Het leek er beetje op dat ze niet precies wisten wat ze gingen doen

Behandeling is prima verlopen Geen verdere problemen Alles netjes uitgelegd door de behandelaar Er was alleen wat lichte paniek in mijn ogen want er was geen tand afdruk gemaakt om de getrokken tand op te vullen De scan die eerder in mei gemaakt was schijnt zoek te zijn Assistente moet steeds geroepen worden omdat ze ergens anders loopt De balie biedt weinig of geen privacy Je kan ieder zijn verhaal vanuit de wachtruimte volgen

Keurig geholpen snelle reactie op kies die los zat vriendelijke receptie en assistentes

Prima ervaring

Deskundig en adequaat

Ik kom al jaren bij deze tandarts. Ze is deskundig en vertelt wat ze doet tijdens de behandeling. Ze denkt mee bij vragen en is prettig in de omgang. Ook de assistente !

Goede samenwerking tussen arts en de assistente.

Arts en assistente goede samenwerking voor een optimale extractie.

Ontzettend vriendelijke mensen die met je meedenken!

Ik vergat perongeluk mijn afspraak en werd netjes gebeld, waarna ik de dag erop al gelijk terecht kon. Dit was al ontzettend fijn. De volgende dag werd ik vriendelijk en met een glimlach ontvangen. De tandarts toonde interesse in me en de controle verliep snel waarna ze me hielp met het verwisselen van een afspraak. Er werd fijn meegedacht en ik ben heel erg te spreken over de vriendelijkheid waarmee de medewerkers mij benaderden.

Mijn ervaring is heel goed !!

Je word altijd goed en netjes te woord gestaan en de balie medewerksters zijn heel erg oplossingsgericht en erg vriendelijk. De tandarts is vakkundig en stelt mij altijd even op mijn gemak, waar ik veel waarde aan hecht. Dus voor mij een dikke 10.

Deskundig en vriendelijk

Mooi centrum , snelle service

Doen wat ze moeten doen

Sowieso dichtbij huis, tot nu toe goede ervaringen

Tandheelkundige is een echte vakman.

Sympathieke tandheelkundige vakman. (Barry) Goede uitleg van actuele en toekomstige behandelingen. Klantvriendelijk en goede service

Raar dat je moet betalen voor een kroon die eruit is gevallen.

Dat er een kroon na een paar maanden uitvalt kan gebeuren (hoewel de tandarts zei dat dat natuurlijk niet de bedoeling is) maar dat je dan een rekening krijgt voor het vastzetten vind ik raar. Blijkbaar is het de eerste keer niet goed gebeurd, daar mag best een garantie op zitten.

Helemaal geweldig en vriendelijk.

Mijn kies was getrokken en wilde een implantaat. Goed besproken. Goede planning. Afspraken werden gecheckt. Informatie duidelijk. Maar mijn tandarts Ayse Dilsiz is ook goed, altijd vriendelijk en geeft duidelijke informatie. Het was nu toevallig dat ik bij de implantoloog was voor het plaatsen van mijn implantaat. Ik had hem daarvoor 1x gezien toen mijn kaak beoordeeld werd. De wisseling van de preventie medewerkers is wel veel. Altijd weer grappig wie er nu weer zal zijn. Maar de behandelingen zijn goed. Ook de assistentes zijn vriendelijk en nemen de tijd om vragen te beantwoorden en afspraken in te plannen. Dus geen klachten. Bedankt dat jullie er allemaal zijn!

vriend vriendelijk

professionele hulp

Fijn personeel

Kundig

Netjes gebeld als er ruimte was en heer masri is een aardige kundige eerlijke vakman

Goede communicatie en service

....

Zeer vriendelijk

Vriendelijk en professionele ondersteuning

Top service

Lief en aardig personeel, heel goed geholpen.

Prima tandarts hassan

Tandarts die tijd voor je neemt, je op je gemak stelt fijne man

Prettig,op gemak gesteld

Snelle afspraak voor controle bij andere tandarts. Tandarts uitstekend, legt alles goed uit wat er gaat gebeuren. Stelt je op je gemak op prettige manier. Nieuwe afspraak voor controle bij deze tandarts gemaakt.

Goed geholpen.

Ondank mijn angst goed geholpen

Goed vertrouwd en professioneel

Jaren eerder naar moet gaan.

Receptioniste altijd vriendelijk. Afspraak altijd goed geen super lange wachttijd.

Deze controle viel mij tegen en (vond ik) ging nergens over.

Ik had 22/7 een vervangende tandarts (?). In totaal heb ik denk ik 10 min (nog niet eens) in de stoel gelegen. Mijn inziens heeft ze mijn gebit niet echt gecontroleerd. Ze keek heel snel met een spiegeltje en daarna heeft ze een klein beetje tandsteen weg gehaald (niet eens gepolijst) en klaar was het. Op de rekening staat 2 x 5 min gebitsreiniging maar dat kleine beestje wat schoongemaakt is heeft echt geen 10 minuten geduurd. Eerder gewoon 1x5. Deze controle ging echt nergens over. Zonde van t geld! Ik weet niet meer hoe de vervangster heet. Normaal ben ik onder controle bij Mahwish Nawaz.

Kundig geholpen

Vriendelijke te woord gestaan en kundig geholpen

Amer 21

3232 HA Brielle

Over Tandheelkundig Centrum Brielle

Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.