Vriendelijk en kundig

zeer prettig

Zeer Prettig en vertrouwd , komt mede door vriendelijkheid medewerkers achter de balie. Tandarts komt vertrouwd over .

Heel goed gedaan en ben er blij mee

Ik ben erg tevreden

Ze hebben mij netjes en vriendelijk geholpen

Fijne tandarts altijd goed geholpen

Altijd een fijn gevoel als ik weer naar huis ga !!

Goed geholpen en vragen goed uitgelegd

Geen toevoeging prettig geholpen.

De behandeling is goed verlopen.

Goed geholpen

De stoel niet fijn. Te veel achterover waardoor ik veel moest slikken. Ze stopte gelukkig wel op tijd. Dit was bij mondhygiëniste Laura.

Snel en vakkundig

Snel en vakkundig geholpen

X

X

Goed en zorgvuldig geholpen

Voor periodieke controle geweest, controle foto’s zijn gemaakt en beoordeeld Gebit weer fijn gereinigd

Goed en kundig geholpen

Ik ben geholpen door een kundige tandarts , die mij door heeft verwezen naar een specialist omdat zij de verkalking in mijn wortelkanaal niet open kreeg. Ik vind het goed dat een professional zijn beperkingen kent en dat erkent d.m.v. een doorverwijzing.

Heel professioneel behandeld

!

Goed.

heel erg goed.

mijn vrouw en ik zijn erg goed behandeld door gebits reinigen en controle tandarts

Prettig

Klantvriendelijk, goede communicatie

Reparatie

Goede behandeling

Wordt fijn , goed en kundig geholpen.

Heel fijn dat ze zich inlezen voordat je geholpen wordt, letten ook goed op je conditie en geven goede uitleg. Komen vriendelijk en kundig over.

Fijne mensen, kundig, denken mee, professioneel, stellen je op je gemak en uitstekende zorgverleners en assistenten.

Goed en vertrouwt behandelde

Er is goed met het gebit omgegaan, het voelde vertrouwt, werd goed met alles betrokken

Tevreden

Tt

prima en pijnloos

Zeer goed geholpen

Mevr Nawaz en assistent zijn echte vakmensen

Moest een wortelkanaalbehandeling, was er zo nerveus voor, maar niks van gevoeld!

Goede vakkennis en behandeling.

Beschaafde tandtechnicus met goede vakkennis en prettige service.

Deskundige mondhygiënist helpt mij bij chronische parodontitis

Iedere 3 maanden uitgebreide behandeling en zelf dagelijks gebit ragen voorkomen kunstgebit

Amer 21

3232 HA Brielle

Over Tandheelkundig Centrum Brielle

Bij Tandheelkundig Centrum Brielle (THC-Brielle), gevestigd in Medisch Centrum Brielle, kunt u terecht voor optimale tandheelkundige zorg. Denkt u bijvoorbeeld aan algemene tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde en kroon- en brugwerk. Met kaakgewrichtsklachten en/of snurk- en apneu problemen kunt u terecht bij onze tandarts Jeanne Ouwerkerk.