Heeft een totaal van 869 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
Positief sentiment92%
De reviews wijzen op een vriendelijk en professioneel team waar patiënten zich snel welkom voelen. Er wordt veel waarde gehecht aan duidelijke uitleg en een grondige behandeling. Het merendeel van de respondenten noemt de deskundigheid van de tandartsen en mondhygiënisten, met aandacht voor het comfort tijdens de behandeling.
Sterke punten
Vriendelijk personeel
Duidelijke uitleg
Deskundige tandartsen
Gebaseerd op 120 reviews
Goede service en klantvriendelijk behandeling
Skip
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
16 July 2026
15 July 2026
Senka is altijd top!
Voor mij, en ook voor mijn 2 dochters van 5 en 3 jaar oud.
15 July 2026
anoniem
Fijn om snel terecht te kunnen met een pijnlijke kies
Goed was het om te beoordelen wat de oorzaak is van een pijnlijke kies, wat doortrekt naar oor en hoofd en achterkant nek. Vervelend is het wel voordat er iets aan gedaan kan worden dat daar weken overheen gaan.
Beveelt niet aan
14 July 2026
anoniem
Wat een team, prima mensen goede vriendel ijje zorg
Ik ben blij dat jk al 50 jaar dit gebouw mag betreden... tandarts, mondhygenjste balie medewerker, allen heel vriendelijk. En dat vind ik bdlangrijk.
13 July 2026
Zeer bekwaam
Vriendelijk, nemen de tijd voor je en weten wat ze doen
11 July 2026
Netjes geholpen
Goede uitleg gekregen van de behandeling
8 July 2026
Altijd goed..
Iedereen is altijd bereid om te helpen. Ik ben erg blij met Samenwerkende tandartspraktijk en mijn gekozen tandarts.
5 July 2026
Snel gepland, fijn geholpen
Prima gewerkt door het team. Was duidelijk.
5 July 2026
topper
Lenneke is zo goed!!!
4 July 2026
Vriendelijk en efficiënt
30 June 2026
anoniem
Kleine en rustige praktijk/locatie. Iedereen is aardig, luisteren goed en komen vakkundig over. Dat zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar dat is echt niet overal.
25 June 2026
Correct en vakkundig
Zie voorgaand ,.
Soory, dat naam van behandelaarste vergeten ben.
Professionele medewerker :
Snelle, zoveel mogelijk pijnloze , maar vooral goede behandeling. Zo houden we de conditie van het gebit op pijl…
Fijn
Altijd duidelijk met wat zij aan het doen is, geeft advies
anoniem
Super service en fijne zeer kundige tandarts!
19 June 2026
Persoonlijke benadering zeer vriendeljk
Voelt goed aan
18 June 2026
Superfijn!
Fijne, rustige sfeer, geen haast en alle tijd om uit te leggen wat ze doen.
anoniem
Ik wordt altijd vriendelijke ontvangen en goed geholpen door alle medewerkers in de praktijk. Dat vindt ik erg fijn.
Fijne tandarts
Fijne tandarts, alle twee de afspraken op tijd.
Tevreden
Tevreden
anoniem
De huidige tandarts was prima, maar het is al de zesde die ik heb gezien.
Elke keer dat ik bij jullie op controle kom, is dat weer bij een nieuwe tandarts. Dat vind ik niet prettig, het is dan steeds weer afwachten hoe de nieuwe ernaar kijkt. Ik hecht er waarde aan als je elkaar een klein beetje leert kennen.
Weet niet wat er gaande is bij jullie praktijk, maar het valt mij op dat er alleen maar jonge tandartsen werken en dat ze dus allemaal binnen een jaar weer vertrekken.
Beveelt niet aan
Review overzicht
Positief sentiment92%
Heeft een totaal van 869 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - Bijleveldsingel
Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - Bijleveldsingel komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Bijleveldsingel in Nijmegen. De tandartspraktijk beschikt over 2 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid.
Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.