Heeft een totaal van 2.312 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,9
Review overzicht
Positief sentiment92%
De reviews tonen over het algemeen hoge tevredenheid over de tandartsenpraktijk. Klanten prijzen het vriendelijke en professionele team, de stipte planning en heldere communicatie. De praktijk wordt als schoon en betrouwbaar beschreven. Al met al blijkt de ervaring in de praktijk positief en geruststellend.
Sterke punten
Vriendelijk en deskundig personeel
Vlotte en tijdige afspraken
Duidelijke uitleg
Gebaseerd op 120 reviews
Heel goed!
Maandag om iets voor half 9 gebeld en kon meteen terecht in de middag. Dit was fijn want liep er al 2,5 week mee. De behandeling was ook super verlopen maar dan ben ik wel gewend bij Sandra!
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
Vakkundig.
Deze keer kon ik vrij snel voor twee behandelingen achter elkaar geholpen worden. Dit was i.v.m. ontstoken tandvlees van belang en heeft goed geholpen.
anoniem
Zoals altijd goed, duidelijk en vriendelijk.
Zie hierboven
altijd snel terecht
Ik kon snel terecht nadat er een stukje van mijn kies afbrak
15 September 2026
anoniem
Heb altijd goed overleg over de behandeling!
Fijne praktijk
11 September 2026
Nvt
10 September 2026
Netjes geholpen
Goede uitleg gehad over behoud van goede tanden.
10 September 2026
heel goed
tandarts stelt je op je gemak,want ik ben een bangebroek.
9 September 2026
Ruim voldoende // goed
Ervaring was goed, duidelijke uitleg, doorverwijzing kon beter
Was goed
Is prima
Prima!
Ontspannen sfeer
Aaa
Aaaa
goed geholpen
goed geholpen met controle, alleen niet op tijd, maar daar maakte de tandarts excuses voor. Is wel fijn indien je bij de afspraak per mail de naam van je tandarts te horen krijgt.
5 September 2026
anoniem
Heel tevreden over de behandeling en de uitleg daarbij
Positieve ervaring.
Was wel verbaasd over de rekening.
De rekening voor een kwartier is hetzelfde ls die van een uur….
5 September 2026
Ik ben goed geholpen.
Geholpen door een nieuwe tandarts.
Ik voelde me op mijn gemak en de nieuwe vulling in mijn kies sluit beter aan bij mijn ondergebit dan de vorige vulling. Het kraakt niet meer als ik eet.
geweldig
Altijd vriendelijk, voorkomend en duidelijk in uitleg met een vleugje humor,
Goed en snel geholpen
Goed en snel geholpen
goed over leg
3 September 2026
3 September 2026
Heel goed
Vriendelijke tandarts en assistente. Tandarts legt goed uit wat hij gaat doen en voert zijn werk zorgvuldig uit.
Altijd prima behandeling
Deskundig
Aardig
Efficiënt
anoniem
Gewoon goed (obv beperkt ervaring)
Ik ben gelukkig tot nu toe gezegend met een sterk gebit, waardoor ik slechts jaarlijks enkel langskom voor een controle, mijn ervaring met deze tandartspraktijk beperkt zich ook daar dus toe.
Ik ervaar het als een prettige/toegankelijke praktijk, vlot in communicatie (bij vragen), prettige tandarts/assistentes.
Goed en betrouwbaar
Goed en duidelijk uitleg wat er gedaan wordt en goede tips
Goede behandeling
Hans neemt zijn tijd en legt alles uit wat hij gaat doen. Je bent in goede handen.
anoniem
Eindelijk weer eens positief!
Prettig geholpen door een aardige, kundige dame.
En aan de balie zat nu ook een prettig persoon.
Ga zo door!!
Review overzicht