Altijd deskundig en vakkundig geholpen en advies, zeer tevreden en al jaren patiënt!

als verliep vlot en zorgvuldig

Ik heb een goede ervaring gehad

snel geholpen; korrekt en duidelijk

top

Goed georganiseerde team

Goede service en fijne behandeling.

Zie boven

Prima deskundig en klantvriendelijk.

Prima en deskundig

Snel geholpen na kiespijn klacht

Mijn halfjaarlijkse controle stond al voor de deur, toen kiespijn om een afspraak vroeg. De volgende dag kon ik al terecht en de controle en pijnklachten werden in een keer uit mijn agenda gehaald.

Ging goed

Werd goed geholpen

Prettig en snel geholpen

Prima contact, afspraak was snel gemaakt en het uitgevoerde werk naar tevredenheid.

Heel tevreden!

Ik zie nooit tegen een bezoek aan de mondhygienist op,ze is aardig en stelt je altijd op je gemak..dankzij Imke is mijn gebit er voor 100 procent op vooruit gegaan! Hoop dat ze er nog heel lang blijft!

Goede ervaring.

Mijn ervaring is vanaf de balie tot tandarts en mondhygieniste gewoon goed. Ik heb vriendelijkheid, begrip en goede verzorging ervaren. Door ervaringen uit mijn jeugd ga ik niet graag naar de tandarts. Ik had dat nu ook aangegeven direct bij de afspraak en daar werd goed mee omgegaan.

deskundig en resoluut

prima behandeling

Met een goed gevoel naar huis!

Luid en duidelijk in uitleg en er wordt goed naar je geluisterd!

Controle, supersnel !in iets minder dan 10 min weerbuiten.

Ja super , korte babbel , alles snel nagekeken maar kon ook weinig mis zijn , was de dag er voor naar de mondhygiënische geweest , en daar was tandplak , tandsteen en alles weer schoon gemaakt (zo goed als Nieuw) Daarna nog wat gingen besproken, wat ik misschien nog wil laten doen aan me gebit, en daarna was het klaar . Voor controle! Tot volgend jaar Met vriendelijke gr Huib

prima service

vriendelijk en prima behandelt.

Prima op tijd geholpen

Vriendelijke behandeling

Afspraken lopen volgens afgesproken tijd. Vriendelijk personeel.

Vriendelijk en proffesioneel.

Ik kom al járen met groot vertrouwen naar de praktijk en ben blij en dankbaar met de zorg voor mijn gebit die ik tot nu toe hen mogen ontvangen.

Fijn

Ik zag er weer erg tegenop maar ik ging weer met een goed gevoel en een schoon gebit de deur uit. En het voornaamste is dat ze me erg op mijn gemak stelde

Prima dienstverlening

Fijn en eindelijk weer een tijdje dezelfde tandarts ipv de vele afwisselingen in het verleden

Zie hierboven

Aardig, vakkundig en geduldig

Prima en snel geholpen bij klacht

duidelijke uitleg

Direct gedaan wat mogelijk was, dezelfde dag !

Afgebroken kroon: Restanten afgeslepen omdat de kaakchirurgpas over twee maanden tijd heeft.

Kortenhoevenseweg 59 A

4128CN Lexmond

Over Tandartsenpraktijk Lexmond

Tandartsenpraktijk Lexmond is een moderne praktijk die zich volledig gespecialiseerd heeft in het behoud van een mooi, gezond en sterk gebit. Een ervaren team van tandartsen en medewerkers staat daar garant voor. Patiëntgerichtheid en kwaliteit staan in onze praktijk voorop. Een bezoek aan de tandarts is een beleving, voor sommigen wat prettiger dan voor anderen en er komt meer bij kijken dan alleen tandheelkunde. Service, kwaliteit en communicatie zijn net zo belangrijk. We werken met de modernste apparatuur en behandelingen worden gedaan met de nieuwste technieken. Alles om ervoor te zorgen dat de behandeling voor u als patiënt zo comfortabel mogelijk verloopt.