Heeft een totaal van 3.354 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,8
Review overzicht
Positief sentiment88%
De beoordelingen geven over het algemeen een positieve indruk. Het personeel is vriendelijk en professioneel, met duidelijke uitleg en prettige sfeer. Sommige klanten noemen administratieve of kosten-gerelateerde aandachtspunten, maar de meerderheid is enthousiast en tevreden. Over het geheel genomen blijft de praktijk patiëntgericht en hoogwaardig.
Sterke punten
Vriendelijk personeel
Duidelijke uitleg over behandelingen
Korte wachttijden en vlotte afspraken
Gebaseerd op 120 reviews
Prima tandarts
Goed bereikbaar zowel telefonisch als met de auto. Vriendelijke personeel en kundig en ervaren tandarts
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
19 September 2026
Prettig
Vakkundig, belangstellend
goed geholpen
anoniem
Vriendelijk, legt goed uit, blij met de tandarts!
Ben heel goed geholpen.
Was voor mij de eerste afspraak.
Gelijk de volgende dag afspraak gekregen.
Nu weer een schoon gebit.
Ik geef een 10.
Fijn geholpen.
Je wordt altijd zeer prettig en deskundig geholpen en er is altijd even een persoonlijk praatje; dus interesse in jou als patiënt. Wel wil ik opmerken dat de assistente bij het verwijderen van tandsteen erg met de afzuiger op mijn mond leunde, hetgeen (achteraf) even wat last bezorgde.
Mogen wij contact met u opnemen over uw beoordeling?
De dienstverling is punctueel, vriendelijk en je ontvangt toelichting over wat er wordt geconsyateerd en advies omtrent goede verzorging. Ook wordt je tijdig gerinnerd aan een afspraak en heeft iedere discipline (tandarts en mondhygiene) inzicht elkaars status.
Fijn optijd
Fijne praktijk die werkt met vriendelijke tandartsen en altijd eerlijk en volgens afspraak
Geweldig geholpen bij mijn 1e keer bij deze praktijk
Na een slechte ervaring ergens anders is dit wel even een wereld van verschil in positieve zin!
Fijn geholpen
Altijd fijn om even langs te gaan voor controle.
goede ervaring
prettige ontvangst en behandeling
13 September 2026
anoniem
En dan heb ik het wel over de tandarts Annemarie
Onpersoonlijk en star
Op enkele na starre personeel zowel achter de balie als tandarts zelf. Ik vind het geen fijne praktijk.
Ik heb geen idee wie mijn tandarts is en hoe ze heet.
We zijn al bezig om een andere tandarts te zoeken
Beveelt niet aan
Gewoon top
Je word heel goed geholpen, denk ook mee met de tandarts bezoeker. B.v rekening houden met ziekte en behandeling. Gewoon top Annemarie !!!
Klantvriendelijk en tijden nagekomen
11 September 2026
Correct & goede info
Mondhyginist geweest en goede behanding en uitvoerige info over de behanding en nazorg
Weer erg tevreden
Blij met deze tandarts! Legt het netjes uit, werkt secuur!
Kundige vriendelijkheid
Vriendelijke ontvangst en kundige behandeling.
Fine en kundige behandelingen
Altijd prima en kundige behandelingen door zeer sympathieke mensen. Laatst ook mijn plaatje bij gesneden door Sander. Nu kan ik ook mijn plaatje echt in mijn mond houden.
Altijd een fijne ervaring
Mijn tandarts bezoek is altijd een fijne ervaring. Ik heb er daarom nooit moeite mee om naar de tandarts te gaan.
Fijne ervaring
Niet hoeven wachten en fijn geholpen. Lieve medewerkers zowel achter de balie als de tandarts en assistente.
9 September 2026
Slecht
Ik belde dat mijn kroon was gebroken, ik kon pas na 2 weken langs komen. Bij dit bezoek zei de tandarts ja de kroon is gebroken en moest weer een afspraak maken om hem te verwijderen en te happen. Het is toch te gek voor worden dat ik bij de eerste afspraak niet gelijk de stuk kroon verwijderd werd en gelijk happen. Ze wisten al dat die gebroken was.
Vervolgens zal het daarna nog 6 tot 7 weken duren voor dat de kroon klaar zou zijn.
Ik heb maar besloten om het in Turkije te laten doen omdat ik daar toch voor mijn vakantie naar toe moest, daar was het in 3 dagen klaar, en voor maar 200 euro. Ik zou dit ieder aanbevelen. Ook werd van mijn gebit een hele foto gemaakt en er werd nog een gatje gevuld voor het zelfde geld. Ik hoop dat jullie eens gaan na denken hoe het beter kan want zo slaan jullie echt de plank mis.
Beveelt niet aan
9 September 2026
Review overzicht
Positief sentiment88%
Heeft een totaal van 3.354 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,8
Over Tandheelkundig Centrum Brielle
Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.