Zoals het hoort!

Bij binnenkomst zitten de dames vd receptie al klaar om je heel vriendelijk te woord te staan. Na aanmelding even zitten en dan word je binnengeroepen bij de tandarts. Na enkele persoonlijke vragen start de behandeling en voor je het weet, sta je weer buiten.

Goed geholpen

Goede tandarts

zeer tevreden

snel geholpen, volste vertrouwen

redelijk goed geholpen

Prettige tandarts, behandelmethode is vakkundig en niet pijnlijk.

Ook al woon ik al een paar jaar in Rotterdam, nog steeds ga ik terug naar Brielle voor Annemarie. Ik vind haar een prettige tandarts, die op een vakkundige en niet pijnlijke manier behandelt.

Heb het prettig ervaren

Vriendelijk, professioneel en vlot

Vriendelijk, professioneel en vlot. Medewerkers denken mee en zetten stap extra.

Erg prettige ervaring

Heel vriendelijke tandarts en assistente, dat maakte het voor mij een zeer prettige ervaring!

Gezellig

Snel,zorgvuldig envriendelijk

Fijn en goed geholpen door Hassan! Hoefde niet eens te wachten!

Goed en duidelijk

Prettig manier van werken. Duidelijk in communicatie. En is ook persoonlijk.

Wordt goed uitgelegd wat er gedaan wordt

Zie hierboven

ik ben goed en snel geholpen,

ik ging met angst naar de tandarts, om een vulling opnieuw te plaatsen. angst voor de injectie, maar er kwam geen injectie en ik werd bijna pinloos geholpen. super fijn.

Super fijn

Over gestapt naar andere tandarts gevoel is daar veel beter

Nicole is vakkundig en stelt je op je gemak

Nicole de mondhygiënist is erg vakkundig Vertelt wat ze gaat doen en stelt je op je gemak

Snel en doeltreffend

Ze had oog voor de vermoeidheid in mijn kaken. Dat heet oog hebben voor de mens achter de cliënt.

Prima, kort maar krachtig

Correct

Duidelijke afspraken , soms verandert de afspraak, goede sfeer.

Geweldige, goede, deskundige medewerkers.

Vriendelijke en deskundige medewerkers. Altijd behulpzaam, niets is ze te veel!

Deskundig en vriendelijk

Bij de tand hygiëniste geweest en zij heeft keurig en voor kundig alles weer schoongemaakt. Gelijk advies gegeven wat zij bij de volgende behandeling weer gaan doen ik heb het allemaal als prettig ervaren

Oppervlakkig uitgevoerde controle binnen een paar minuten

Mijn oude tandarts ( Vis van Heemst)nam uitvoerig de tijd voor een grondige controle.

Mijn verzoek om advies en consult werd meteen gehonoreerd. Ik mocht al de volgende week mijn tandartse raadplegen

Vriendelijk, duidelijk, aandachtig.

Zie boven: daar gaat het om!

Prima tandarts. Vriendelijke mensen zowel de telefoniste, als de tandarts en assistente

Geweldig!

Dr Zee is een topper

Er heerst een ongedwongen sfeer, contact tussen assistente en tandarts is goed. Bij klachten word je serieus genomen en de tandarts neemt de tijd voor je. Ik ben wat angstig maar hij neemt dit serieus en legt stap voor stap uit wat hij gaat doen en wat hij doet en denkt.

Amer 21

3232 HA Brielle

Over Tandheelkundig Centrum Brielle

Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.