Heeft een totaal van 59 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,5
Review overzicht
Positief sentiment100%
De beoordelingen prijzen consequent de trapinstallaties, de professionaliteit van het team en de duidelijke communicatie tijdens het proces. Verschillende reviews benadrukken vriendelijk personeel en betrouwbare planning, met enkele opmerkingen over opruimen na plaatsing. De algehele ervaring wordt als soepel ervaren, met snelle levering en een prima prijs-kwaliteitverhouding. Het team toont flexibiliteit en klantgerichte service.
Sterke punten
Heldere communicatie en vriendelijk personeel
Uitstekende vakkennis en professioneel werk
Snelle levering en flexibele planning
Gebaseerd op 12 reviews
Mooie trap, goede prijs
Heel behulpzaam personeel. Ik heb tot 2x toe een rondleiding gekregen in de fabriek. Trap was vakkundig en snel in elkaar gezet en de order wordt pas uitgevoerd totdat ik tevreden was over de trap, wat met een aantal belletjes en mailuitwisselingen eindelijk was gelukt. Levertijd was snel
8 November 2024
Reinoud
Dirksland
Beste Reinoud,
Wij vinden het altijd leuk om klanten een kijkje achter de schermen te geven. Zo kunnen wij laten zien waar we goed in zijn. Bedankt voor de complimenten. Bij 100% tevreden gaan wij inderdaad pas de trap produceren. Fijn dat u dit ook zo ervaren heeft. Wij waarderen het enorm dat u de tijd en moeite heeft genomen om ons te beoordelen.
Dit is een top bedrijf.
Een goede communicatie. Goede service het was geen probleem om de trap op afroep te laten komen ivm verbouwing. Het plaatsen was ook heel mooi gedaan. We zijn zeer tevreden met onze nieuwe trap en raden CPI trappen zeker aan andere aan.
Edith
Spijkenisse
Beste Edith,
Bedankt voor de mooie complimenten. Waar kan streven wij ernaar altijd de wensen van de klant te halen. Goed dat dit bij u wederom weer gelukt is. Wij waarderen het enorm dat u de tijd en moeite heeft genomen om ons te beoordelen.
Met vriendelijke groet, team CPI trappen
Hoge kwaliteit trappen: solide en een mooie uitstraling
In de showroom kregen we goed advies. Vooral gericht op wat we zochten qua trap: veiligheid boven alles. Een snelle afspraak voor het leveren van twee trappen kon snel gemaakt worden. Dat was fijn, want onze oude trappen waren niet meer veilig.
Jolanda
Driebergen
Beste Jolanda,
Veiligheid moet inderdaad boven alles. Niks belangrijker dan dat. Wij waarderen het ook enorm dat u de tijd en moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Fijn dat u een goede ervaring heeft gehad in onze vernieuwde showroom.
Fijn
Goed communicatie, goed om in de showroom keuzes te maken
Kees Damen
Beste Kees,
Wij zijn enorm trots op onze vernieuwde showroom en zijn blij dat u hier ook een goede ervaring heeft gehad. Wij waarderen het enorm dat u de tijd en moeite heeft genomen om ons te beoordelen.
Geweldige service mooie trap
Trap laten plaatsen in appartement. O laatst nog besloten om hekwerk erbij te willen. Was geen enkel probleem. Zowel communicatie met fabriek als met de vakmensen die kwamen plaatsen zeer prettig. Aanrader.
26 September 2024
Ronald
Naarden
Beste Ronald,
Wat goed om te horen dat u tevreden bent over uw geplaatste trap en hekwerk wat er nog bij is gekomen. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen. Bedankt voor de complimenten over de communicatie en onze vakmensen.
Met vriendelijke groet, team CPI trappen
Ze denken enorm goed met je mee en zijn zeer flexibel, top!
Na een mindere ervaring met een ander bedrijf die trappen verkoopt, zijn we terecht gekomen bij Jerry en zijn collega's. Hier uitgebreid advies gekregen, de tijd gekregen en daarna besteld. Ze konden zeer snel schakelen want de trap kon ineens heel snel geplaatst worden in ons huis. Dit was nl niet de bedoeling en de agenda van CPI werd doorgespit om het voor elkaar te krijgen. Het is gelukt en wat hebben we een fantastische mooie trap. Mannen en volgens mij ook dames, bedankt voor de snelle service en mochten we ooit nog een trap nodig hebben, dan zeker bij jullie!
Groetjes uit Oude-Tonge :-)
2 August 2024
Carola
Oude-Tonge
Beste Carola,
Heel fijn dat wij u na een mindere ervaring, een goede ervaring hebben mogen geven. Wij streven ernaar de wensen van de klant te kunnen realiseren. Hierdoor konden wij inderdaad snel schakelen en u op korte termijn helpen aan een mooie trap op maat. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen ons te boordelen. De heren en ook dames bij CPI vinden het leuk om te horen dat u zo tevreden bent.
