Alles prima in orde

Op tijd, vriendelijk

Goede behandeling!

Het was fijn, dat de tandarts tijdens de behandeling, ook vertelde wat ze deed.

Alles is goed geregeld, vriendelijk personeel en prima geholpen

Prima behandeling!

Tandarts Kalis is een hele vriendelijke arts, waardoor de patienten ,zoals ikzelf, zich heel gerustgesteld voelen in de tandarts stoel !!

Netjes op tijd en deskundig

Tijdig en de behandeling netjes toegelicht

Snel en efficiënt

Snel geholpen. Geen la ge wachttijden. Plezierige tandarts (nieuw) en gezellige maar deskundige tsnd hygiëniste !

snel; goed

Fijne tandarts en mondhygiëniste

Sinds jaren weer zonder angst naar de tandarts en mondhygiëniste dat zegt genoeg

doet haar werk goed en grondig

Houden zo

Snel geholpen

Snel geholpen

Heel fijn.

Ik word altijd keurig op tijd op een prettige manier geholpen!

Prima mondhygiëne en een prima tandarts

Lange tijd getobd met mijn tanden. Als kind ben ik met mijn voortanden op het ijs gevallen en zaten mijn voortanden een tijd los. Daardoor heb ik lange tijd de tandarts gemeden. Bij deze tandarts praktijk hebben ze "zorg" voor de patiënt en heb ik geleerd dat je echt aan deze professionals over kunt geven. Het is nog steeds niet mijn hobby, maar ik kan er tegenwoordig met een gerust hart heen gaan, Het is ook fijn dat ze tandarts afspraak en de mondhygiëniste afspraak er gelijk achteraan plannen. Hierdoor kun je je halfjaarlijkse afspraken in een keer regelen en opvolgen.

super lieve meid

En heel eerlijk

Goed behandeld

jij word op tijd behandeld. en personeels zijn top aardig!

Prima en vriendelijk

Fijn en vriendelijk geholpen

Kundig, geruststellend, vriendelijk, belangstellend, informatief

Mijn mening gaat over de mondhygiëne behandelingen in de praktijk. Voor wat betreft de tandarts vind ik het lastig omdat ik in de loop der jaren zo veel verschillende tandartsen heb gehad. Niet dat ik ontevreden ben maar ik kan er niet zo veel over zeggen. Ik kom al vele jaren bij deze mondhygiëniste. We zijn ongeveer van dezelfde leeftijd en dat maakt misschien ook wel dat er een klik is. Maar los daarvan vind ik haar een hele prettige persoonlijkheid. Ze weet tijdens de behandeling de perfecte balans te vinden tussen alle aspecten die hieraan te pas komen. Ik ben heel blij met haar en hoop nog vele jaren met haar verder te mogen. En een fantastisch mens!

Vakkundig en vriendelijk

Mijn ervaring is heel positief. Het maken van een afspraak alswel de behandeling bij de tandarts en haar assistente was vlot, vriendelijk en afdoende. Mijn tandarts was mevrouw Wassie en staat niet op uw lijst van keuze.

Goed geregeld

Vriendelijk, vakbekwaam, zorgzaam

top ervaring

Super vriendelijke en deskundige behandeling gehad

Heel goed

Mijn ervaring is positief. Ik had een goede en vriendelijke tandarts die mij echt gerust stelde.

Fijn geholpen

Goede behandeling

Klant vriendelijk, goede behandeling

Top...

Topservice, kundig en vriendelijk.

Kortenhoevenseweg 59 A

4128CN Lexmond

Over Tandartsenpraktijk Lexmond

Tandartsenpraktijk Lexmond is een moderne praktijk die zich volledig gespecialiseerd heeft in het behoud van een mooi, gezond en sterk gebit. Een ervaren team van tandartsen en medewerkers staat daar garant voor. Patiëntgerichtheid en kwaliteit staan in onze praktijk voorop. Een bezoek aan de tandarts is een beleving, voor sommigen wat prettiger dan voor anderen en er komt meer bij kijken dan alleen tandheelkunde. Service, kwaliteit en communicatie zijn net zo belangrijk. We werken met de modernste apparatuur en behandelingen worden gedaan met de nieuwste technieken. Alles om ervoor te zorgen dat de behandeling voor u als patiënt zo comfortabel mogelijk verloopt.