Heeft een totaal van 3.354 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,8
Review overzicht
Positief sentiment88%
De beoordelingen geven over het algemeen een positieve indruk. Het personeel is vriendelijk en professioneel, met duidelijke uitleg en prettige sfeer. Sommige klanten noemen administratieve of kosten-gerelateerde aandachtspunten, maar de meerderheid is enthousiast en tevreden. Over het geheel genomen blijft de praktijk patiëntgericht en hoogwaardig.
Sterke punten
Vriendelijk personeel
Duidelijke uitleg over behandelingen
Korte wachttijden en vlotte afspraken
Gebaseerd op 120 reviews
Prima, aardig personeel
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
prima praktijk
Verdoving werkte tot 18.00uur door
positief, wel erg zakelijk behandeld.
anoniem
Ik werd direct goed geholpen door mijn tandarts en assistente.
heel tevreden
ivm kiespijn een afspraak gemaakt, kon gelukkig snel terecht. Goed geholpen , goed voorgelicht over de vervolgstappen en kosten. Prima dus weer.
Goed geholpen
Prima geholpen
goed geregeld alles
goed geregeld alles
Prima al jaren in orde
Schoon netjes en vriendelijk
anoniem
Netjes en duidelijk goede uitleg
Bij elke andere handeling werd mij verteld wat er wordt gedaan en wat het kan betekenen. Dat vind ik persoonlijk prettig.
Geweldige service
Ik ben keurig netjes door twee hele lieve dames geholpen
Snel en kort
Een lange periode niet geweest, alles ging heel snel, niet eens tandsteen verwijderd.
Beveelt niet aan
anoniem
Hele fijne tandarts altijd tevreden!
Geweldig geholpen
De mondhygiënist heeft haar werk zoals altijd heel kundig gedaan. Vertelt wat ze gaat doen.
Doet dat uiterst voorzichtig maar goed
25 September 2026
anoniem
Protese zit goed en ziet er goed uit
Afspraken prima optijd niet lang moeten wachten
De behandeling prima rustige gesprekken en een geduldige tandheelkundige.
Voelde mij vertrouwd
Sander was top in de behandeling en meten
24 September 2026
anoniem
Prettige en pijnloze ervaring bij Simone
Afspraak was bij Simone, preventie assistente. Het schoonmaken van mijn gebit was een prettige en pijnloze ervaring. SImone is zeer deskundig en vriendelijk.
24 September 2026
Vriendelijk
Vriendelijk, ervaren, alleen jammer dat je voor bepaalde handelingen niet terecht kan.
Vriendelijk en professioneel
Voelde me op m’n gemak
Vriendelijk en heel kundig
Bij de mondhygiëniste geweest, Nicole en zij heeft mij weer heelkundig, goed en vriendelijk geholpen
Altijd goed!
Het is altijd een professioneel en kundig consult. Tandarts Nawaz is voor ons echt een persoonlijke, attente, vriendelijke en kundige tandarts!
prima altijd goed geholpen
21 September 2026
zeer goed
Ben heel goed geholpen!
Moet waarschijnlijk nog een keer verder afgerond worden, is nu nog steeds pijnloos. Wellicht een aanvulling van het ontbreken van de afgebroken kies.
Fijne tandarts en assistente
Mijn moeder was zenuwachtig maar had al snel een fijn gevoel bij deze praktijk!
Superfijne tandarts
Ik vond het nooit prettig om naar de tandarts te gaan, maar bij deze tandarts heb ik alleen maar goede ervaringen. Ze legt alles uit, wat ze gaat doen, wat het kost, ik durf zelfs zonder verdoving een gaatje te laten vullen. Fijne dames ook bij de receptie.
19 September 2026
Review overzicht
Positief sentiment88%
Heeft een totaal van 3.354 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,8
Over Tandheelkundig Centrum Brielle
Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.