Professioneel
Zéér vriendelijk geholpen. Keurig nette, duidelijke en overzichtelijke offerte. Beantwoordde geduldig alle vragen die ik nog had.Levering op tijd.
Monteur vond ik een beetje te gehaast.....maar was wel.vriendelijk.
Mooie trap. Heel tevreden.
3 June 2024
John
Hellevoetsluis
Beste John,
Wat fijn dat u tevreden bent en ons bedrijf als zeer vriendelijk heeft ervaren. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen. Bedankt voor alle leuke complimenten.
Met vriendelijke groet, team CPI trappen
Twee mooie nieuwe trappen. Blij mee.
Leuk contact met medewerkers.
3 June 2024
Iris
Vlaardingen
Beste Iris,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen. Goed om terug te lezen dat u zo leuk contact heeft ervaren met onze medewerkers. Dit was geheel wederzijds.
Met vriendelijke groet, team CPI trappen
Mooie degelijke trap voor een redelijke prijs
Hardhouten trap gekocht met een trapleuning en bijbehorend hekwerk.
Heel vriendelijk geholpen door Jerry in de showroom bij het kiezen van een nieuwe trap, en ook prima geadviseerd door Dennis. Alles conform de afspraak, en zeer tevreden over de montage van Henk.
Minpunt is wel dat de montage viel samen met de verhuizing van CPI naar een nieuwe locatie, en daar is wel de montageafspraak 2 keer zonder bericht niet doorgegaan.
Verder zeer tevreden over de trap zelf. Een aanrader!
9 May 2024
Garcia
Willemstad
Beste Garcia,
Leuk om terug te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad bij CPI trappen. Ondanks onze verhuizing en hierin de miscommunicatie, zijn wij blij voor u met het eindresultaat. Hierdoor waarderen wij het enorm dat u de moeite en tijd heeft genomen om ons te boordelen.
Super service en kwaliteit
CPI Trappen heeft echt uitstekend werk geleverd! Ik ben ontzettend blij met de service en de kwaliteit van de trappen die ze hebben geleverd. Alle drie de trappen werden binnen één dag geplaatst, wat echt indrukwekkend was. Hoewel er een klein probleempje was met de planken, werd dit snel en efficiënt opgelost. De communicatie was geweldig en het eindresultaat is gewoon fantastisch. Ik zou CPI Trappen zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit en betrouwbaarheid bij het laten maken van trappen.
21 April 2024
Carmen
Beste Carmen,
Allereerst waarderen wij het enorm dat u de moeite en tijd heeft genomen om ons te beoordelen. Zeker met al uw mooie complimenten naar onze service. Helaas kan het inderdaad voorkomen dat er iets mis gaat, met in uw geval de planken. Ik ben blij te horen dat u tevreden bent met hoe wij dit met u hebben opgelost. 3 trappen op 1 dag is inderdaad indrukwekkend en keihard werken door onze monteurs. Zo fijn dat u dit ook zo heeft ervaren. Vakwerk.
Met vriendelijke groet, team CPI trappen
Snel, netjes geplaats en goede prijs
Het contact is goed verlopen, een paar kleine aanpassingen na het ontwerpen zijn direct opgenomen.
de plaatsing is binnen een dag verlopen, en het resultaat is exact wat wij wensten.
14 March 2024
Martijn
gouda
Beste Martijn,
Bedankt dat u de tijd en moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Dit waarderen wij enorm. Fijn om deze complimenten van u te mogen ontvangen. Blij dat u tevreden bent met het eindresultaat.
Met vriendelijke groet, Team CPI trappen
Vakwerk
Binnen 4 uur oude trap verwijderd en de nieuwe trap geplaatst.
27 February 2024
Toon
SPIJKENISSE
Best Toon,
Fijn dat alles voor u in de paar uur is gelukt. Wij waarderen het enorm dat u de tijd en moeite heeft genomen ons te beoordelen.
Met vriendelijk groet, team CPI trappen
Prijs kwaliteit!
Na een goed eerste gesprek een trap uitgekozen en ingepland. De trap is inmiddels geplaatst en we zijn erg tevreden. Hij ziet er prachtig uit, ook het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Kortom; ik raad dit bedrijf aan mocht je op zoek zijn naar een trap!
15 February 2024
Thomas
Krimpen aan den ijssel
Beste Thomas,
Goed om terug te lezen dat u een goede ervaring heeft gehad bij CPI trappen. De trap is zeker mooi geworden. Bedankt dat u de tijd en moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Wij waarderen dit enorm.
Met vriendelijke groet, team CPI trappen
Goede kwaliteit trap, goede service
Aardige kundige monteurs, telefonisch ook goed geholpen.
Eindresultaat trap prima.
2 February 2024
Danny
Dordrecht
Beste Danny,
Bedankt dat u de tijd en moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Wij waarderen dit enorm. Goeie communicatie en vakmensen is waar wij voor staan. Fijn dat u dit ook zo heeft ervaren.
