Nooit prettig bij mondhygieniste,maar moet gebeuren.

2x per jaar weet ik dat het moet gebeuren.

gaat wel.

Veel wisseling van tandarts,ik heb het gevoel dat degene die er nu zijn er over 4 jaar niet meer zullen zijn. Werk wordt naar mijn inzicht goed gedaan . Een vertrouwensrelatie met tandarts krijg je op deze manier niet.

Toch best pittig

Ik ervaar, ondanks alle goede bedoelingen en verdoving, nog steeds een ellendige pijn bij het vullen. Er wordt m.i. te makkelijk bij verdoofd en weinig tot geen tijd genomen om de verdoving (verder) in te laten werken. Vervolgens wordt er m.i. best grof te werk gegaan, aangezien de patiënt toch verdooft is. Op zich geen probleem, totdat de verdoving uitgewerkt is. Ik heb hier nog dagen last van ervaren. Ik ben blij dat het achter de rug is, aangezien het toch moet gebeuren, maar vraag me toch echt af of het niet op een andere manier kan.

heel klantvriendelijk

prima behandeling

Fijne gezellige mondhygiëniste

Altijd een praatje, gezelligheid en goed werk afleveren. Al vele jaren mijn vaste mondhygiëniste.

Deskundig geholpen door vriendelijk personeel

Je wordt op een plezierige manier van je klachten afgeholpen.

Heel goed.

Fantastisch werk van de mondhygieniste!

Altijd prima behandeling door mondhygieniste

Prettig en zorgvuldig

Vertrouwd en vriendelijk geholpen.

Goede uitleg van behandeling

Goede informatie van behandeling

Niets op aan te merken

Ik ben de laatste keer geholpen vanwege een gaatje in mijn kies. Ging goed.

Opperste professie en gewenste vriendelijkheid

Vind tandarts Kalis een geweldenaar. Zeer bekwaam tandarts en zeer prettig in de communicatie. Heb tijdens de behandelingen zeer veel vertrouwen in zijn vakkundigheid. Voor mij is er geen betere behandeling mogelijk. De dames bij de balie zijn heel erg sociaal en vriendelijk. Het ontvangst en de groet bij weggaan is altijd aanwezig. Ze hebben als waardige gastvrouwen oog voor de patienten. Dank daarvoor.

Professioneel en prettige benadering

Prettige ervaring! Tandarts is vriendelijk en neemt de tijd!

deskundig

duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren en deskundig

Uitstekend behandeld

Uitstekend behandeld

Netjes, vriendelijk, erg goed, secuur

Zakelijk behandeling

Ik kreeg op een korte zakelijke manier een prothese in mijn mond. Ging wel redelijk vlug …. wel vragen kunnen stellen, die vragen werden heel kort beantwoord. Valt weinig negatiefs over te zeggen, het ging echter wel heel snel allemaal.

Ik ben op goede wijze geholpen

Positief

Geen lange wachttijd en verder prima behandeld.

Professioneel en vriendelijk

Professioneel en vriendelijk

GOED

KORREKT EN OP TIJD

Wordt zo snel mogelijk geholpen

Goed behandeld

Correcte behandeling

Prima behandeling,

Kortenhoevenseweg 59 A

4128CN Lexmond

Over Tandartsenpraktijk Lexmond

Tandartsenpraktijk Lexmond is een moderne praktijk die zich volledig gespecialiseerd heeft in het behoud van een mooi, gezond en sterk gebit. Een ervaren team van tandartsen en medewerkers staat daar garant voor. Patiëntgerichtheid en kwaliteit staan in onze praktijk voorop. Een bezoek aan de tandarts is een beleving, voor sommigen wat prettiger dan voor anderen en er komt meer bij kijken dan alleen tandheelkunde. Service, kwaliteit en communicatie zijn net zo belangrijk. We werken met de modernste apparatuur en behandelingen worden gedaan met de nieuwste technieken. Alles om ervoor te zorgen dat de behandeling voor u als patiënt zo comfortabel mogelijk verloopt.