Zeer goede uitleg en behandeling tot nu toe

Zeer goede uitleg en behandeling tot nu toe

Alles oké

Alleen de afspraak is verzet, dat is niet zo handig!

Mijn ervaring met de tandarts is gewoon Goed

Ik heb het gevoel dat ze er aandacht aanbesteed en goed naar mij luistert en dat is heel belangrijk voor mij

Moest een kroon hebben. Prima en vakkundig geholpen met duidelijke uitleg over de behandeling en de kosten.

Ik ben prettig geholpen

Rustig en goed geholpen

Ik moest voor een behandeling van een half uur, dat was het ook echt.

Meteen terecht. Dezelfde week nog behandeling.

Vriendelijk. Duidelijk en meedenkend.

Behandeling mondhygiëniste en tandarts

Uitstekende ervaringen, vriendelijk en deskundig!

Kortenhoevenseweg 59 A

4128CN Lexmond

Over Tandartsenpraktijk Lexmond

Tandartsenpraktijk Lexmond is een moderne praktijk die zich volledig gespecialiseerd heeft in het behoud van een mooi, gezond en sterk gebit. Een ervaren team van tandartsen en medewerkers staat daar garant voor. Patiëntgerichtheid en kwaliteit staan in onze praktijk voorop. Een bezoek aan de tandarts is een beleving, voor sommigen wat prettiger dan voor anderen en er komt meer bij kijken dan alleen tandheelkunde. Service, kwaliteit en communicatie zijn net zo belangrijk. We werken met de modernste apparatuur en behandelingen worden gedaan met de nieuwste technieken. Alles om ervoor te zorgen dat de behandeling voor u als patiënt zo comfortabel mogelijk verloopt.