Wisselend

Frustrerend om te zien dat er weer een andere tandarts haar bekwaamheid aan het uitoefenen was. Zeker met het idee dat de meeste van ons met werk en school zitten op een dinsdag. Op een woensdag zou ons beter uitkomen, geen verzuim en vrij nemen, maar dat kon toen niet omdat de tandarts die we hebben, alleen maar op dinsdag zit. We hebben de laatste vijf jaar iedere keer een andere tandarts gehad. Nu mogen we wel, met Gods gratie, naar de woensdag. Ook vond ik het vreemd dat er nu ineens een 3D foto gemaakt moest worden. Er is dus een nieuw apparaat aangeschaft. Prima, maar moet daarom die foto ineens naar 90 euro???? Waarschijnlijk moet het apparaat snel terugverdiend worden. Dus het is wisselend.

Ik ben zeer tevreden

Ik vond het geweldig ik ben heel tevreden

Fijne tandarts. Kundig. No nonsense. Daar hou ik van!

Zeer tevreden, kundige zorg

+ Ik ben zeer tevreden over de zorg bij Tandartsenpraktijk De Wielkamp, de tandarts is kundig, legt alles duidelijk uit en zorgt voor een prettige sfeer, waardoor ik me altijd op mijn gemak voel. - Ik heb een vervolg afspraak ingepland, helaas is deze nog niet per mail bevestigd

Wederom perfect geholpen

Er was een kleine onverwachte reparatie van een kies nodig. Ik kon zeer snel terecht en ben perfect geholpen.

ben prima geholpen , door leuke vrouwen, lekker op mijn gemak gevoeld.

ben goed geholpen, met reinigen gebit, en volgens mij door P.Zhou Hu de tandarts,

Prima en duidelijk

Prima controle

Altijd tevreden

Legt goed uit wat ze gaat doen en is super vriendelijk

Top, kon met spoed terecht en snel geholpen

Prima geholpen. Vriendelijke man en assistente. Goed professioneel geholpen. Tandarts erg aardig tegen z'n assistente. En behulpzaam. Fijn dat ik gelijk kon komen toen m'n ijzerdraadje lost was.

Heel goed

Goede ontvangst en een goede behandeling

onervaren nieuwe tandarts alweer

weer 1 nieuwe tandarts ,zenuwachtig ,moeilijk verstaanbaar volgens mijn vrouw en te gehaast en snel.

Keurig geholpen aan een vulling die steeds los liet, nu een zo goed als nieuwe tand.

nvt

Professioneel en vriendelijk

Professioneel en vriendelijk

zeer behulpzaam en vriendelijk

goed werk verricht

Ben behandeld door Melanie Verstegen Ze is zeer kundig als mondhygieniste. Weet waar ze het over heeft en is niet beroerd om advies te geven.

Prima tandarts die de tijd en aandacht voor je nam

Tijd en aandacht

Dikke prima

Vriendelijk ontvangst. Op tijd. Vriendelijke tandarts. Duidelijk.

Marjolein is een vakvrouw!

Wat me regelmatig wel overkomt dat ik na bezoek aan jullie zowel bij tandarts of mondhygiënist direct keelontsteking krijg en griep. Na een paar uur al. Zit nu ook weer met een dikke griep thuis…… Zeg het maar Regelmatig kan afspraak met tandarts niet doorgaan….. Veel te veel wisselende tandartsen niet fijn

snel en goed

kon al de zelfde dag terecht en werd goed geholpen

Deskundig vriendelijk geen (stress) wachttijd

Hans Leemans en zijn assistenten en baliemedewerkers zijn deskundig en weten goed met angstige patiënten om te gaan!

Alles tijd

Je hoeft niet lang te wachten en je wordt vakkundig geholpen

Geweldige tandarts en ook gezellig

Luz is een TOP tandarts!

Professioneel en kundig. Zeer vertrouwd gevoel!

uitstekend

Vertrouwde gezichten van fijne vriendelijke mensen

Wielkamp 1 c

5301 DB Zaltbommel

Over Tandartsenpraktijk De Wielkamp

Tandartsenpraktijk de Wielkamp, het vertrouwde adres voor velen in Zaltbommel en omstreken.