Zeer goed gesprek vriendelijk meedenkend toppers
Ik kan wel zeggen dat ik de laatste jaren met steeds meer tegenzin ( meermaals afzeggen afspraken, wisseling van behandelaars, fouten in declaratie, weinig uitleg / advies) met tegenzin naar de tandarts ging. Na de laatste afzegging daar ben ik een tijd niet meer geweest. Tot ik op aanraden van iemand, die al een hele prettige ervaring had met Tandheelkundig Centrum Broekgraaf , contact opnam . Direct al bij het eerste contact was erg prettig, ook de inschrijving en intake waarbij ik in een 20 minuten meer hoorde over mijn gebit dan de afgelopen jaren bij de andere praktijk. Er werd aangeraden een wat uitgebreidere controle via de mondhygiëniste te doen en ook een kies, waar ik al jaren last van had, te laten trekken. Die eerste controle en trekken van de kies verliep ( voor zover het trekken van een kies prettig kan zijn.... )heel erg prettig en er werd uitgebreid tijd genomen om de voorgestelde behandeling te bespreken. Die behandelingen staan nu gepland en hoewel ik daar toch wel enigszins tegen op zie/zag gaf de wijze waarop e.e werd uitgelegd me voldoende vertrouwen om ook dit traject in te gaan.
Mijn ervaring met Tim als tandarts voelde heel vertrouwd. Tim is heel rustig en legt alles goed en vriendelijk uit. Ben heel blij dat we zijn overgestapt naar deze praktijk.
Fijne tandartsenpraktijk, van de balie tot de behandelkamer, gewoon top.
Nette ontvangst ,geruststellend, hele fijne ervaring gehad en een kundige tandarts.
Bij een spoedbehandeling kon ik snel terecht en werd er mee gedacht.
Duidelijk behandelplan met goede uitleg, heel vriendelijk geholpen door al het personeel, van receptie t/m tandarts
Hoewel ik geen fan van de tandartsstoel ben, heb me geen moment onprettig gevoeld. Veel aandacht en uitleg . Voor de intake werd royaal de tijd genomen. Over all prettige sfeer !!!
Snel een afspraak geregeld, vriendelijk welkom, geeft vertrouwen door duidelijke uitleg. Mooie moderne praktijkruimte.
Ik kom niet graag bij de tandarts, maar hier voel ik mij meer op mijn gemak. Foto's gemaakt van mijn probleem in mijn mond. Foto's direct klaar en ook direct besproken. Dus geen week wachten..... heel fijn!
Mijn ervaring is in één woord geweldig, het is een fantastisch team, die je op je gemak stelt, vakkundig zijn, op tijd werken, kortom een team die weet waar ze mee bezig zijn, de modernste techniek hebben, een team die alle lof verdient.
Aardige behulpzame medewerkers, rustige fijne tandarts die alles goed uitlegt .
je wordt hier op je gemak gesteld en ik was bij Tim een ervaren tandarts die duidelijk uitleg geeft.
ik vond het een heel ontspannende sfeer de tandarts en mond hygiënist ze zijn heel rustig zodat je je eigen op je gemak voel heb het als prettig ervaren
Ik was over gestapt van dental care naar TCB. Heb een goede ervaring opgedaan bij Tim en zijn team. Ik ben erg netjes en goed geholpen.
Bij de eerste kennismaking werd er goed geluisterd . Er werden mogelijkheden besproken qua behandeling om over na te denken , niks werd opgedrongen. Ik werd op mijn gemak gesteld , ben nl. altijd wel angstig voor tandartsbehandelingen. Ik vind wel de prijs die gerekend wordt voor de eeste intake onnodig. Ik zal dit liever als service zien/ uitnodigend / klanten bindend . Uiteindelijk kiest de klant voor de praktijk , dat is wat je wilt als tandarts en daar kan best een gratis kennismaking tegenover staan.
Ik ben geholpen aan een wortelkanaalbehandeling heb niets gevoeld de tandarts heb tijdens de behandeling uitgelegd wat hij ging doen
Prettige eerste ervaring bij zowel de tandarts als mondhygiënist. Aardig personeel met duidelijke uitleg.
Moderne, fijne en kindvriendelijke tandartspraktijk met kundig personeel!
Tim is een rustige tandarts met aandacht voor de patiënt!
Vanwege mijn verhuizing vanuit Den Haag was het noodzakelijk om een nieuwe tandarts en mondhygiënist te vinden. Dit vond ik heel spannend omdat ik sinds mijn jeugd tandvleesproblemen heb en op zoek was naar een praktijk die mij ondersteunt, mijn klachten serieus neemt en niet bekritiseerd. Dit heb ik gevonden bij Tandheelkundig Centrum Broekgraaf.
Kundige tandarts en de praktijk kent een fijne sfeer.
Ik heb nog nooit meegemaakt dat ik niet vriendelijk of netjes behandeld ben. Ik kom überhaupt niet graag bij de tandarts, maar hier is het goed te doen!
Ben zeer vriendelijk snel en goed geholpen Krijgen niet het gevoel dat het alleen om geld draait
Altijd angst gehad voor een tandarts, bij deze tandarts ging het zo goed dat ik wrlbterug zou durven te komen
Quirinus de Palmelaan 110
4142 CJ Leerdam
Tandheelkundig Centrum Broekgraaf is een moderne en nieuwe tandartspraktijk. Tim Schwebke, praktijkeigenaar, heeft veel ervaring opgedaan in een praktijk in Culemborg waar veel angstige patiënten de weg naar de tandarts weer hebben gevonden. Dat willen we graag overnemen hier in Leerdam. We willen dat de drempel om naar de tandarts te gaan lager wordt. Dit doen we door de tijd voor u te nemen, goed uit te leggen wat we gaan doen. Daarnaast, als we u iets beloven dan komen we die belofte ook na. De sfeer van de praktijk stelt u op uw gemak. De inrichting van de praktijk is huiselijk en warm. Preventie speelt een belangrijke rol in onze zorgverlening. Voorkomen is namelijk beter dan genezen. Niet alleen omdat complexere behandelingen vaak ook meer stress opleveren, maar ook omdat het financieel beter is. Omdat we graag willen blijven verbeteren, hopen we dat u voor ons een review schrijft. Nieuwe patiënten krijgen dan een beter beeld van onze praktijk en wij kunnen leren van de feedback die u ons geeft.