Laden reviews...
26 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Overzicht van de ervaringen laat zien dat Lisa duidelijk, professioneel en meelevend is. Cliënten voelen zich ondersteund en krijgen een beter beeld van hun opties. De feedback benadrukt betrouwbaarheid en toewijding in moeilijke tijden. De algemene ervaring wordt als constructief en respectvol beschreven.
Lisa heeft ons vanaf moment 1 bij de hand genomen in het regelen van onze scheiding. Met oog voor beide partijen, handige praktische tips en het stap voor stap door deze vervelende procedure heen loodsen. Lisa is de perfecte combinatie van zakelijk met een warme kant en een knipoog/dosis humor op de juiste momenten. Ik ben heel blij dat we bij haar terecht zijn gekomen, dankzij haar begeleiding waren we binnen 4 maanden op vriendschappelijke basis uit elkaar.
25 August 2026
Irene
Beste Irene,
dank je wel voor jouw fijne review! Jullie waren zo fijn om te begeleiden. Echt met aandacht voor elkaar en goede oplossingen voor iedereen. Ik wens jou en de jouwen heel veel goeds en geluk toe. Hartelijke groet, Lisa Hermus
Doordat ik informatie wilde ophalen hoe een mediator traject werkt en met mijn persoonlijke situatie erbij, kreeg ik snel en fijne informatie terug waarmee ik echt iets kan. Daarnaast ook telefonisch contact gehad waar de ervaring hetzelfde is
9 August 2026
Vught
Beste informatiezoeker! Dank je wel voor je beoordeling. Iedereen is welkom om informatie over mediation te vragen en ik ben blij dat ik verder heb kunnen helpen in het zoeken naar wat voor jou de beste manier is om je scheiding te regelen. Dat is op zichzelf al een ontzettend moeilijke beslissing, het scheidingstraject is zwaar en alle hulp die je kunt krijgen is dan welkom. Alle goeds en groet, Lisa Hermus familie Mediator
Ik ben ontzettend dankbaar voor de hulp van Lisa Hermus. Vanaf het eerste contact voelde ik mij serieus genomen en gehoord. Lisa nam ruim de tijd om naar mijn verhaal te luisteren, dacht met mij mee en gaf heldere en eerlijke adviezen. Ook wanneer zij mij uiteindelijk niet verder kon helpen, bleef zij betrokken en nam zij de moeite om mee te denken. Dat zegt voor mij veel over haar als persoon én als professional. Wat ik vooral heb gewaardeerd, is haar deskundigheid, betrokkenheid en warme benadering. In een moeilijke periode gaf dat mij veel vertrouwen en rust. Ik kan Lisa van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrokken deskundige die niet alleen naar de juridische kant kijkt, maar ook oog heeft voor de mens achter het dossier.
5 August 2026
Corina
Breda
Beste Corina,
wat een fijne review. Heel veel dank daarvoor. Ik zou heel graag nog meer voor je/jullie doen en ik wens je dan ook veel goeds toe en hoop voor je dat alles toch nog in orde komt. Groet Lisa Hermus mediator
Lisa is een ervaren, doorpakkende mediator, die goed geholpen heeft met alles op een rij te zetten. Daardoor waren keuzes goed te nemen. Fijne hulp, en daardoor ook een prettig proces.
26 June 2026
F
V
Beste F, dank je wel voor je fijne review. Het was fijn jullie te begeleiden. Ik wens jullie heel veel goeds en geluk toe! Groet Lisa Hermus
Beste Lisa, Wat ik heel prettig vond, is dat je ons geduldig en heel objectief hebt geholpen. Ik voelde me gesteund door jou in de gesprekken die we met zijn 3-en hadden. Dat klinkt misschien raar, want het suggereert subjectiviteit, maar waar zo’n gesprek met mijn ex normaal gesproken uit de hand zou zijn gelopen, stelde jij een goede vraag, vroeg door of gaf aan wat een rechter wel of niet van iets zou vinden. Dat bracht discussies in een ander daglicht en schiep andere perspectieven. Perpectieven die nodig waren om vanuit een andere neutraal tot oplossingen te komen. Dat was mij zonder jou niet gelukt. Ik ben je dankbaar voor je hulp en de afspraken die we hebben kunnen maken. Daarnaast doe ik mijn uiterste best om er voor Wouter en Floris ondanks de scheiding een fijne jeugd en goede opvoeding van te maken. Hartelijke groet en veel plezier in Montréal, Willem
21 May 2026
Willem
Vlijmen
beste Willem,
het genoegen was zeker ook mijnerzijds! Jullie hebben het samen ontzettend goed gedaan. Hard gewerkt en doorgezet en daardoor hebben jullie nu goed resultaat. Mijn complimenten voor jullie!
Die twee kinderen van jullie boffen maar met zulke fijne en betrokken ouders. Veel plezier met hen en veel goeds met elkaar als ouders toegewenst.
Dank en groet Lisa Hermus
Fijn kennismakingsgesprek, helder en overzichtelijk. Open en laagdrempelig. Prettige gespreksruimte. Kosten aan de hoge kant.
