Ik kon snel terecht

Maandagmiddag liet vulling los, de volgende ochtend kon ik al terecht. En op het einde van die middag kon ik al terecht voor het "opmeten" van een kroon als vervanging van de vulling. En toen er een plek nog eerder vrijkwam omdat iemand anders had afgezegd, werd ik opgebeld of ik eerder wilde. Heel fijn!

Alles voelt weer fris aan

Ik merkte dat na de behandeling in mijn mond veel meer ruimte aanvoelde

ik kreeg uitleg vriendelijkheid en uitleg over rekening, goed contact en fijne vrouw Anne Hopelijk nu wel iemand die blijft

Persoonlijke zorg

Al meerdere jaren komen wij bij deze tandarts. Persoonlijke aandacht, no- nonsens. Ook dochtertje gaat er ontspannen heen en kijkt er zelfs naar uit. Dit werkt door in preventie, zoals op de juiste wijze poetsen en eet (snoep)gedrag.

Vriendelijk, goed en professioneel geholpen.

Zie boven. Tevens ook snel en duidelijk.

Rustig en vlot behandelt.

Ontvangen als van ouds.

Fijne omgeving, hartelijke mensen

Als het dan toch moet dan kan het maar beter gezellig zijn en dat is het :-)

Tevreden

Tevreden

vakkundig

Weer goed geholpen door Valerie Terpstra, vriendelijk en bekwaam.

Fijn en proffesioneel

Zecluisteren goed naar de prblemen en werken het goed af

Slecht

Ik geef eigenlijk liever geen enkele ster en wil een klacht indienen tegen de behandeling die ik afgelopen donderdag heb gehad van Senka en haar assistente! Op de 1ste plaats zit mijn mond na de behandeling vol met wondjes. De behandeling is zeer onzorgvuldig, hardhandig geweest. Op de 2de plaats zie ik geen witte vulling composiet maar een grijze, lelijke en donkere vulling! Deze past niet bij de kleur van de andere vullingen. Op de 3de plaats zit er bij de kies nog een scherpe rand en ben ik bang dat de kies daar ook weer kan afbreken. Ik ben zeer ontevreden over wat er is gebeurd en mijn mond doet nog steeds pijn van al die wondjes.

Vriendelijke en professionele behandeling.

Aandachtsvol en correcte behandeling.

Professioneel

Goed uitgerust, professioneel en eenvoudig te bereiken.

voor mij prima

ik beveel nooit iets aan, iedereen moet zelf maar uitproberen, meningen verschillen , ik vind het een prettige praktijk voor zover tandarts prettig kan zijn

Anne legde alles wat ze ging doen eerst uit. Ze gaf advies over betere tandverzorging thuis. De uitgebreide behandeling was nagenoeg pijnloos.

prettige behandeling met duidelijke communicatie

prettige behandeling met duidelijke communicatie

Prima.

Professioneel en empatisch geholpen.

Zeer betrokken en vakkundig heb ik het idee, Anna is geweldig.

Fantastisch geholpen

Moest wortelkanaal behandeling ondergaan. Geen pijn, goed overleg en prima geholpen

Vakkundig !!!

Vakkundig en altijd even opgewekt !!!

Very comfortable visit

almost feel nothing during the check out! Cem is amazing

snel ,en attent geholpen

Ik werd gelukkig , snel en adequaat geholpen . ook tijdens de behandeling werd ik goed geïnformeerd over de verrichtingen . parkeerplaats was gelukkig vrij , maar kan een uitdaging zijn

Prima en vriendelijk geholpen

Heel goed

Was niet ontspannen, maar tandarts is er heel goed mee omgegaan. Heeft me steeds gerustgesteld.

Bijleveldsingel 4

6521 AR Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - Bijleveldsingel

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - Bijleveldsingel komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Bijleveldsingel in Nijmegen. De tandartspraktijk beschikt over 2 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.