Filters

10

Goed geholpen op een prettige manier

Wij hebben op een fijne manier een nieuwe hypotheek met overbrugging kunnen regelen via Profin. Belangrijke gespreksonderwerpen zijn op een fijne en prettige manier behandeld. Ook de verwerking van alle gegevens ging op een prettige manier.

  • Aanbevelen? Ja
10

Sympathiek en deskundig.

Na een vriendelijke ontvangst heb ik aangename gesprekken gehad met Folkert Fennema. Zonder zijn deskundige adviezen was ik er zelf nooit uitgekomen met het afsluiten van overbruggingskrediet + hypotheek. Mijn dank is dan ook groot.

  • Aanbevelen? Ja

Over Profin Financiële & Assurantieadviseurs

Vanaf de oprichting van Profin in 1988 staat de vertrouwensrelatie met al onze particuliere en zakelijke klanten centraal. Wij zijn een geheel onafhankelijke adviseur en hebben nooit belang bij de keuze voor een bepaald product of verzekeraar. Profin zet zich in voor duidelijke financiële producten. Wij voeren al jarenlang gesprekken met diverse geldverstrekkers om tot meer openheid richting de consument te komen. Zo zorgen wij ervoor dat u weet waar u aan toe bent en u geen financiële regelingen treft waar u achteraf gezien niets aan heeft. Profin hanteert een persoonlijke en open benadering. Zo staan onze adviseurs dagelijks klaar om onze cliënten te begeleiden in een breed scala aan financiële en verzekeringsvraagstukken, voor nu en voor de toekomst. Samen met u kijken wij naar uw situatie en wensen en welke oplossing het beste bij u past. Wij nodigen u graag uit het zelf te ervaren. Bezoek onze website: www.profin.nl. Of neem contact met ons op: 033-2475045.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd