Prima behandeling

Heel goed

Goed en vriendelijk

Het laatste bezoek bij dhr. Kalis :Kundig en vriendelijk

Erg goed

Zeer kundige en vriendelijke tandartsen, assistentes en baliemedewerkers

is goed

is oke

Mondhygiëniste met veel verstand van zaken

Altijd opgewekt en levert zeer goed werk af

Prima, wel zakelijk.

Kort maar krachtig. Zakelijk.

Uitstekend geholpen

Mensen zijn altijd vriendelijk. Ik kom al jaren in deze praktijk en wordt altijd uitstekend geholpen. Top!

Het is goed geregeld.

Goede overleg met de client

De nieuwe tandarts Niko Kalis, nam me mee in het overzicht van de huidige situatie. Besprak de verschillende opties en kwam met een advies. Overlegde tussendoor met collega's voor advies. Tijdens de behadeling bleef hij communiceren in wat hij en z'n assistente Emma bezig waren te doen en dat was prettig.

Zeer goed en vriendelijk

De tandarts maakte op mij een deskundige indruk. Ze was bezorgd om mij pijn te doen. De behandeling is goed geslaagd.

Goede en snelle mondzorg

Als je belt regelen ze het snel.

snel geholpen; korrekt

Als vanouds

Als vanouds, warm, vriendelijk en vooral een uitstekende behandeling

Fijn geholpen

Ik ben erg bang vd tandarts maar ben met een goed gevoel de deur uit gegaan

Zeer ervaren

Ervaren en zeer goed in de omgang

Uiterst zorgvuldige behandeling

Fantastisch

Werft door nico geholpen , goede uitleg en super behandeld ! Heel duidelijk allemaal !

Gewoon een prettige tandarts en mond hygiëniste

Prettig, ze overleggen en hebben een leuk praatje en leggen alles goed uit. Niks meer aan doen geen nieuwe tandarts meer of mond hygiëniste

Prima, deskundig en vriendelijk

deskundig en vriendelijk

Goed geholpen

Nemen ruimschoots de tijd bij spanning en angst.

Ik ben goed behandeld

Ik ben goed behandeld en het deed geen zeer

Waarom moet ik gebitsreiniging laten doen voordat ik de tandarts bezoek. De kosten zijn buiten proportie. Ik zou voortaan graag alleen een tandartsarts afspraak willen maken. Ik ben verder goed geholpen, maar ik voel me gedwongen en dat ervaar ik als vervelend.

Stappenplan goed uitgelegd

Er is ruimte voor overleg en advies. Je weet wat er kan en niet kan

erg prettig

hoewel ik sinds mijn kindertijd grote angst heb voor de tandarts was de behandeling voor mij heel relaxed. Goede uitleg en duidelijk rekening houdend met mijn angst . erg prettig

Kortenhoevenseweg 59 A

4128CN Lexmond

Over Tandartsenpraktijk Lexmond

Tandartsenpraktijk Lexmond is een moderne praktijk die zich volledig gespecialiseerd heeft in het behoud van een mooi, gezond en sterk gebit. Een ervaren team van tandartsen en medewerkers staat daar garant voor. Patiëntgerichtheid en kwaliteit staan in onze praktijk voorop. Een bezoek aan de tandarts is een beleving, voor sommigen wat prettiger dan voor anderen en er komt meer bij kijken dan alleen tandheelkunde. Service, kwaliteit en communicatie zijn net zo belangrijk. We werken met de modernste apparatuur en behandelingen worden gedaan met de nieuwste technieken. Alles om ervoor te zorgen dat de behandeling voor u als patiënt zo comfortabel mogelijk verloopt.