Goeie vakkundige zorg.

Duidelijk advies,over de in de toekomst mogelijke behandel methode..

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 9

Hele prettige sfeer, gezellige receptioniste, mondhygiënist professioneel en vriendelijk

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 10

Vriendelijk en professioneel

Vriendelijk en professioneel

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 8

Super vriendelijke mensen werken daar. Altijd behulpzaam en leggen alles super goed uit. En nemen de tijd voor je. Je gelukkig geen nummer maar een persoon die ze zo goed als het hun lukt willen helpen.

Snel en vakkundig geholpen

Na het afbreken van mijn kies snel geholpen met het repareren / vernieuwen van de vulling

Prettig en Professioneel

Op 22 september een eerste familie afspraak gehad bij tandarts Dilsiz. Zij legde goed uit wat de werkwijze van de praktijk is en nam ons stapsgewijs mee in haar behandeling. De tandarts was heel duidelijk en ging professioneel te werk. Wij hebben het ervaren als een heel prettige kennismaking.

Prima geholpen

Door Diana M. Ze staat niet in de namenlijst dus maar onbekend aangevinkt

Aan verbetering toe

Ontvangst was erg rommelig, was ook erg druk. Wat mij steeds opvalt zijn de slechte en vuile stoelen in de wachtruimte. Tijd voor vernieuwing

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 7

Annemarie is zeer deskundig

Ik zie er altijd erg tegenop, maar bij Annemarie ben je in goede handen. Zij krijgt van mij een 9

Prima!

Op korte termijn afspraak maken. Op tijd aan de beurt. Vriendelijke tandarts en assistente. Fijn op mijn gemak gesteld. Telkens uitleg voor een handeling.

Een prima controle gehad.

Netjes ontvangen en fijne uitleg.

prima behandeling

prettige omgeving ..Professionele behandeling

Heel geruststellend

Ik werd op mijn gemak gesteld en de behandeling werd helemaal goed doorgesproken en uitgelegd tijdens de behandeling.

Voel me niet serieus genomen

Te vak zonder overleg een andere mondhygiënist ,voor 15minuten een rekening van 134,32 Voel me belazerd .

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 4

prettig en professioneel

op tijd, prettig en professioneel/deskundig

Zoals altijd weer fijn geholpen door Nicole

Zoals altijd weer fijn geholpen door Nicole

Klantvriendelijk en kundig geholpen

Snel geholpen zonder pijn, zeer vriendelijk en extra service ontvangen.

Extra aandacht als je het even nodig hebt.

Ik heb ervaren dat bij twijfel en onzekerheid over je behandelingen dit serieus wordt genomen en er tijd wordt gemaakt om een en ander door te spreken. Er is aandacht voor het persoonlijke stuk daarin. Ik voel me erg gesteund en ga vol vertrouwen de behandeling starten!

Altijd fijn en vriendelijk geholpen

TOP

Fijne tandartsen

Vriendelijk en vakkundig

Vriendelijk en met goede medische kennis kennis geholpen.

wordt op tijd geholpen en goede medische kennis.

Voldoende geholpen aan een pijnlijke kaak.

Had wel gedacht dat er in deze praktijk een nauwkeurige foto van het kaakgedeelte gemaakt kon worden waar dan een eventuele ontsteking op vastgesteld kon worden, maar dat kon dus niet.

Eerlijk aardig geruststellend

Heel vriendelijk team. Zijn eerlijk en duidelijk, leggen alles netjes uit en nemen de tijd voor je. Na meerdere vervelende ervaringen met tandartsen nadat onze tandarts met pensioen is gegaan ben ik blij dat ik deze praktijk gevonden heb.

Heel goed

Wordt snel geholpen! Behandeling prima. Ze

Over Tandheelkundig Centrum Brielle

Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.