Prima deskundige tandarts

Niks op aan te merken goed geholpen alleen wachttijden tot je een afspraak kan maken zijn lang

Keurige behandel8ng

Mooi

Goedemorgen

Stellen mij op mijn gemak.

Snel en goed geholpen

Deskundig en vriendelijk geholpen.

Aandacht voor de patient.

I.v.m. kiespijn en probleem met een kies doorverwijzing gekregen naar endodontoloog en recept voor penicilline. Bij jaarlijkse controle paar weken later goed naar mijn vragen geluisterd en uitleg gegeven en verwijzing naar kaakchirurg.

Ik ging beide keren met een tevreden gevoel weg.gevoel .

Ik werd zowel door de tandarts als de preventieassistente deskundig (voor zover ik dat kan beoordelen), vriendelijk en op tijd((!) geholpen.

Vriendelijk, duidelijk en op tijd!

Niets aan toe te voegen :-)

Geweldige behandeling en service

Twee dagen voor mijn vakantie kies gebroken, ondanks drukte toch plekje vrijgemaakt voor mijn herstelling, grote bewondering en dank hiervoor !

Beide zijn geweldig!

De mondhygeniste Simone en de tandarts Annemarie zijn geweldig! Blijft altijd beetje spannend om behandeld te worden maar hun nemen alle tijd voor je. Geen stress en geen pijn.

Prima geholpen

Nabij de controle een gaatje geconstateerd, daarna vrij lang moeten wachten op de reparatie. Het vullen opzich ging vlot en professioneel.

Ben zeer goed geholpen door de tandarts, efficiënt en verdere empathie.

De eerste keer dat ik deze tandarts heb gehad en het was prima, tevreden.

Fijn geholpen

De tandarts was geduldig, vertelde elke stap van de handeling en de behandeling is heel goed verlopen, blij mee!!

Super goed

prima meedenken van de tandarts

prima meedenken , soepel met mijn man , vertrouw haar erg als ze zegt dat het geen zeer doet.

Goede en vriendelijke behandeling

zeer goed

Goed en snel behandeld

Prettige sfeer

Vriendelijk ontvangen en behandeld.

Slecht

Wordt een behandeling opgedrongen die niet kan in verband door medische redenen en ik werd weggestuurd zonder behandeling en zit nog steeds met hetzelfde probleem

Vriendelijk en netjes

Professioneel geholpen en vriendelijk.

Vriendlelijk geholpen en goede uitleg met de behandeling.

Langdurige maar goede behandeling.

Behandeling langdurig maar na eendag merkte ik deverbetering.

Controle / inspectie was heel kort, blijft proberen schoonmaak te verkopen

Controle / inspectie was heel kort, blijft proberen half uur schoonmaak aan te praten. Communicatie verliep wat mij betreft niet prettig.

Vriendelijkheid en behulpzaam

Mijn ervaring was prima. Voelde me ook op mijn gemak.

doen uiterste best om je te helpen

Snel, vriendelijk en kundig

Ik ben heel tevreden over de tandarts.

Amer 21

3232 HA Brielle

Over Tandheelkundig Centrum Brielle

Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.