Prima altijd

Bernadet is top. Doet haar werk grondig en dus prima!

Goed geholpen door vriendelijke tandarts die een goede uitleg gaf

Fijne praktijk met deskundig personeel

Van de receptie tot en net de behandeling verloopt alles vakkundig.

Altijd vriendelijk

Patiënt van Inke. Ken geen betere mondhygieniste dan zij. Wij wonen in Woerden dus dat zegt genoeg.

Ik ben goed geholpen

Ik word altijd keurig op tijd van de gemaakte afspraak geholpen.

Goed zeer goed

Beste montegenist van het Nederland

Netjes en goed verzorgt

Is netjes en op tijd verzorgt

snel en goed geholpen

het is alleen jammer dat ik vorig jaar meerdere keren ben geweest voor de zelfde kies. toen is mij verteld dat wortelkanaalbehandeling waarschijnlijk later alsnog plaats moest vinden omdat het vullen niet helemaal goed ging. Er is toen afgesproken dat ik deze behandeling niet hoefde te betalen. groet jan olieman 06-31293424

Fijne tandartsen, goed bereikbaar!

Ik had een snelle afspraak voor een afgebroken vulling. De behandeling was erg snel en ik kon hier meteen mee verder. Dank!

Inke Thijs is professioneel en deskundig, super blij met haar :)

Prima netjes op tijd

nvt

nvt

Heel goed!

Kennis en kunde en klantvriendelijk.

Heel vriendelijke praktijk

Vriendelijk welkom en aandacht van de mondhygiëniste. Legt goed uit wat er gebeurt en geeft advies.

Prima ik ben gelijk geholpen

Snelle afspraak. Met zorg en vriendelijkheid behandeld.

Ik vind het te veel roeleren van tandartsen

De ervaring was redelijk, vroeger had ik een goede vaste tandarts die niet snel te overtreffen” hij is en nu met pensioen, de nodige ervaring gemis merk je altijd bij jongeren.

Prima geholpen

goed en geruststellend

ik ben heel tevreden over de tandarts ,gerustellend en goed uitleg,

Vriendelijk en goed geholpen

De mensen aan de balie zijn vriendelijk en denken met je mee. De mondhygienste is vriendelijk,stelt je op je gemak en zegt eerlijk hoe het er mee voorstaat.

prima fijn geholpen

gewoon goed

Goede mondhygiëniste

Geweldige mondhygieniste

Prima behandeling, goede zorg en uitleg

Een prima behandeling.

Een goede en prettige ervaring

Kortenhoevenseweg 59 A

4128CN Lexmond

Over Tandartsenpraktijk Lexmond

Tandartsenpraktijk Lexmond is een moderne praktijk die zich volledig gespecialiseerd heeft in het behoud van een mooi, gezond en sterk gebit. Een ervaren team van tandartsen en medewerkers staat daar garant voor. Patiëntgerichtheid en kwaliteit staan in onze praktijk voorop. Een bezoek aan de tandarts is een beleving, voor sommigen wat prettiger dan voor anderen en er komt meer bij kijken dan alleen tandheelkunde. Service, kwaliteit en communicatie zijn net zo belangrijk. We werken met de modernste apparatuur en behandelingen worden gedaan met de nieuwste technieken. Alles om ervoor te zorgen dat de behandeling voor u als patiënt zo comfortabel mogelijk verloopt.