Dit is een fijne praktijk waar je prettig wordt ontvangen en deskundig wordt geholpen.
Ben goed geholpen,vriendelijk
Behandeling bij mondhygiëniste Marjolein was deskundig en prettig, ook bij Sandra Versteeg bij de halfjaarlijkse controle en het opnieuw bevestigen van een kroon.
Vriendelijk en goed, Gebit is goed nagekeken.
Mijn dochtertje van 1,5 jaar was voor het eerst mee. Qua leeftijd hoefde het nog niet, maar toch hebben ze op een leuke manier naar haar tandjes gekeken. Daarna ben ik zelf ook heel fijn behandeld.
Goede ontvangst, korte wachttijd, behandeling ook goed.
Ondanks mijn angst ben ik prettig geholpen.
Elke keer als ik terug kom heb ik een andere tandarts. Vroeger was ik bij van Kleef en dat was een hele fijne tandarts. Ik vind het niet fijn dat als er gaatjes gevuld moeten worden dat ik daar 3 maanden op moet wachten voordat er plaats is.
Al jaren onze tandartspraktijk ,jammer dat er zoveel artsen wisselen omdat ze het ergens beter hebben.
Het personeel is erg vriendelijk ze vertellen altijd van te voren wat ze gaan doen zodat je voorbereid bent wat je te wachten staat
Ondanks dat er aan een schema vastgehouden moet worden voel je je nooit een nummer bij deze praktijk
Hans is een vrolijke man die rekening houdt met zijn patient. Hij geeft een duidelijke uitleg wat hij gaat dien tijdens de behandeling
Ik vind het niet prettig dat elke keer als ik kom ik weer een nieuwe tandarts heb zonder dat dit van te voren gemeld wordt. Ik vind dat je je patiënten hierover moet inlichten en geef een slecht teken af dat er telkens nieuwe zijn naar de patiënten toe. Deze beoordeling is niet naar de tandarts zelf toe maar echt naar de praktijk gericht.
Werd keurig en vriendelijk geholpen op afgesproken tijd.
Een zogenaamd plaatje paste niet. Men heeft daarvoor een nieuwe gemaakt. De kosten daarvoor moest ik gedeeltelijk betalen en vielen niet onder de garantie
Altijd even aardig.legt duidelijk uit wat er gedaan gaat worden .vraagt regelmatig of het nog gaat.kortom fijne ervaring.
Ondanks dat ik geen afspraak had, maar klachten over mijn gebit, werd ik meteen geholpen door een heel vriendelijke assistente en tandarts. Super fijn.
Fijne klantgerichte en ook gezellige praktijk.
gezellig, ontspannen en weer fijn geholpen
Ik kom er al heel lang met mijn gezin en altijd goed de behandelingen
ik had een goed gesprek met de Tandarts. zij heeft mij goed geholpen.
Altijd vriendelijke goed behandeld
Fijne mensen. Zelfs voor angstige patiënten
Netjes geholpen bbc en bbc alles invordering gemaakt
Tandartsenpraktijk de Wielkamp, het vertrouwde adres voor velen in Zaltbommel en omstreken.