fijne mensen

naar mijn mening vakkundig en plezierig geholpen, tevens ook keurig op de afgesproken tijd.

Zoals ik gewend ben.

Vriendelijk en kundig.

Redelijk

Redelijk

profesioneel

professionele praktijk

Goed en deskundig geholpen

Iedereen is zeer vriendelijk en dienstverlenend.

Zie boven.

Alles ging goed zoals je kunt en mag verwachten

Na kontakt ivm losse kies in de middag komen.

Spoedige afspraak . Tip na doorverwijzing naar kaakchirurg een korte folder meegeven met chirurgen en telefoonnr in de omgeving. Dit komt professioneel over.

prima geholpen

Nemen echt de tijd om je vragen te beantwoorden en helpen je prima

Goede en prettige behandeling

Vriendelijke behandeling waardoor ik mij op mijn gemak voelde. De uitvoering van de behandeling kwam op mij zeer professioneel over en ik had achteraf geen last had van pijnlijk tandvlees. Bij eerdere behandelingen van iemand anders had ik daar wel vaak last van.

Goed geholpen

...

Vakvrouw, zeer vriendelijk

Vakvrouw, zeer vriendelijk

Tandarts geweldig, factuur afhandeling dramatisch

Hele goede tandarts en preventie assistente, maar factuur afhandeling is dramatisch slecht. De factuur was te hoog ivm teveel minuten gerekend voor de behandeling vd preventie assistente, dus gemaild en idd ik mocht vijf minuten minder betalen, deze zouden worden geschrapt. Prima, maar ik wilde een nieuwe, correcte factuur ontvangen. Na zeker vijf keer netjes hier om gevraagd te hebben, ook nog gebeld en weer gemaild, geen antwoord gekregen. Ik heb het uiteindelijk maar zelf uitgerekend om een aanmaning te voorkomen en heb betaald. Tot mijn stomme verbazing, krijg ik een betaal herinnering! Ik had het volledige bedrag niet betaald! Daarom wilde ik dus een nieuwe factuur met het juiste bedrag ontvangen. Hier, inmiddels heel boos, weer over gebeld, maar ze konden niks voor me doen. Klachten behandelen doen ze ook niet, ik moest maar een formulier in gaan vullen op de website, die was dan voor de overkoepelende organisatie. Belachelijke gang van zaken. Fouten maken in de factuur, zeggen dat ze het corrigeren, dit vervolgens niet doen en nergens meer op reageren. Maar wel nog een keer de foute rekening sturen met de waarschuwing dat hier nog eens dertig euro bovenop komt als je hem niet volledig betaalt.

vakkundig gedaan

De laatste tandarts was Nicole. Zij deed het uitstekend.

goed uitgevoerd

moeilijk probleem goed geluisterd en verholpen

Altijd goed geholpen

Altijd goed geholpen. Afspraken meestal netjes op tijd, dus je hoeft niet lang te wachten. Tandarts zelf is heel vriendelijk en beantwoord al je vragen in duidelijke taal. Ook mijn complimenten naar de preventie assistente, erg prettig geholpen en werkt rustig& secuur.

Vriendelijk en kundig

Vriendelijk en kundig

Slecht nu deze keer

Slecht de tandarts die ik had heeft me veel pijn gedaan met wroeten..in me zenuw .dat ik na een week nog last heb van me mond en kaak.normaal nooit geen last gehad als getrokken word enzo

Prettig

Vertellen wat ze gaan doen en wat er is.

Aardige tandtechnieker , goede voorlichting.

Naar volle tevredenheid!

Nog nooit een negatieve ervaring gehad!

Vriendelijke ontvangst en erg goede uitleg van de behandeling.

Prima mondhygiëniste, heel tevreden

Fijne uitleg wat ze ging doen en zorgvuldig en secure. Geen pijnlijke mond gehad, als vorige keer.

Professionaliteit vindt ik problematisch

Sinds het vertrek van mijn vorige tandarts heb ik moeite met de professionele patiënt benadering. Hoewel ik niet twijfel aan de kunde van de tandarts twijfel ik wel aan de aandacht voor de behandeling van de patiënt. Mij nu al meerdere malen overkomen dat tijdens de behandeling de assistente gezellig met de tandarst, maar ook door de open deur met andere collega's over privé zaken gekletst wordt. Dit leidt nogal af. Voel mij niet gerust bij de concentratie en aandacht voor de behandeling en mij als patient zelf. Vind dit niet professioneel.

Amer 21

3232 HA Brielle

Over Tandheelkundig Centrum Brielle

Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.