Mevrouw doet haar werk zoals het hoort!
Alles snel geregeld. Duidelijk geweest. Goed resultaat!
24 July 2025
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 134 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,9
Review overzicht
Klanten prijzen over het algemeen professionele en heldere begeleiding, met snelle communicatie en betrouwbare resultaten. Het advies is grondig en geeft vertrouwen gedurende het proces. De dienstverlening wordt geprezen om deskundigheid en een toegankelijke aanpak.
Alles snel geregeld. Duidelijk geweest. Goed resultaat!
24 July 2025
Maxim Novikov
Soesterberg
Ik heb een uitmuntende begeleiding gekregen er wordt geen half werk afgeleverd. Tot in de details wordt alles afgehandeld. Altijd bereikbaar als ik informatie opvroeg vrijwel direct antwoord. Mr Vennik is zeer gedreven en zeer deskundig.
5 June 2025
Mohammad Imran Anjum
Den Haag
Het is een zeer deskundige advocaat! Zij is goed in haar werk en heel goed bereikbaar, wat het onderlinge contact heel fijn maakt.
5 June 2025
B.
Hoorn
De gedrevenheid en vechtlust van mr. M. Vennik is ongekend. Zij blijft er bovenop zitten.... geeft heel goede adviezen en staat iemand goed bij. Kan alleen maar zeggen...Blijft u zo doorgaan.! Ik ben geweldig onder de indruk en kan mr. Margot Venniik alleen maar zeer aanraden als advocaat1 Ben enorm goed bijgestaan en geholpen.
9 May 2025
Wim
Wijchen
Goed en snel geholpen.
mr. Haye Blaauw
15 April 2025
Alejandro
Haarlem
We zijn van A tot Z goed meegenomen in het proces. Het was voor ons duidelijk wat wij van de advocaat kunnen verwachten. Dus geen loze beloftes. De communicatie was helder en duidelijk met een vriendelijk en sociale toon. Kortom, we zijn zeer tevreden met de ondersteuning die wij hebben gehad. Onze complimenten aan advocaat mevrouw Vennik.
14 March 2025
Karim Ajouaou
Eindhoven
Ik vindt de samenwerking prettig,afspraken werden nagekomen, comnunicatie verliep vlot.
12 March 2025
Nordin
Hilversum
Wij hebben de samenwerking met Margot als zeer prettig ervaren. Hele fijne, snelle maar bovenal heldere communicatie. Wij zouden haar zeker aanraden!
4 March 2025
Britt
Blaricum
mr. Haye Blaauw
3 March 2025
Jelte
Verhoeven
Heb twee keer een verblijfsvergunning gekregen via deze advocate. De eerste keer voor mijn vrouw en de laatste keer voor haar dochter. Had het in eerste instantie allemaal zelf aangevraagd maar werd afgewezen door de IND. Zeer vriendelijk en ze berekend ook geen extra geld als er extra (bewijs-)stukken en of documenten gevraagd worden door de IND. Ik kan haar iedereen aanbevelen als je een verblijfsvergunning nodig hebt!
8 February 2025
Iwan
Tegelen
Wij zijn door mr. Margot Vennik bijzonder goed geholpen, deskundig advies gehad, steeds goed op de hoogte gehouden van het verloop van de zaak, goede communicatie en zeer professioneel, precies wat ik verwachtte van een goede advocaat, top!
29 January 2025
Kader
Rotterdam
Uitstekende hulp bij visumaanvraag! Margot Vennik heeft ons fantastisch geholpen met de visumaanvraag voor mijn broertje. Dankzij haar deskundigheid, heldere communicatie en zorgvuldige aanpak verliep alles soepel en succesvol. Ik ben ontzettend tevreden en raad haar zeker aan!
28 November 2024
FARIDA KHANFOUR
Rozenburg
Snelle afhandeling. Goede communicatie. Zeer goed resultaat in mijn geval. Een 10 klinkt gek maar heeft ze helemaal verdient.
28 October 2024
Nazia
Amsterdam
Ik ben blij van uw vriendelijkheid
7 October 2024
O. Bouzhar
Leusden
Ben erg tevreden over hoe Margot Vennik ons heeft geholpen om na afwijzing voor visum voor een familielid toch een visum te hebben gekregen. Zij was erg duidelijk in de communicatie! Heel erg bedankt
30 September 2024
Nasima
Nieuwegein
Ik heb een hele positieve ervaring met mevrouw Vennink. Ze heeft mijn neef bijgestaan bij een bezwaar tegen afwijzing Schengen visum, met succes.
19 September 2024
said
hilversum
Mv Vennik doet van zelf alles dat nodig is en met mooie advies , ik ben erg tevreden !
3 September 2024
Azad
Denbosch
Alleen was het heel moeilijk geweest om mijn Partner naar Nederland te krijgen. We zitten niet in de meest gebruikelijke situatie maar het is uiteindelijk toch gelukt. De aanhouder wint Het was super fijn om iemand te hebben die met je mee vecht voor een goede uitkomst. Een last minder in een al stressvolle periode.
12 July 2024
A.
Zeeland
Margot Vennik is een echte professional die weet waar ze mee bezig is. Wat mij het meeste opviel, was haar communicatie. Ze reageert supersnel op e-mails en telefoontjes, wat in deze branche echt een verademing is. Helder en duidelijk, geen vage termen of ingewikkeld juridisch jargon. Je weet precies waar je aan toe bent. Bovendien houdt ze zich altijd aan haar afspraken. Als ze zegt dat ze iets gaat doen, dan doet ze dat ook. Geen verrassingen, gewoon eerlijk en betrouwbaar. Ze doet wat ze zegt en zegt wat ze gaat doen, en dat is precies wat je nodig hebt in stressvolle situaties zoals deze. Kortom, ik ben ontzettend blij dat ik Margot Vennik heb ingeschakeld. Haar expertise en betrokkenheid maken het verschil. Aanrader!
4 July 2024
Romie
Den Haag
Korte lijnen in communicatie. Duidelijk uitleg en goede begeleiding in het proces.
23 June 2024
Narmin Ziyadkhanli
Hoofddorp
Goed geholpen dank u wel
17 June 2024
Amarouch
Naji
Ik ben supper goed geholpen door mevrouw Margot vennik, een supper advocaat en een echte aanrader.
14 June 2024
M
Monnickendam
Ik en mijn partner willen Margot Vennik bedanken voor haar inzet die zij heeft gevoerd voor ons. Het visum van mijn partner was al 2x afgewezen en dankzij Margot´s inzet, advies en kennis heeft mijn partner toch zijn visum gekregen. Ook heeft zij ons bijgestaan bij het verkrijgen van een MVV voor mijn partner. Nogmaals hartelijk dank namens Ferdinand & Ponnilijem Rotterdam
31 May 2024
Ferdinand
Rotterdam
De zaak is met succes afgerond. Gedurende de zaak was alles duidelijk en was Margot behulpzaam.
31 May 2024
Jao
Eindhoven
Advocaten die je vanaf het begin tot het eind begeleiden., Ondersteunen maar ook goed advies geven. Zij houden je op de hoogte van de stand van zaken en zo kan je het hele proces goed volgen.
25 May 2024
Daniella