Heeft een totaal van 1.565 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Positief sentiment92%
Uit de beoordelingen blijkt dat het personeel vriendelijk is, de behandelingen duidelijk worden uitgelegd en afspraken betrouwbaar zijn. Klanten waarderen de zorg en de communicatie. Over het geheel genomen wordt de praktijk als professioneel en gastvrij ervaren met een consistente kwaliteit.
Sterke punten
Vriendelijk personeel en betrokken zorg
Duidelijke uitleg van behandelingen
Stipt en betrouwbaar afspraken
Gebaseerd op 120 reviews
Geen wachttijd, snelle behandeling
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
anoniem
Staan open voor mijn probleem.
Advies moet ik nog op wachten.
Maar zoals ik het zie heeft het de tijd
anoniem
Ik loop sinds kort bij samenwerkende tandartsen
Ik ben daar goed geholpen en heb mijn klikgebit en boven prothese daar laten plaatsen
En het zit veel beter als mijn gewone kunstgebit die ik hiervoor had met mijn implantaten en klikgebit zit dat meteen vast
En voelt ook veel beter ben er erg blij mee
Dus je ik raad samenwerkende tandartsen
Heel erg aan ze hebben geduld met bangen patiënten dus je kunt er met een gerust hart naar toe gaan 100%
anoniem
Ervaring was goed zijn er zijn altijd verbeterpunten voor de hele praktijk.
Maar de ervaring is altijd goed!
31 August 2026
Grondig & supervriendelijk
Grondig & supervriendelijk
27 August 2026
Optimaal
Ik wordt altijd vriendelijk te woord gestaan, er wordt meegedacht wanneer een afspraak onverhoopt toch niet door kan gaan. De omgang is vriendelijk en deskundig.
26 August 2026
Vriendelijke receptionistes
Fijne tandarts, goed geholpen
25 August 2026
anoniem
Altijd goed geholpen, Saskia achter de balie is echt een topper.
23 August 2026
anoniem
Aardige mensen, goed geholpen.
22 August 2026
anoniem
Zeer goed en veel aandacht
zeer goede en veel aandacht voor de lachten van het gebit
20 August 2026
Altijd goed geholpen
Mijn gezin en ik worden altijd iedere keer uitstekend geholpen. Professioneel, kundig en heel vriendelijk.
Verhalen genoeg dat je het niet kunt treffen met een tandarts. Wij zijn erg dankbaar dat we deze uitstekende tandarts mogen hebben.
anoniem
tandarts hans is een hele aardige man
ik vind het niet erg om naar de tandarts te gaan want hij is heel aardig
Vlot en precies
Niet alleen snel geholpen, tevens met alle voorkomendheid begeleid en precisie behandeld. De reparatie is een kunststukje
Aan te bevelen
Het is een prettig jong team, afspraken kunnen gecombineerd worden(tandarts een mondhygiëniste) en z hebben menselijke assistentes en geen computersysteem
15 August 2026
anoniem
Goed advies en door aardige mensen behandeld
15 August 2026
Blij met deze tandartsenpraktijk
Aandacht voor de cliënt, zowel van de tandarts S.Hagel als mondhygiëniste A.Dabbagh. Zeer tevreden .
13 August 2026
Noodzakelijk
13 August 2026
anoniem
Good experience. Staff friendly and easy to talk with
Good work, recommendations and very pleasant time with the staff
11 August 2026
Probleem heel snel opgelost
Tijdens de vakantie was er een heel klein stukje van mijn ondertand afgebroken (aan de binnenkant), hierdoor was het erg scherp. Na de vakantie gelijk gebeld en kon al de volgende dag terecht. Nadat ze een paar seconden de scherpe randjes er af hadden gehaald voelde het weer als vanouds!
Vriendelijk en professioneel geholpen.
8 August 2026
Gbeegrepen
Ik voelde me gehoord en begrepen gezien mn angst
Hele fijne tandarts en assistante
7 August 2026
Prettig, vlot en doeltreffend
De behandeling is prettig, vlot en doeltreffend.
Er wordt gedaan wat er moet worden gedaan op een prettige manier.
3 August 2026
goedgekeurd
goed uitvoering en ervaring.
Op tijd, adequate controle en antwoord op vragen.
Vriendelijk personeel.
3 August 2026
deskundige hulp gehad
deskundige mensen
2 August 2026
anoniem
Kom hier al jaren was even rommelig toen mijn vaste tandarts vertrok. Heb nu een leuke vriendelijke nieuwe tandarts.
1 August 2026
Goed, vriendelijk
31 July 2026
Review overzicht
Positief sentiment92%
Heeft een totaal van 1.565 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Over Samenwerkende Tandartsen Lelystad
Bij Samenwerkende Tandartsen Lelystad komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Botter 44-13. De tandartspraktijk heeft 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid.
Naast algemene tandheelkunde zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen van kunstgebitten/ protheses op implantaten. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.