Perfect uitgevoerde reparatie

Paar dagen wachten nadat er een stukje was afgebroken is lastig maar was het zeker waard

Zeer fijn

Zeer vriendelijk personeel, zijn geduldig en heel hulpzaam.. echt top

Voldoende

De laatste ervaring met de tandarts was prima. Een controle afspraak daarvoor werden er, zonder toestemming te vragen, direct foto’s gemaakt en verteld dat ik behandelingen in 2023 kon laten doen en daarna in 2024 ivm tegemoetkoming tandartsverzekering. Toen voelde het erg commercieel en kwam ik minder prettig thuis. Ook, na jaren, moet ik ineens, na de controle bij de tandarts, afspraken maken bij de mondhygiëniste. Ik vind dit helemaal niet prettig en voel me verplicht dit te doen maar dat wil ik niet. Ik zat ook eerder een keer in de wachtkamer en hoorde dat meer mensen hier klachten over hadden.

Prima verzorging

aardige mensen

Relax goed

Ondanks dat ik niet graag ga zijn mijn ervaringen toch goed goede uitleg geen pijn ook geen napijn voor mij perfecte tandarts

fijn behandeld.

Punctueel, vriendelijk, goede behandeling en bruikbaar advies

De afspraak begon op de afgesproken tijd. De medewerker was vriendelijk, de behandeling werd goed uitgelegd. Ik ontving duidelijk en bruikbaar advies over de, voor mij, beste vervolgstappen.

Goed behandeld

Goede behandeling. Moet iets langer wachten in de wachtkamer dan de geplande tijd (het kan gebeuren). Voor de rest ging de behandeling vlot en goed verlopen.

snel geholpen; vriendelijk

Zeer professioneel en klantgericht

Prettige sfeer. Goed en professioneel georganiseerd. Goede communicatie

Hele goede manier van behandelen

Hele fijne uitleg over de behandeling

Prima. 1 woord genoeg.

Vakkundig, vriendelijke met een goede uitleg en toelichting.

Afspraak altijd op tijd

Al lang bij deze tandarts en altijd goed behandeld

Ik kwam, ik zat en kon weer gaan!!

G

Heel tevreden!

Ik ben zeer tevreden over de tandartspraktijk. De tandarts en assistenten bieden uitstekende hulp en zijn erg behulpzaam. Ik waardeer de heldere uitleg tijdens de controle afspraken en het empathisch vermogen van de tandarts. Bovendien is de tandartspraktijk bijzonder kindvriendelijk, wat onze dochter op haar gemak stelt.

Vriendelijk en prima behandeling

Vriendelijk en professioneel geholpen

Vriendelijk ontvangst. Professionele behandeling.

Uitmuntend

Plan van behandeling en uitvoering en de patiënt op zijn gemak stellen. Verdient een 10

Behulpzaam /accuraat

De behandeling van mijn implantaat ia goed gegaan . Omdat er iemand bij aanwezig was die mee keek en het nog moest leren . Werd alles uitvoerig besproken wat er werd gedaan . Behandeling is prima gelopen. 1 verbeterpuntje .... Het zou fijn geweest zijn als er verteld was hoe je de wond thuis kon verzorgen ... Is wel belangrijk als nazorg denk ik ... Ook werd mijn kaak 3 dagen later helemaal blauw en groen ! Was ook niets over gezegd ..

Een tandarts zoals je hoopt dat een tandarts is: humor, veel uitleg bij de behandeling, verdoving na vraag, snel en accuraat.

Snel en absoluut geen pijn.

Heb het volste vertrouwen dat ALLES met mijn gebit weer goed gaat komen.

Prettige tandarts die je op gemak stelde en zorgde voor een pijnloze behandeling.

Een fijne tandarts. Die je op het gemak stelde en duidelijk aangaf wat de deed. Verdoving en gaatje viullen was pijnloos. Daarna ook geen pijn gehad.

Enigszins pijnlijk maar op te brengen.

Professionele behandeling en begeleiding.

Goed, maar

Goede ervaringen, aardig personeel. Puntje van aandacht zijn de wachttijden. De laatste tijd is het standaard dat ik minimaal 10 minuten moet wachten, maar vaak is dat meer, soms tegen een half uur aan. Vijf tot maximaal 10 minuten wachten vind ik acceptabel, maar langer wordt vervelend.

Kortenhoevenseweg 59 A

4128CN Lexmond

Over Tandartsenpraktijk Lexmond

Tandartsenpraktijk Lexmond is een moderne praktijk die zich volledig gespecialiseerd heeft in het behoud van een mooi, gezond en sterk gebit. Een ervaren team van tandartsen en medewerkers staat daar garant voor. Patiëntgerichtheid en kwaliteit staan in onze praktijk voorop. Een bezoek aan de tandarts is een beleving, voor sommigen wat prettiger dan voor anderen en er komt meer bij kijken dan alleen tandheelkunde. Service, kwaliteit en communicatie zijn net zo belangrijk. We werken met de modernste apparatuur en behandelingen worden gedaan met de nieuwste technieken. Alles om ervoor te zorgen dat de behandeling voor u als patiënt zo comfortabel mogelijk verloopt.