Altijd goed geholprn

Goede tandarts en mond zorg , ga iedere 3 a 4 mnd zeer tevreden over

Noodzaak

Gaatjes laten vullen ging wel heel rap en snel.

Correct en vriendelijk

Tevreden

Goed.

Professioneel

Goede uitleg en fijne communicatie, ook professioneel

Heel goed

Erg bange patiënt alles werdt rustig duidelijk uitgelegd werdt gerustgesteld

Kundige tandarts, erg vriendelijk met een rustige en heldere manier van communiceren vertelt ze steeds wat ze gaat doen. Zeer zeker een aanbeveling.

Zeer professioneel

Voor mij een nieuwe tandarts die mij dadelijk zeer goed heeft geholpen.

Altijd goed

Altijd goed

Uitstekend geholpen bij 1e (onverwachtse) behandeling

Na ongeveer 30 jaar overstap gemaakt naar Tandartsenpraktijk Lexmond. Direct vriendelijk en bekwaam geholpen. Blij met deze overstap waar mijn vrouw en dochters al jaren naar tevredenheid naar de tandarts gaan.

Goed geholpen

Vriendelijk en vakkundig

Vriendelijk en vakkundig

prima praktijk

alles gaat naar wens

Heel vriendelijk en vakkundig geholpen

Slechte communicatie balie tandarts

Was ruim op tijd, na aanmelding. Na 10 min. wachten gevraagd of het lang ging uitlopen. Ik kreeg de melding dat het nog 5min. ging duren. Na 20 min. nog steeds niet binnengeroepen> ik heb oen aangegeven dat ik niet langer ging wachten Werd toe binnen geroepen in een spreekkamer. Daar werd gemeld dat mijn tandarts niet was komen opdagen en een andere tandarts het er bij deed. Ik ben goed geholpen maar de communicatie kan veel beter. Zeg wat er aan de hand is, dan heb je daar begrip voor. Een dag later krijg ik een mail dat mijn tandarts was vertrokken naar elders. Dus ik had ook gebeld kunnen worden om de afspraak 10.50 uur te verzetten

Ik wordt altijd enorm goed geholpen door Imke fijne vrouw

Weer prima ervaring, alleen?

Bij het afspraak maken voor mijn vrouw en mij zoals gebruikelijk bleek dat onze vaste mondhygieniste mevr. Thijm niet gemakkelijk beschikbaar was. Bij mijn weten toen een afspraak voor tandarts en andere mondhygieniste. Helaas bleek dat niet geregistreerd te zijn. Dus na tandarts konden we weer naar huis. Dat was heel vervelend. Vanwege medische omstandigheden konden we geen nieuwe afspraak plannen.

Het was e een puinhoop di.24.

Tijdens de mondhygiënist kwam de tandarts even 2 minuten voorbij. Mond open/ mond dicht. Maar wel weer een steeds hogere rekening. Ik ga protesteren.

Snel en deskundig

Geweldige en klantvriendelijke ervaring!

Rustige uitstraling

prima behandeling

zeer vriendelijk

Prettige ervaring voor het hele gezin

Prettige ervaring voor het hele gezin bij L Helmer

snelle service

Gebroken plaatje was dezelfde dag nog gerepareerd

Ik was te vroeg voor mijn afspraak maar kon daardoor direct doorlopen!

Prima georganiseerd!

Controle

Altijd fijn als er niks aan de hand is.

Kortenhoevenseweg 59 A

4128CN Lexmond

Over Tandartsenpraktijk Lexmond

Tandartsenpraktijk Lexmond is een moderne praktijk die zich volledig gespecialiseerd heeft in het behoud van een mooi, gezond en sterk gebit. Een ervaren team van tandartsen en medewerkers staat daar garant voor. Patiëntgerichtheid en kwaliteit staan in onze praktijk voorop. Een bezoek aan de tandarts is een beleving, voor sommigen wat prettiger dan voor anderen en er komt meer bij kijken dan alleen tandheelkunde. Service, kwaliteit en communicatie zijn net zo belangrijk. We werken met de modernste apparatuur en behandelingen worden gedaan met de nieuwste technieken. Alles om ervoor te zorgen dat de behandeling voor u als patiënt zo comfortabel mogelijk verloopt.