Selecteer het aantal sterren voor de totale score

Beoordeel de volgende punten

Praktijk algemeen; wat vindt u van ….

Deze laatste zorgverlener, wat vindt u van hem/haar wat betreft:

De uitkomst van de behandeling

Herkenbaarheid van de zorgverlener

Persoonlijke gegevens

Velden met * zijn verplicht. Indien u een voornaam en woonplaats invult wordt deze zichtbaar op de reviewpagina. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Over Tandheelkundig Centrum Broekgraaf

Tandheelkundig Centrum Broekgraaf is een moderne en nieuwe tandartspraktijk. Tim Schwebke, praktijkeigenaar, heeft veel ervaring opgedaan in een praktijk in Culemborg waar veel angstige patiënten de weg naar de tandarts weer hebben gevonden. Dat willen we graag overnemen hier in Leerdam. We willen dat de drempel om naar de tandarts te gaan lager wordt. Dit doen we door de tijd voor u te nemen, goed uit te leggen wat we gaan doen. Daarnaast, als we u iets beloven dan komen we die belofte ook na. De sfeer van de praktijk stelt u op uw gemak. De inrichting van de praktijk is huiselijk en warm. Preventie speelt een belangrijke rol in onze zorgverlening. Voorkomen is namelijk beter dan genezen. Niet alleen omdat complexere behandelingen vaak ook meer stress opleveren, maar ook omdat het financieel beter is. Omdat we graag willen blijven verbeteren, hopen we dat u voor ons een review schrijft. Nieuwe patiënten krijgen dan een beter beeld van onze praktijk en wij kunnen leren van de feedback die u ons geeft.

Over Patiëntenvertellen 2024

Patiëntenvertellen.nl, dé tool waarmee u eenvoudig uw patiëntenenquête kunt afnemen. Met behulp van onze professionele ondersteuning kost het nauwelijks tijd. -Erkenning KRT, KNMT en KRM -Direct contact met Helpdesk -Mogelijkheid tot online publicatie

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.