Vriendelijke tandarts en assistenten

Goede uitleg en realistisch qua mogelijkheden bespreken.

Netjes gedaan

Prettige ervaring

heel goed!

Fijn dat ik op zaterdag terecht kon. Prettige ontvangst en behandeling.

Ik ben weer super goed geholpen

Erg blij met de tandarts en ook super blij met de mondhychieniste

Altijd tevreden

Ik vind het niet meer erg om naar de tandarts te gaan. Vriendelijk Hulpvaardig en kundig. Top!

Prima behandeling 8

Vriendelijke en professionele staf

Vriendelijke balie dames en tandarts en Mondhygiëniste zijn uitstekend! Professioneel, een luisterend oor en duidelijk in communicatie

Vriendelijk

Nam de tijd vertelde eerst wat hij ging doen

Prima behandeld

Prima locatie, goed behandeld.

Zeer vakkundig

zeer vakkunding

geen problemen, gaat al een paar jaar naar tevredenheid

kundig en goed uitlegbaar wat gedaan wordt

positieve snelle behandeling

Prima zoals altijd

Meer dan goed.

Behandelaar was Inke Thijm. Zeer tevreden over haar behandeling. Met vakkennis, betrokkenheid en sociaal. Gewoon een hartelijke vrouw.

Snelle respons

Tand beschadigd door een harde aanvaring met een luxe broodje (de houten prikker die het geheel bij elkaar hield). Vroeg gebeld en dezelfde dag nog gezien om een vervolgafspraak te maken.

Snel geholpen

Fijn dat ik snel aan de beurt was, wachten komt mezelf niet ten goede, dezelfde mondhygienste is wel heel fijn, hoewel er heen gaan niet zo heel fijn is. Bij de tandartsen wisselt dat heel erg, wel wat moeite mee. Zo bouw je niet echt een vertrouwen op. Dat wel een beetje nodig heb, ik erg tegen het bezoek op zie.

De behandeling is zeer tevreden verlopen

Ik heb heel veel respect voor dekundigheid wat Bernadette .

Heel prima.

werd uitstekend geholpen

goed geholpen

Kundige mondhygieniste en goede uitleg!

Op naar goed herstel na bezoek aan de mondhygieniste; nare behandeling maar zeer goede uitleg! Er werd goed gedocumenteerd en het 2e bezoek ging beter. Frisse en vrolijke vrouw die haar vak goed verstaat en echt plezier in haar werk heeft.

Altijd goeie ervaringen

Kom daar al vanaf Utrecht ik denk 35 jaar met alica mee , heerlijke en lieve mensen , allemaal goede zorg ons gezin en kids ook toppie

op tijd geholpen; vriendelijk; correct

Prima - nieuwe - tandarts…!

Erg goed - en snel - geholpen nadat na controle bleek dat ik een gaatje had.

Vriendelijk bezorgd

Ik heb voor het eerst een nare maar ook een fijne ervaring gehad met de tandarts die mijn tand heeft getrokken

Kortenhoevenseweg 59 A

4128CN Lexmond

Over Tandartsenpraktijk Lexmond

Tandartsenpraktijk Lexmond is een moderne praktijk die zich volledig gespecialiseerd heeft in het behoud van een mooi, gezond en sterk gebit. Een ervaren team van tandartsen en medewerkers staat daar garant voor. Patiëntgerichtheid en kwaliteit staan in onze praktijk voorop. Een bezoek aan de tandarts is een beleving, voor sommigen wat prettiger dan voor anderen en er komt meer bij kijken dan alleen tandheelkunde. Service, kwaliteit en communicatie zijn net zo belangrijk. We werken met de modernste apparatuur en behandelingen worden gedaan met de nieuwste technieken. Alles om ervoor te zorgen dat de behandeling voor u als patiënt zo comfortabel mogelijk verloopt.