Met vriendelijke groet, team CPI trappen
Deskundig, meedenkend, vriendelijk, prettig om mee te werken
13 December 2023
Martin en Ria
Spijk
Beste Martin en Ria,
Wij waarderen het zeer dat u de tijd en moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Dank hiervoor. Bedankt hiervoor.
Met vriendelijke groet, team CPI trappen
Bedrijf is gemakkelijk te benaderen, hierdoor kon ik mijn wensen goed kenbaar maken en bespreken.
Inmeetservice en montage waren ook prima, met een vrij korte doorlooptijd op de trap en een middagje montage zat de nieuwe trap erin.
Trap zelf ziet er keurig uit cnc werk is vrij precies waardoor hij amper kiert.
13 November 2023
Ryan
Ooltgensplaat
Beste Ryan,
Fijn dat u het contact met ons als goed heeft ervaren. Wij waarderen het enorm dat u de tijd en moeite heeft genomen om ons te beoordelen.
Met vriendelijke groet, CPI trappen
Excellent
The quality of the stairs and the service are the best. I really recommend them.
Beveelt niet aan
15 October 2023
Yarmenta
Wassenaar
Dear Yarmenta,
Thank you for all the nice compliments. We appriciate the time and effort you took to judge us.
Yours sincerely, team CPI trappen
Freundlich und kompetent, gerne weiter empfehlen
Ich habe eine Treppe gekauft. Alles wie vereinbart pünktlich angekommen. Ich bin sehr zufrieden.
15 October 2023
Salameh
Stellendam
Liebe Salameh,
Danke für das nette Kompliment. Wir wissen es sehr zu schätzen, dass Sie sich die Zeit und Mühe genommen haben, uns zu bewerten.
Mit freundlichen Grüßen, team CPI trappen
Goede ervaring, mooie trap
De dichte eiken trap was netjes gemaakt en vakkundig geïnstalleerd.
12 June 2023
Dennis Peters
Dordrecht
Beste Dennis,
Wij waarderen het enorm dat u de tijd en moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Bedankt voor de complimenten.
Klantvriendelijk en perfecte kwaliteit
Mijn wensen waren niet alledaags, een degelijke trap bij mijn boot, weerbestendig, antislip, bordes en leuningen waardoor ik veilig, ook met de handen vol aan en van boord kan stappen. Er is goed meegedacht en het eindresultaat is ernaar. Top. Heel erg tevreden!
22 May 2023
Marjo
Beste Marjo,
Dit soort projecten zijn voor CPI trappen erg leuk om te maken. Inderdaad niet alledaags, maar zeker leuk om te mogen maken. Veiligheid boven alles. Bedankt dat u de tijd en moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Wij waarderen dit enorm.
Top service en kwaliteit
7 April 2023
Zee
Vastgoedservice
Beste Zeevastgoed,
Bedankt voor het mooie cijfer dat jullie ons geven. Wij waarderen het enorm dat u de tijd en moeite hebben genomen om ons te beoordelen.
Net en betrouwbaar bedrijf
Ze hebben de trap ingemeten en geplaatst. Er word mee gedacht in oplossingen. Ze leveren mooie producten en ze werken netjes
21 March 2023
Bram Verkuil
Groot-Ammers
Beste Bram,
Bedankt voor de complimenten naar ons bedrijf en de mensen die er werken. Wij waarderen het enorm dat u de tijd en moeite heeft genomen om ons te beoordelen.
Vakkundige plaatsing
Trap was iets hoger door andere hoogte maat van de nieuwe vloer. Vakkundig opgelost en je merkt er niks van. Trap is super
20 March 2023
Quincent
Numansdorp
Geweldige service!
Ontzettend goed geholpen vanaf het eerste moment. Super klantgericht en flexibel (ook toen het net even allemaal anders werd dan eerder door onze aannemer gecommuniceerd). De trap is perfect geplaatst door Richard!
13 February 2023
Felix
Rotterdan
Beste Felix,
Wat een mooie complimenten geeft u ons. Wij waarderen het enorm dat u de tijd en moeite heeft genomen om ons te beoordelen. En fijn dat wij samen hebben kunnen schakelen toen het even anders werd.
Met vriendelijke groet, Team CPI trappen
Weleens moeilijk telefonisch te pakken te krijgen. Maar prima werk afgeleverd.
27 January 2023
Gerda Ouwens
Spijkenisse
Beste Gerda,
Wat vervelend dat u het telefonisch contact als moeilijk heeft ervaren. Wij streven ernaar om iedereen zsm te woord te staan. Bedankt voor de tijd die u heeft genomen om ons te beoordelen en wij waarderen de feedback. Hierdoor leren wij ervan en kunnen wij de service verbeteren.
Fijn dat u tevreden bent met de trap. Veel loop plezier!
Met Vriendelijke Groet,
Team CPI Trappen