11 May 2026
YH
Oisterwijk
Beste YH, zeker jammer dat jullie geen clienten van mij zijn geworden maar wel goed dat jullie kiezen voor de mediator die het beste bij jullie budget past! Ik wens jullie nogmaals veel goeds en wijsheid toe! Groet Lisa Hermus familie mediator
Lisa is zeer professioneel en weet op het juiste moment in te grijpen. Dat is soms best lastig te accepteren omdat ze dan erg duidelijk is, maar voor het proces veel beter.
6 May 2026
Ralph
Zaltbommel
Beste Ralph, oei sorry! ;-) ik denk dat jullie de duidelijke aanpak inderdaad soms nodig hadden maar hopelijk hebben jullie ook ervaren dat ik er steeds wel echt voor je was en de worstelingen die jullie doormaakten begreep. Goed gedaan samen! Hopelijk kom je snel in rustiger vaarwater. Ik wens je hoe dan ook alle goeds toe. Groet Lisa Hermus familie mediator
Lisa gaf ons bij de start van elk gesprek ruimte om "in te checken" waardoor de gesprekken een open en eerlijk karakter hadden. Het blijft toch een emotioneel proces, daar heeft Lisa alle begrip en respect voor. Ze stemde goed af op wat onze wensen waren en gaf deskundig advies. Dank daarvoor! Carla
21 April 2026
Carla
Den Bosch
Beste Carla, dank je wel voor je review. Mijn complimenten aan jou en jullie voor jullie constructieve en 'liefdevolle' houding naar elkaar. Dat zie ik niet elke dag en is een inspiratie. Heel veel goeds toegewenst. Groet Lisa Hermus
we konden snel starten en de vervolgafspraken liepen ook voorspoedig. Qua feedback zou ik terug willen geven dat geduld en herhaling helpend zijn. Soms begreep ik het niet en de reactie was dan niet bemoedigend of ondersteunend om dit nogmaals aan te kaarten. De gevolgen van keuzes mogen meer belicht worden. Je weet niet wat je overkomt en wat goed is voor de toekomst en hierin heb je ondersteuning nodig om niet overhaast keuzes te maken.
16 April 2026
M
B
Beste M, oi! Ik had juist het idee dat jullie zelf echt wilden bepalen hoe zaken geregeld zouden worden en daarbij wilden afwijken van de wet en dat jullie zijn geen extra aandacht of stilstaat bij wat dat voor jullie beiden betekent wilden. Maar dat zal ik dan in de toekomst bij andere clienten die ook al met een pakketje afspraken bij mij komen nog beter checken. Goede tip! Misschien dat ik daarom niet ook nog zaken vaak herhaalde. Ik had het idee dat alles zo snel mogelijk achter de rug moest zijn voor jullie.
Ik wens jullie hoe dan ook wel heel veel goeds en geluk toe! Groet Lisa Hermus
kundige directe benadering. Soms miste ik de empathie
11 April 2026
Patrick Heijnen
Tilburg
Hi Patrick, dank je voor je review. Jammer dat ik je niet meer kon laten voelen en ervaren dat ik betrokken en empatisch was voor jullie situatie. Leerpuntje voor mij!
Heel veel goeds toegewenst, en veel groeten, Lisa Hermus
Ik heb Lisa als erg fijn ervaren. Geïnteresseerd in de situatie, in wat er speelt en weet overal op door te pakken. Ik had niet gedacht dat we hier in zes sessies uit zouden zijn en het is dankzij Lisa wonderbaarlijk genoeg toch gelukt!
9 April 2026
Anne
Vught
Beste Anne, dat krijg je ervan als je zelf een topper bent! En natuurlijk jouw ex partner ook. Dan ben je in 6 sessies gewoon helemaal uit. Goed gedaan samen. Heel veel goeds en geluk, ook in je nieuwe huis. Groet Lisa Hermus
Ik heb Lisa ervaren als een erg deskundig mediator. Ze heeft onpartijdig de nodige informatie gegeven. Structuur en aanpak was duidelijk, transparant en snel. Er was ruimte om ook eerst aan te geven hoe ieder erbij zat op dat moment, vóór we het zakelijke stuk aankeken. Dat ervoer ik als erg prettig. Ze gaf duidelijke handvaten om bij moeilijke beslissingen toch knopen door te kunnen hakken. Duidelijke communicatie.
8 April 2026
D
Beste D,
dank je wel voor jouw fijne en super uitgebreide reactie! Ik wens je heel veel goeds toe! Groet Lisa Hermus familie mediator
Ik heb Lisa als een zeer vriendelijke, correcte mediator ervaren. Duidelijk en met excellente kennis van zaken. Door de begeleiding hebben wij het proces goed en snel kunnen afronden.
1 April 2026
Sabrina
Den Bosch
Beste Sabrina, dank je voor je bericht. Ik wens je een heel fijn nieuw huis toe. Jullie hebben het samen ontzettend goed gedaan! Groet Lisa Hermus
Zeer prettige ervaring waardoor wij snel verder konden met ons eigen leven.
