Laden reviews...
747 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen geven over het algemeen een positieve indruk. Het personeel is vriendelijk en professioneel, met duidelijke uitleg en prettige sfeer. Sommige klanten noemen administratieve of kosten-gerelateerde aandachtspunten, maar de meerderheid is enthousiast en tevreden. Over het geheel genomen blijft de praktijk patiëntgericht en hoogwaardig.
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
2 June 2026
anoniem
Bij de mondhygiënist is een vloeistof gebruikt,waar ik waarschijnlijk niet tegen kan. De smaak was heel sterk en vervelend. Heb dagen met kleine blaartjes op mijn lippen gelopen. Ook was het erg gevoelig.
2 June 2026
anoniem
Bij Annemarie is het altijd professioneel. Het ging mij nu om de beoordeling van de Mondhygeniste Simone die voor mij eindelijk een goede vervanging voor Rianne is
1 June 2026
anoniem
mondhygieniste en tandarts in combi afspraak, heel fijn voor een kleine reparatie hoefde ik niet weken te wachten maar de tandarts had een uur later nog een plekje waardoor de reparatie dezelfde dag nog was gedaan.
31 May 2026
anoniem
Ik ben altijd zeer tevreden met het totale plaatje!
30 May 2026
anoniem
Wegens omstandigheden zat er ruim een half uur tussen de tandarts en de mondhygieniste. De dames aan de balie en de tandarts zorgden er toch voor dat ik sneller aan de beurt was. Heel goed geregeld. Dank daarvoor!
30 May 2026
anoniem
Na enkele minuten te laat aangekomen, stond mijn tandarts zeer positief mij op te wachten om direct daarna te kunnen beginnen met de behandeling.Een deel van een tand was af gebrokken. Na 7,5 minuten stond ik geheel tevreden weer buiten. Hij heeft een kunstwerk afgeleverd.
anoniem
Je word keurig ontvangen en gevraagd of er klachten zijn en er wordt naar je geluisterd en zeer vriendelijk personeel en behandeld tandarts ben zeer tevreden
anoniem
Maar als er wel iets aan de hand is, vind ik de voorlichting minimaal/waardeloos, de ene keer door de tandarts en de andere keer door de assistente. Dus wat dat betreft twijfel ik wel aan de deskundigheid. In eem eerdere review heb ik aangegeven dat men contact met mij op mag nemen. Dit is nooit gebeurd! Eigenlijk wel vreemd bij een matige review. Nuheb im er geen behoefte aan.
Beveelt niet aan
Super!
anoniem
Prima zoals altijd de beste service
Doet goed z'n werk
anoniem
Kundig. En snelle behandeling!
anoniem
De preventiearts en de tandarts werken netjes en zijn altijd duidelijk wat ze gaan doen. Dat is erg prettig.
27 May 2026
anoniem
Ik kreeg een duidelijke uitleg over wat er aan de hand is en wat de mogelijkheden zijn.
27 May 2026
anoniem
Lilian, de tandarts is erg vriendelijk en duidelijk, ze verteld wat zij gaat doen en legt de foto uit
26 May 2026
26 May 2026
anoniem
Heel rustig en goede aandacht
25 May 2026
anoniem
De combinatie van mondhygiëniste en tandarts vind ik heel prettig
24 May 2026
Prettige ervaring
anoniem
Ik werd bij de balie al heel erg vriendelijk onthaald, hoefde maar heel kort te wachten op mijn beurt en alles verliep heel soepel.
anoniem
Ik word altijd goed geholpen door de tandarts en de assistentes. Erg vriendelijk en mee denkend. Na een nare ervaring bij de vorige tandarts, heeft ze mij heel erg goed gerustgesteld. En bereid ze me altijd voor met wat ze gaat doen. Ook is het erg prettig om mijn dochter met goede ervaringen te laten starten. En zij wordt op haar gemak gesteld en maakt ze altijd tijd voor een gezellig praatje.
anoniem
We worde altijd goed geholpen, aan de balie, tandarts en mondhigienist
21 May 2026
Goede uitleg
21 May 2026
anoniem
Na een foto duidelijke conclusie en afhandeling
20 May 2026
anoniem
Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.
Amer 21
3232 HA Brielle
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.