm. De volgende dag hebben we in alle rust de crematie doorgenomen en werden de rouwkaarten verzorgd. Frieda gaf ons in deze zware dagen het gevoel dat we er niet alleen voor stonden. Ze was er echt voor ons – met aandacht, betrokkenheid en overzicht. Het condoleancebezoek en de crematieplechtigheid verliepen geheel passend bij het leven van mijn vader: waardig, persoonlijk en in alle rust. De Laatste Eer is een open en toegankelijke organisatie, waar bijna alles mogelijk is. De mensen die er werken zijn stuk voor stuk warm, zorgzaam en betrokken. Frieda – dank je wel voor alles.
Keurig en alles is zo gegaan als gewenst.
Een prettige ervaring in een moeilijke tijd
Direkt na het melden van het overlijden van mijn vader was er een hele fijnen"klik" met Frieda van DLEA. Samen met haar hebben we de laatste wensen van mijn vader in vervulling gebracht en is er een mooie plechtigheid verzorgd. Het heeft mij, ondanks het verdriet van het verliezen van een dierbare, toch een warm en fijn gevoel gegeven om bij DLEA de uitvaart te verzorgen waar ook ruimte is voor verdriet en rouwen.
Lieve uitvaartbegeleidster. Alles prima geregeld en iedereen heel behulpzaam. Alles bespreekbaar.
Prettige en rustige samenwerking met de uitvaart begeleider.
Mijn ervaring is goed.
Wij zijn super geholpen.
We hadden Frida als begeleider geweldige vrouw neemt veel dingen uit handen en je hoeft haar maar te bellen of te appen ze regelt het direct voor je.
Alles goed geregeld. Goed geluisterd naar onze wensen.
en ze denken met je mee
Op alle vlakken top. De sterren spreken voor zich.
Alles was netjes verzorgd en geregeld.
Uiterst goed en persoonlijk geholpen, bewegen met je mee, zijn aanwezig op de achtergrond of nemen even de regie wanneer nodig. Zeker aan te bevelen.
Alles was in de puntjes verzorgd
De begeleiding en toewijding was zeer prettig. Weer kijken terug op een mooie periode in een zeer verdrietige tijd.
Wij zijn zo liefdevol en zo vriendelijk behandeld door de dames Rieta en Frieda en alle steun die je op zo'n moment nodig hebt gekregen.
Die dames die onze moeder hebben opgebaard een hele dikke compliment. Onze moeder lag er'mooi' bij. Dan de verzorging van rita...super. Ze heeft ons goed begeleid en hulp aangeboden. Met alles konden we bij haar terecht. Dat was juist in deze periode voor ons heel belangrijk. We hebben alles goed kunnen regelen voor onze moeder.
Pottenbakkerstraat 48
9403 VX Assen