4 March 2026
Freek
Berlicum
Beste Freek, dank je wel voor jouw fijne review. Ik wens jullie een fijne toekomst toe! Jullie hebben alle reden om je toekomst goed vorm te geven, jullie prachtige dochter!
alle goeds, groet Lisa Hermus
Persoonlijk en betrokken. Ze geeft duidelijke uitleg indien je later nog vragen hebt. Een echtscheiding is nooit leuk maar ze staat meteen voor je klaar als er nog iets geregeld moet voor een correcte afhandeling en beide partijen zo min mogelijk belast worden.
25 February 2026
Gerda
Rosmalen
Beste Gerda, voor jou sta ik natuurlijk klaar! Ik wens je naast allerlei geregel binnenkort wel ook ontspanning toe. Volgens mij kun je dat wel gebruiken. Pas goed op jezelf. Alle goeds, en groet Lisa
De gehele mediation hebben we als zeer prettig ervaren. Uitstekende communicatie en deskundige begeleiding. Ze zegt wat ze doet en doet wat ze zegt.
15 February 2026
Erik
‘s-Hertogenbosch
Beste Erik, hartelijk dank voor jouw aardige bericht. Het begeleiden van jullie was een voorrecht. Heel veel goeds toegewenst.
Veel ervaring zowel op wettelijk als juridisch vlak. Zakkelijke gesprekken
25 January 2026
Patrick Heijnen
Herpt
Beste Patrick, dank je wel voor je review. Jullie hebben hard gewerkt om tot afspraken te komen. Knap gedaan, was niet altijd makkelijk!
alle goeds, groet Lisa Hermus
Uiteindelijk zijn we met een andere mediator in zee gegaan omdat deze thuis komt. Op en neer naar Vught is praktisch gezien voor ons niet ideaal. Verder zeer prettig gesprek gehad met Lisa Hermus. Zeer duidelijk in haar verhaal en uitleg en zeer goed juridisch onderlegd.
15 January 2026
Ron
Best
Beste Ron,
hartelijk dank voor jouw fijne reactie. Ik wens jullie alle goeds toe en jullie komen er samen vast prima uit. Groet Lisa Hermus
Ze heeft alles goed uitgelegd en wat we niet goed.uit snapt heeft ze nog een keer. Duidelijk uitgelegd gr
4 December 2025
Hilde verhoeven
Velddriel
Beste Hilde, hartelijk dank voor jouw 10! Hoe vaak haal je die nu in je leven? Het was fijn om jullie te begeleiden. Ik wens je veel goeds en geluk toe. Hartelijke groet Lisa
Mevrouw Hermus weet de rust te bewaren, ook op de momenten waarop emoties hoog oplopen. Ze heeft mij en mijn ex-partner goed geholpen onze scheiding snel en goed te regelen!
29 October 2025
J.
Gemonde
Beste J, je hebt je er manmoedig doorheen geslagen. Heel veel complimenten voor jou. Hopelijk komen jullie in rustiger vaarwater. Ik wens je veel geluk toe! Groet Lisa Hermus
Lisa weet waar ze over praat. Ze is duidelijk en direct wat erg prettig is.
19 October 2025
Marlous
Drunen
Beste Marlous, nou jij bent ook een topper hoor! Niet bij de pakken neerzitten maar handen uit de mouwen en de controle over je leven nemen. Knap gedaan. Ik wens je veel goeds en geluk toe. Groet Lisa
Lisa is duidelijk, helder, leidend en betrokken. Een rots in de moeilijke periode.
13 October 2025
Lilian
Berlicum
Beste Lilian,
jullie hebben het erg goed gedaan samen. Hopelijk vinden jullie ook weer goede stevige bodem onder jullie voeten. Fijn dat ik voor jullie even een rots kon zijn. Alle goeds, groet Lisa Hermus
Lisa heeft ons op een prettige en duidelijke manier begeleidt in het proces waardoor we makkelijker een goede afwikkeling tot stand konden brengen.
1 October 2025
Hanneke
Boxtel
Beste Hanneke, jullie hebben het samen heel goed gedaan. Het was fijn om jullie te begeleiden. Heel veel goeds en geluk toegewenst!
Groet Lisa
Lisa geeft je de ruimte en denkt goed mee. Zorgt dat de lijst van dingen die ondernomen moeten worden, of aangelevend, behapbaar is. Duidelijk in plan van aanpak. Meelevend maar af en toe ook duidelijk en kordaat.
18 September 2025
xx
xx
Beste XX uit XX! dank je wel voor je bericht. Fijn dat jullie geholpen waren door de mediation. Alle goeds voor jullie! Groet Lisa
Een echtscheiding is al zwaar genoeg, Lisa kiest geen kant en bemiddelt objectief en betrouwbaar, is ook troostend als dingen toch emotioneel worden.
15 September 2025
Robert
St Michielsgestel
Beste Robert, een scheiding is inderdaad zwaar. Voor alle partijen, en dat is ook behoorlijk verwarrend soms. Jullie zijn het beiden waard om gelukkig te zijn, hopelijk vinden jullie de weg daarnaar toe. Alle goeds! Groet Lisa
Taalstraat 40
5261 BE Vught