Geweldige mondhygieniste

Prima behandeling, goede zorg en uitleg

Een prima behandeling.

Een goede en prettige ervaring

Heel goed.

Bij de mondhygiënist Mevr. Braber geweest. De behandeling was heel goed met ook nog aandacht voor het ziek zijn van echtgenote.

Prima geholpen.

Plotselinge kiespijn, snel geholpen.

Snel geholpen, prettig contact

Fijne tandarts

Ik had een voor mij zeer vervelende tandartsbehandeling nodig. De fijne tandarts maakte het echter minder vervelend. De tandarts was rustig, legde alles goed uit, nam de tijd en was begripvol.

Ambitieus, deskundig en zorgzaam

Fijn personeel. Fijn receptie Al meer dan 35 jaar daar. En nog steeds een voor mijn leeftijd goed gebit. Dankzij Inke Tijm, zij verdient een pluim.

Op tijd en correct geholpen

Vriendelijk, op tijd en correct geholpen

Wordt altijd netjes behandeld

Er word altijd gevraagd hoe met je is of er nog klachten zijn. Er word advies gegeven over je gebit en wat je nog kan doen. Vind het niet erg om naar de tandarts te moeten aanrader dus.

keurig geholpen

met zorg en aandacht geholpen.

Uitstekend!

De behandeling bij de mondhygiëniste is altijd prima. Ze is zorgvuldig, doortastend, geeft goede adviezen en mijn tandvleesconditie is door haar verbeterd.

Er wordt goed overlegd bij het uitwerken van een behandelingsplan

Ook je eigen idee over een behandeling wordt serieus genomen.

goede behandeling

Goede communicatie en uitleg. Deskundige behandeling.

Zeer betrouwbare medewerkers!!!!

Ben behandeld door Laurens ijzer man. Ik kan echt zeggen ben blij... om naar de tandarts te gaan. Neemt rustig de tijd. Alle vragen worden geduldig beantwoord. Een fijne ervaring.

Prima behandeld

Netjes behandeld

vriendelijk en fijn.

Goed advies

Super gelopen

Uitstekende service

Kon onmiddellijk terecht om kiespijn te behandelen.

Door het vakmanschap van de mondhygiëniste blijft mijn gebit zelfs na 74 jaar zonder problemen in ok

Als dit de standaard voor uw praktijk is zullen cliënten altijd terugkomen

Prettig

Vriendelijke ontvangst, en zeer tevreden over mijn mondhygieniste.

professionele behandeling

Ik ben goed geholpen door tandarts Ijzerman en mondhygienist mevr Kant.

Prima behandeling gehad.

Een prima tandartsenpraktijk

Professioneel.

Vakkundig en vriendelijk.

Ik kijk er elke keer weer naar uit bij u binnen te stappen

Al jaren zijn wij klant bij Ineke Thijm mondhygieniste. Zij heeft ons enorm geholpen de juiste balans in tandvlees e.d. weer op orde te krijgen. Zij is kundig, accuraat en precies in haar handelen. Daarbij ervaren wij een hartelijkheid, vriendelijkheid en optimisme die er toe heeft geleid dat er een vriendschappelijke relatie is ontstaan.

Kortenhoevenseweg 59 A

4128CN Lexmond

Over Tandartsenpraktijk Lexmond

Tandartsenpraktijk Lexmond is een moderne praktijk die zich volledig gespecialiseerd heeft in het behoud van een mooi, gezond en sterk gebit. Een ervaren team van tandartsen en medewerkers staat daar garant voor. Patiëntgerichtheid en kwaliteit staan in onze praktijk voorop. Een bezoek aan de tandarts is een beleving, voor sommigen wat prettiger dan voor anderen en er komt meer bij kijken dan alleen tandheelkunde. Service, kwaliteit en communicatie zijn net zo belangrijk. We werken met de modernste apparatuur en behandelingen worden gedaan met de nieuwste technieken. Alles om ervoor te zorgen dat de behandeling voor u als patiënt zo comfortabel mogelijk verloopt.