Laden reviews...
736 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen geven over het algemeen een positieve indruk. Het personeel is vriendelijk en professioneel, met duidelijke uitleg en prettige sfeer. Sommige klanten noemen administratieve of kosten-gerelateerde aandachtspunten, maar de meerderheid is enthousiast en tevreden. Over het geheel genomen blijft de praktijk patiëntgericht en hoogwaardig.
Fijne behandeling gehad. Zeer klantvriendelijk en heel vakkundig.
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
netjes en zeer tevreden
Beveelt niet aan
anoniem
Hele goede ervaringen mee en ze denken met je mee
anoniem
All tijd last van kies, heeft klacht serieus genomen en veel getest en onderzocht. Probleem opgelost!
anoniem
Ik had een andere mondhygiënist en zij was zo lief en voorzichtig, ik was er erg blij mee, iedereen is erg fijn daar zowel de tandarts als de andere dames
Vriendelijk en zeer profesioneel
Snel geholpen
Goed was het
anoniem
Ik kom al heel wat jaren bij deze tandarts. Prettig contact, tijdens het werk wordt er verteld wat er wordt gedaan.
anoniem
goed geholpen, en snel geholpen, had een probleem tussendoor, maar snel opgelost, kon gelukkig snel terecht
anoniem
Prettige omgeving. Goede controle. Fijn geregeld. Geen lange wachttijden. Wat nieuw leesmateriaal zou mooi zijn. Een krant of informatie over de omgeving
anoniem
Vriendelijk zeer kort gewacht .
21 August 2026
anoniem
Mijn afspraak duurde 20 minuten en bestond uit tandsteen verwijderen, reinigen en polijsten. Pockets 3 stuks behandeld à 7,50 per Pocket Rekening was 174,03 vond dit aan de hoge kant
Beveelt niet aan
20 August 2026
anoniem
Mooi en deskundig gedaan.
20 August 2026
Dank
19 August 2026
Fijne mondhygiëniste.
17 August 2026
anoniem
Tandarts Annemarie heel rustig en begrijpt dat je er niet voor de lol ligt . Legt alles goed uit
anoniem
Fijne tandarts en assistente met duidelijke verhalen
Professionele team, heel aardig
anoniem
Prima ervaring nam de tijd om het naar mijn idee goed te doen . Ook mijn vragen werden naar tevredenheid beantwoord.
anoniem
Sinds jaren cliënt, alleen goede ervaringen
anoniem
Ik had al een afspraak staan voor een wortelkanaalbehandeling maar kreeg zoveel last dat ik gebeld heb. Mijn eigen tandarts was met vakantie maar ik kon snel terecht en ben fantastisch geholpen door tandarts van Duivenbooden.
14 August 2026
Heel tevreden
14 August 2026
12 August 2026
anoniem
Ik ben zeer tevreden over annemarie, ze stelt je op je gemak en is altijd zeer vriendelijk. Het is voor mij altijd wel weer spannend door de slechte ervaring die ik hebt met de tandartsen uit mijn schooltijd. Daar heb ik echt een trauma van opgelopen en dat gevoel gaat niet echt meer weg. De assistenten en balie medewerkster zijn ook altijd zeer vriendelijk en begripvol en dat vind ik erg belangrijk.
12 August 2026
anoniem
Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.
Amer 21
3232 HA Brielle
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.