Nvt

Prettige en vlotte behandeling

Zie boven

Ben heel blij met mijn tandarts

Heb het volste vertrouwen

Posetief

Posetief

AFSPRAAK 2x keer verzet op 1 dag door jullie

Helaas heb ik niet kunnen werken, mijn werk 's-ochtends afgezegd omdat ik bij jullie een afspraak had. Vervolgens mijn afspraak door jullie 2x verzet op de zelfde dag na de middag waardoor ook 's-middags heb niet kunnen werken, heel vervellend dat er zo makkelijk met de tijd van anderen omgegaan wordt. Als het andersom zou gebeuren zo het laatste moment dan krijgen wij een rekening.

goede behandeling

zie vorig antwoord

Super fijne mondhygieniste

Marjolein is super mondhygiëniste! Neemt goed de tijd , is zorgvuldig en erg vriendelijk.

Zeer goed. Top tandartspraktijk.

Vriendelijk, professioneel en snel

Lang verhaal, kort gewoon een prettige tandarts en een fijne mondhygiëniste

Vind het erg vervelend dat er zo veel wisseling is .

Hoi ik vind het erg vervelend dat mijn vorige afspraak is afgezegd omdat monesory ziek was, en nu werd er verteld dat ze weg was . Dus kom ik Binnen en heb ik weer een ander . Complimenten voor deze meid hoor , ze was heel aardig en duidelijk . Daar ligt het niet aan. ! En vind het erg vervelend dat ze je tanden niet mee reinigen , je komt binnen kijken en klaar . Reinigen hoort daar toch bij ? Nu liep ze heel erg in en ik had een gaatje , we hadden nog ruim een half uur , en moest een nieuwe afspraak maken Voor het gaatje te vullenAls het dan al zo druk is , ishet misschien slimmer om die gelijk te maken ?

Ben inmiddels bij verschillende tandartsen behandelt, en dat is heel goed verlopen. Tandartsen en assistentes zijn vriendelijk en doen elke keer hun best om de behandelingen zo goed mogelijk uit te voeren.

zorgvuldig en attent.

zorgvuldig en attent.

Mijn eerste ervaring was goed!

Ik had kiespijn had gebeld en kon gelijk terecht. En werd heel netjes en professioneel geholpen

Ik vond het te slordig

Ik had een afspraak voor een controle en een gaatje vullen. Het gaatje vullen was een beetje stroef gegaan. Ik moest terug gaan om het netjes af te werken. En vervolgends kon ik terecht voor een mondhygiëne en werd dat half uitgevoerd en moest ik uur late terug komen om het af te maken. Maar het is wel gedaan

Deskundige en professionele zorg en behandeling

Zie boven

Goed geholpen

Zeer tevreden met het resultaat

Goed geholpen door leenmans

Goede behandeling.

Verdoving gezet en daarna een vulling geplaatst.

aardige en sympathieke tandarts

Dhr. Leemans is een aardige en sympathieke tandarts. Joviaal en in voor een praatje. Zo is ineens een bezoek aan de tandarts niet meer erg. Doet ons zeker denken aan Henk van Kleef waar we ook erg goede ervaringen bij hadden.

Als vanouds , vriendelijk, duidelijk

Goed.

Heel prettig.

Ik kon direct komen en heel fijn geholpen

Heel positief

Besteden goede aandacht aan je gebit( mondh)

Goede behandeling

Gied ontvangen duidelijke uitleg

Wielkamp 1 c

5301 DB Zaltbommel

Over Tandartsenpraktijk De Wielkamp

Tandartsenpraktijk de Wielkamp, het vertrouwde adres voor velen in Zaltbommel en omstreken.