Ontspannen

Klantvriendelijk en deskundig zover ik kan beoordelen

Positief

Positief

Helemaal prima

Ik word altijd prima behandeld, door zowel de tandarts als de mondhygiëniste.

rustig, zorgvuldig, vriendelijk, niet vervelend of pijnlijk

Deskundig

Vriendelijk

Afspraken keurig op tijd. Ook mijn gegevens Van de UMC Radboud Apotheek zijn bijgewerkt.

Super diensten en empathetische experts

Ik ben heel erg tevreden met de diensten die hier worden aangeboden, de deskundigheid en de empathetie de medewerkers tonen.

Zeer professioneel

Heel goed ,super !

Vriendelijk ontvangen, goede behandeling, prettig contact.

Professioneel, zorgzaam en warm

We zijn als familie al jarenlang patiënt bij deze praktijk en hebben in die tijd een bijzondere vertrouwensband opgebouwd, vooral met onze huidige tandarts, Valerie Terpstra. Valerie is voor ons veel meer dan een vakbekwame tandarts: ze is betrokken, vriendelijk, zorgvuldig en altijd bereid mee te denken. Afgelopen week was ik door omleidingen te laat voor mijn afspraak. Ondanks haar drukke schema dacht ze flexibel met me mee, zonder daar moeilijk over te doen, iets wat ik enorm waardeer, zeker omdat ik van ver moet komen. Wat me het meest raakt, is haar oprechte zorgzaamheid. Ze neemt altijd de tijd voor vragen en uitleg en heeft bijzondere aandacht voor mijn ouders, die beiden te maken hebben met complexe gezondheidsproblemen. Die combinatie van professionaliteit en menselijkheid maakt dat we zo tevreden zijn met haar als tandarts. Een tandarts zoals Valerie maakt het verschil. Daarnaast is het van belang om te noemen dat de andere betrokken medewerkers doorgaans ook zeer prettig, warm en flexibel zijn.

Altijd een duidelijke uitleg zonder haast.

Geweldig geholpen,zeer professionele Tandarts

Altijd helemaal tevreden

Kundig en comfortabel.

Een warme praktijk !!

Al jaren kom ik graag naar deze tandartspraktijk .

Valerie Terpstra is een betrokken, empathische deskundige tandarts

Valerie is bekend met zowel tandheelkundige als met andere ernstige aandoeningen, die hun impact hebben op de gezondheid. Naast tandheelkundige expertise vallen haar empathie en servicebereidheid op.

Vriendelijke en deskundige behandeling

Valerie is een opgewekte en vriendelijke tandarts die haar vak goed verstaat. Bij aankomst werd door de assistente gevraagd of ik met de auto was i.v.m. een parkeervergunning. Dat was in mijn geval niet nodig. De behandeling begon mooi op tijd.

nvt

Top geholpen

Snel, professioneel en hartelijk geholpen., zowel door Senka als door Lenneke.

Niet meer bang om te gaan

Goed luisteren, serieus gevonden worden, aardig en zeer deskundig.

Zorgvuldige behandeling op een mooie plek en aardige mondhygiëniste

Zorgvuldige behandeling op een mooie plek en aardige mondhygiëniste

Deskundig geholpen

Zeer vriendelijk

Een fijne behandeling.

Ik ben prettig behandelt door de tandarts en door de mondhygiënist

Gewoon een uitstekende tandarts

Kom al 30 jaar op de Groenewoudseweg, ik was niet echt blij toen Joep stopte, maar de tandartsen die mij daarna hebben geholpen hebben zijn werk uitstekend voortgezet. Ik ben nu “vaste” klant bij Valerie. Een zeer vriendelijke en uitstekende tandarts!

super

fijne praktijk en nette behandeling

Geweldig geholpen

Altijd vriendelijke en vrolijke vakkundige tandarts.

Bijleveldsingel 4

6521 AR Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - Bijleveldsingel

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - Bijleveldsingel komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Bijleveldsingel in Nijmegen. De tandartspraktijk beschikt over 2 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.