Heel goed.

Super goed geholpen.

Er wordt goed naar je geluisterd.

Met de gezondheid van mijn hartklep is er om stres en angst te voorkomen een goede regeling getroffen met tandarts Mevr. S. Versteeg. Nogmaals dank daarvoor.

x

x

Prima behandeling

Ben pas kort bij deze praktijk, maar indruk en is goed.

Hans Leemans hele fijne tandarts

Super blij met Hans Leemans als tandarts. Fijne communicatie en geeft duidelijke uitleg wat hij gaat doen.

Heel prettig en vriendelijk behandeld.

Een, voor mij, nieuwe tandarts. netjes en vriendelijk door de behandeling heen geholpen. Fijne tandarts en een fijne assistente.

Goede ontvangst en behandeling als nieuwe klant

Van het moment telefonisch aanmelden, ontvangst en behandeling/controle uiterst professioneel behandeld. Chapeau!

Prettige tandartspraktijk

Fijne praktijk met aardig personeel

Goed behanderd

ben goed ontvangen goede uitleg gekregen en vriendelijk petje af

snel geholpen

vriendelijk en goede behandeling

Prima ervaring

Fijn behandeld

goede ervaring

goede ervaring. Sandra is een fijne tandarts, die je altijd op je gemak stelt

Al jaren tevreden

We zijn al jaren bij deze praktijk en nog steeds naar tevredenheid. Is er iets dan maken we dat bespreekbaar. Ga zo door.

Een prettig eerste bezoek.

Dit was de eerste controle. Goede communicatie over de volgende stappen.

Begripvol geholpen

Prima..

Prima behandeling. Duidelijke uitleg

Niet goed

Als er een afspraak wordt verzet door jullie en de reden blijkt achteraf omdat er een andere mondhygiënist is ingeschakeld En dat dan niet wordt vermeld vindt ik niet goed Die heb ik ook al eerder meegemaakt met een tandarts bij jullie

Top tandarts

Vriendelijke receptioniste en een goede Vriendelijke tandarsr

Heel tevreden

Fijne tandarts en assistente die alles goed uitleggen wat ze gaan doen.

top

Ik had kiespijn en kon meteen terecht in de praktijk. Ik ben direct geholpen. Top!

Ik ben een nieuwe klant

Ik heb er alle vertrouwen in dat ze me snel hebben geregistreerd en meteen als nieuwe cliënt hebben geaccepteerd. De sfeer was prettig, de praktijk was schoon en de receptioniste was beleefd en vriendelijk aan de telefoon. Ik werd geholpen door een zeer vriendelijke assistente en arts. Ik hoop dat ze goed werk hebben geleverd, ze hebben alles snel en hopelijk efficiënt afgehandeld. Het enige minpuntje was dat ze de hele afspraak door onophoudelijk praatten. Als het de kwaliteit van het werk niet beïnvloedt, is dat geen probleem, maar ik denk dat het beter is om tijdens de afspraak niet te praten om onnauwkeurigheden of fouten te voorkomen. Over het algemeen ben ik tevreden over de afspraak en de kliniek. Bedankt dat u me hebt gezien.

Eindelijk weer een echte tandarts

Het is lang geleden dat ik een echte controle van mijn tanden in uw praktijk heb gekregen. Een tandarts die luistert en advies geeft. Top.

Vriendelijk en behulpzaam

Ben snel geholpen met mijn gebit Was kapot

Suoer!

Mij ervaring is super je wordt er altijd netjes geholpen en er wordt mee gedacht!

Geweldig goed.

Rustig zonder haast.

Wielkamp 1 c

5301 DB Zaltbommel

Over Tandartsenpraktijk De Wielkamp

Tandartsenpraktijk de Wielkamp, het vertrouwde adres voor velen in Zaltbommel en omstreken.