Inke is top

Altijd vriendelijk geholpen en een top mondhygiëniste en tandarts!

Vriendelijk en to-the-point

Weer een nieuwe tandarts, maar had zich wel in mijn dossier verdiept. Wist wat er aan de hand is en waar hij gericht naar moest kijken.

Netjes en correct

Op tijd aan de beurt Een soepel opnieuw vastzetten van een losgeraakte kroon De tandarts vertelt constant wat hij doet

geweldig

fijne vakbekwame mensen!

Het ging niet helemaal in een keer goed maar ben blij met de oplossing

Netjes geholpen om tot een mooie oplossing te komen

priema

alleen controle geen problemen dus geen echte ervaring

goede kennis , goed

----

Prettig

Alles weer schoon en glad. Mevr. Braber ook fijn in de omgang tijdens de behandeling.

Goed tandarts

Deze prartijk is goed tandarts

Heel fijn

Ik werd op tijd en goed behandeld!

Heb iedere keer een andere tandarts

Wil iedere keer dezelfde

Fijne sfeer, vriendelijke professionele behandeling.

Nadat ik me on line had aangemeld werd ik vrijwel direct gebeld om een afspraak te maken…dat voelde erg welkom. Toen ik me iets voor de afgesproken tijd melde aan de balie werd ik vriendelijk verwelkomt en werd mij gevraagd even in de wachtkamer plaats te nemen. Na slechts enkele minuten kwam mondhygiëniste Astrid me ophalen. Wat erg fijn was want een een beetje nerveus voor de behandeling was ik wel en dan is wachten niet fijn.. Astrid’s uitstraling gaf me meteen vertrouwen. Ze liet de nieuwe stoel zien waarin ik mocht plaatsnemen en toen ik ook nog een heel comfortabel kussentje in mijn nek kreeg waren de zenuwen helemaal weg. Mijn gebit werd bekeken en keurig en aandachtig verzorgd. Alles samen een heel goede ervaring, waarvoor ik me dus helemaal niet zenuwachtig had hoeven maken… Wat een fijne sfeer, frisse locatie en vooral professionele behandeling.

Deskundig

Vriendelijk en correct aan de balie en telefoon. Tandarts neemt de tijd en levert een goed resultaat. Graag steeds dezelfde tandarts

mondhygieniste die haar vak perfect uitvoert

positieve ervaring

Ik had wederom het genoegen om onlangs een afspraak te maken bij de mondhygiënist Bernadette en ik kan met volle overtuiging zeggen dat het een uitstekende ervaring was. Vanaf het moment dat ik de behandelkamer binnenliep, voelde ik me welkom en op mijn gemak. De mondhygiënist straalde professionaliteit en warmte uit, wat meteen een positieve indruk op mij maakte. Ik kreeg zelfs uitleg van de nieuwe stoel wat ik erg waardeerde.

Snel, vriendelijk en duidelijk

Zeer te vreden.

Zeer tevreden.

Prettig, deskundig, professioneel, vertrouwd

Bij mondhygiëniste Inke word ik al jaren behandeld. Altijd ga ik met een goed gevoel weer naar huis, zowel op tandtechnisch gebied als op de manier waarop ik behandeld word.

Prima!

De mondhygieniste levert in onze ervaring altijd prima werk.

Vriendelijk en duidelijk

Nette ontvangst niet te lang hoeven wachten. En geven duidelijk aan wat er gaat gebeuren gezien mijn angst voor de tandartsen in het verleden geef dit mij persoonlijk veel rust. Daarom zal ik en heb ik al verschillende mensen door verwezen naar jullie praktijk.

Prettig

Vriendelijk

Netjes op tijd adequaat geholpen

Erg fijn dat in 1 afspraak 3 kiezen konden worden behandeld.

Niks gevoeld

Goed geholpen,en hij vertelde mij steeds wat hij ging doen.

Zeer goed geholpen door vriendelijk personeel

Goed geholpen door vriendelijk personeel. Ik kon snel terecht en heb het zeer goed ervaren! Uitstekend!

Kortenhoevenseweg 59 A

4128CN Lexmond

Over Tandartsenpraktijk Lexmond

Tandartsenpraktijk Lexmond is een moderne praktijk die zich volledig gespecialiseerd heeft in het behoud van een mooi, gezond en sterk gebit. Een ervaren team van tandartsen en medewerkers staat daar garant voor. Patiëntgerichtheid en kwaliteit staan in onze praktijk voorop. Een bezoek aan de tandarts is een beleving, voor sommigen wat prettiger dan voor anderen en er komt meer bij kijken dan alleen tandheelkunde. Service, kwaliteit en communicatie zijn net zo belangrijk. We werken met de modernste apparatuur en behandelingen worden gedaan met de nieuwste technieken. Alles om ervoor te zorgen dat de behandeling voor u als patiënt zo comfortabel mogelijk verloopt.