Inke doet het fantastisch! oplossingsgericht, keurig, tips en veel zorg!

Positief.

Aandacht voor de patiënt. Bekwaam behandeld.

Prima geholpen

Goed , vriendelijk, duidelijke uitleg van de behandeling

Goede afspraken en wordt elke keer herinnerd Redelijk snel geholpen met nood behandeling. Vriendelijke personeel, duidelijk uitleg over de behandeling door de arts en medewerkers. De wachttijden zijn kort.

Altijd fijn bij inke

Ik vind het zelf heel vervelend dat er zoveel gewisseld wordt in tandartsen. Maar bij mijn mondhygiëniste Inke kom ik al jaren trouw Ier 5 maanden. Hoop dat zij nog heel lang blijft.

prima probleem in 1 dag verholpen

zie boven

Goede communicatie.

Gaat met plezier naar tandarts.

Altijd (prettige) behandeling

Wordt altijd gevraagd of het goed gaat en geen pijn doet

Snel en correct geholpen

Zie boven

Uiterst vriendelijk en deskundig!

Fijne praktijk met behulpzame medewerkers en een aardige en deskundige tandarts (Dhr Nico Kalis). Dank allen voor jullie hulp!

Prettige mensen, top service.

vriendelijk en deskundig geholpen

goed geholpen

Ik kon heel snel terecht

Op donderdag avond kreeg ik kiespijn en heb op paracetamol nog wat nachtrust gekregen. Volgende ochtend gebeld rond 8:30 uur en twee uur later lag ik bij de tandarts in de stoel. Mijn ongemak aan twee kiezen werd verholpen en zo kon ik zonder kiespijn het weekend in.

Snel geholpen

Ben prima geholpen en ook snel

Ben prima geholpen correcte planning, snel opgelost

Zeer deskundig

Heeft zich goed aan de afspraak gehouden ,waarvoor ik kwam .

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden

Erg lang wachten, verder altijd een prima behandeling.

Na bijna een half uur gewacht te hebben, maar even gevraagd wanneer ik aan de beurt ben. Dan gaat het ineens wel snel, jammer dat ik er zelf mee moet komen. Verder vriendelijk personeel en de behandeling was ook prima. Daarin is het een tandarts die betrouwbaar.

Snel en goed behandeld

Prima,! maar wel waardeloos dat met de sms service gestopt is. Dat vond ik altijd zo fijn, en teken van echte service. Bij afspraakbevedtiging ook mogelijkheid goevoegen om direct aan je agenda toe te voegen, wel erg ouderwets dat dat niet kan

goede tandarts

Fijne tandarts.

Alleen maar gooien ervaring!

Prima ervaring!

Uitstekend en Vakmanschap

Het lange traject. Werdt beloond met een schitterend en passend gebit .

Kortenhoevenseweg 59 A

4128CN Lexmond

Over Tandartsenpraktijk Lexmond

Tandartsenpraktijk Lexmond is een moderne praktijk die zich volledig gespecialiseerd heeft in het behoud van een mooi, gezond en sterk gebit. Een ervaren team van tandartsen en medewerkers staat daar garant voor. Patiëntgerichtheid en kwaliteit staan in onze praktijk voorop. Een bezoek aan de tandarts is een beleving, voor sommigen wat prettiger dan voor anderen en er komt meer bij kijken dan alleen tandheelkunde. Service, kwaliteit en communicatie zijn net zo belangrijk. We werken met de modernste apparatuur en behandelingen worden gedaan met de nieuwste technieken. Alles om ervoor te zorgen dat de behandeling voor u als patiënt zo comfortabel mogelijk verloopt.