Hele betrokken tandarts, werkt super met kinderen.

Mijn zoontje moest z'n kies laten trekken en is fantastisch geholpen door onze tandarts. Rustig, eerlijk vertellen wat er gaat gebeuren en neemt echt de tijd

Alle lof voor Annemarie

Alle lof voor Annemarie

Ik heb mijn tandsteen laten verwijderen door Laura en dat ging uitstekend. Ze heeft mijn tandsteen netjes weggehaald.

Altijd prettig en goed geholpen

Hoef nooit lang te wachten en zijn allemaal erg vriendelijk. Tijdens het bezoek leggen ze duidelijk uit wat zij doen en geven ze goed advies.

Aardig personeel Op tijd geholpen

Rustgevend

Ben echt op mijn gemak gesteld Namen alle tijd voor je

Altijd prettig geholpen, aardige medewerkers

Intake: positief

Ik ben ca. 10 dagen geleden voor een intake bij THC-Brielle geweest. Het gesprek verliep prettig en constructief. Er zijn plannen gemaakt voor enkele behandelingen. Het spreekt echter voor zich, dat ik op basis van één contact uw praktijk niet kan aanbevelen noch zal afraden aan derden. In een eerdere reactie heb ik daarom de beoordeling achterwege gelaten, maar dat kon niet. Daarom nu een 'beoordeling' en score, die hun verklaring vinden in het uitstel van een waardering in deze fase van mijn contact met uw praktijk.

Netjes op tijd en goed geholpen

prima, ben blij met tandarts duivenboden

Prima en vriendelijk

Aardige vervangster van onze eigen tandarts. Legt alles goed uit en ging goed om met onze zoon.

Deskundige behandeling

Deskundige behandeling

Helemaal goed

Prettige ervaring.

Altijd fijn bij Annemarie.

altijd fijn geholpen en meedenkend.

Als prettig

meedenkend om de volgende afspraak weer zo te plannen dat ik aansluitend van preventie-assistentie naar de tandarts kan.

Gerust gesteld

Na 20 jaar toch weer naar de tandarts te gaan. Ben erg bang maar de tandarts was vriendelijk en legde alles goed uit ook voor de behandelingen daarna.... De behandelingen ga ik nog krijgen maar ze namen echt de tijd voor mij. Hoop na de behandelingen dat mijn angst al meer en meer weg gaat. De eerste keer heb ik als positief ervaren!

Snelle service

Reparatie prothese s’morgens gebracht en in de middag klaar

Snelle reparatie van breuk in bovengebit

‘s Morgens gebracht ’s middags opgehaald

Wordt hier altijd met de beste zorg behandeld

Vriendelijke professionele tandarts welke zorgvuldig te werk gaat

Fijne tandarts praktijk

Prettige praktijk, vriendelijke mensen, erg ontspannen sfeer, mondhygiënist ook fijne ervaring, werken netjes en rustig

Super service

Mondhyginist geweest en super en deskundig geholpen.

voldoet

zoals het hoort te zijn

Vriendelijk

Altijd vriendelijk ontvangst vanaf de receptie tot aan de tandarts zelf.

Amer 21

3232 HA Brielle

Over Tandheelkundig Centrum Brielle

Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.