Heeft een totaal van 2.312 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,9
Review overzicht
Positief sentiment92%
De reviews tonen over het algemeen hoge tevredenheid over de tandartsenpraktijk. Klanten prijzen het vriendelijke en professionele team, de stipte planning en heldere communicatie. De praktijk wordt als schoon en betrouwbaar beschreven. Al met al blijkt de ervaring in de praktijk positief en geruststellend.
Sterke punten
Vriendelijk en deskundig personeel
Vlotte en tijdige afspraken
Duidelijke uitleg
Gebaseerd op 120 reviews
Helemaal prima. Het is elke keer half jaar weer een vertrouwd weerzien
Ik kom er al jaren. Sandra is een leuke lieve tandarts die je heel keurig erop wijst goed tanden te stoken. Het is een fijne praktijk waar ik zeer tevreden mee ben. Ik weet niet hoe Sandra met haar achternaam heet dus de laatste vraag kan ik niet invullen. :)
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
30 August 2026
Wat een vakkundige tandarts
Ik kan niet anders zeggen dat ik pijnloos en vakkundig geholpen ben bij het vervangen van 2 grote vullingen
28 August 2026
rustige behandeling
ik vindt het nog steeds niet fijn, maar wordt op mijn gemak gesteld.
Heel fijn.
27 August 2026
Netjes en professioneel
Mijn ervaring was zeer goed
Netjes en goed uitleg en professioneel
Uit gevoerd
27 August 2026
Goed!
gewoon goed
26 August 2026
anoniem
Laatst bij mondhyg.geweest en ben uitstekend geholpen.
Mijn ervaring was zeer goed.
24 August 2026
Vriendelijk ontvangen
Goede uitleg bij de behandeling.
24 August 2026
Prima ervaring
Een, ondanks dat het bij de tandarts is , prettige ervaring.
22 August 2026
anoniem
Vriendelijke en vrolijke wat oudere tandarts, zeer tevreden!
22 August 2026
Menselijkheid
Dit is nog een tandarts , die in mensen is geïnteresseerd.
21 August 2026
anoniem
Al jaren een vertrouwd adres.
Ik kom al jaren bij deze praktijk en heb veel vertrouwen in mijn vaste tandarts Sandra. Ik krijg eerlijke adviezen en weet dat er niets gedaan wordt wat onnodig is.
21 August 2026
anoniem
Duidelijke instructie en adequate behandeling
xxx
20 August 2026
al jarenlang zeer tevreden
Al meer dan 20 jaar ben ik klant bij tandartsenpraktijk De Wielkamp, altijd uitstekend geholpen. Altijd bij mijn "eigen" tandarts. Ook assistentes, baliemedewerkers en stagiaires zijn vriendelijk
20 August 2026
Niet fijn
Voor een oppervlakkig gaatje, heb ik bijna 30 min gelegen waar er een aantal laagjes vulmiddel werd toegediend en uiteindelijk voelde het ruw aan. Dit werd opgelost maar de ervaring werd niet fijner. Al vaker een faatje gehad maar deze ervaring vond ik traumatisch
Beveelt niet aan
19 August 2026
Een woord bijzonder
Jullie vragen naar mijn ervaring, laten we zeggen dat ik het heel bijzonder vondt , en met vraagtekens naar buiten ben gelopen.
18 August 2026
anoniem
Ervaring is matig de laatste tijd
In ruim 2 jaar hadden we 3 x een andere tandarts.
Verder wordt er o.i. te veel nadruk gelegd op behandeling door een mond hygienist.Eerst behandeling door mondhygienist daarna het behandelen/vullen van een gaatje.Dit gaatje zit er nog en zal worden behandeld
na behandeling door mondhygienist in Januari 2025
Beveelt niet aan
17 August 2026
Helemaal top
Goede begeleiding ivm de behandeling Top gedaan
16 August 2026
Aardige tandarts en assistente
15 August 2026
anoniem
Mooi welkom en goede uitleg
Vriendelijke tandarts,waar ik een goed gesprek mee kon houden,en een mooie reparatie van mijn afgebroken tand
15 August 2026
Super praktijk
Snel en goed geholpen
14 August 2026
Topper
Mondhygiënist vindt haar zo fijn en denkt mee vooral tijdens en na zwangerschap.
12 August 2026
Allemaal vriendelijke mensen
11 August 2026
anoniem
Goed geholpen en goed behandel plan gemaakt.
Bezoek aan de tandarts is nooit fijn maar ik ben zeer adequaat geholpen.
10 August 2026
Duidelijke uitleg
Goede zorg en zeer duidelijke uitleg.
8 August 2026
goede tandartspraktijk
ze zijn vriendelijk en leggen alles goed uit
6 August 2026
Review overzicht