Fijn

Alleen heel jammer dat er zo’n “verloop” in mondhygiënistes is…

Mondhygiëniste en Tandarts achter elkaar weer vlot bezocht.

Mondhygiëniste en Tandarts achter elkaar weer vlot bezocht.

Heel goed

Fijne mondhygiënist, geeft goede uitleg. Tandarts is bekend en prima.

Zeer vriendelijk!

Zeer vriendelijk en er wordt de tijd genomen. Kortom zeer tevreden!!

Prima tandarts

Er wordt goed naar je geluisterd en het probleem wordt goed opgelost. Vriendelijke mensen.

Tandarts denkt mee i.v.m. hoge kosten en nog weinig tegoed bij verzekering.

ik heb mijn ervaring al in bovenstaande zit geschreven.

Goed behandeld en de juiste informatie gekregen

Netjes en goed behandeld

prettige sfeer, fijne tandarts

Zowel de assistentes, mondhychieniste, tandarts als het baliepersoneel zijn super vriendelijk, denken mee en hebben begrip voor je zorgen en vragen. Bovendien over het algemeen nauwelijks uitloop, en dat is heel fijn. Kortom prima team!

Erg goed

Vriendelijk en heel ontspannen primatandarts .

Ik ben erg tevreden

De halfjaar controle was in een paar minuten klaar

De halfjaar controle ging voorspoedig, en na een paar minuten klonk het : goedgekeurd.

Goede zorg, goede planning

Prettig geholpen, met persoonlijke aandacht.

Mijn bezoek was een aangename ervaring.

Ik zou nadenken over een eventuele behandeling en dit werd op een fijne en rustige manier besproken met de tandarts.

Tevreden over controle afspraak

Tevreden over ontvangst bij de receptie en ook bij de tandarts die een controle behandeling heeft gedaan

Nagenoeg geen wachttijd, behandeling conform afspraak.

Vriendelijke en kundige mondhygiëniste en tandarts die de tijd nemen om vragen te beantwoorden en oplossingsgericht meedenken.

Was goed maar de nota viel tegen

Vriendelijke tandarts waar ik wel vertrouwen in heb ,wel viel de prijsopgave mij behoorlijkj tegen. Nog nooit zo,n hoge nota gehad. Maar ook de tandarts word onbetaalbaar.

Vakkundig en adviserend

Afspraken inplannen gaat soepel, geen lange wachttijden. Behandeling gebeurd vakkundig en een adviesgesprek na de behandeling is realistisch en uitvoerbaar.

Adequaat geholpen

Tandarts heeft know.how. Ik voelde mij begrepen en goed behandeld.

Heel goed

Heel goed en deskundig.

Erg aardige tandarts

Erg aardige tandarts

Zeer deskundig

Deskundige en vriendelijke mensen

Wat een verademing-een echte tandarts die met je meedenkt!

Nadat ik elders een onplezierige ervaring had (een niet goed afgeronde behandeling die ze niet wilden oplossen) ben ik hier terecht gekomen. En wat heerlijk dat iemand met je meedenkt om je te helpen, echt heel fijn. Ik voel me gehoord en bovenal is het issue voor zover mogelijk verholpen. Na een jaar klachten die dus wel verholpen konden worden slaap ik eindelijk weer goed. Heel blij met deze tandarts.

Beetje dubbel gevoel

Ik kon tussen door komen omdat ik veel pijn had met eten. Tandbeen lag bloot. Ondanks de drukke agenda was dit mogelijk, dus goede ervaring op dat gebied. Echter voelde ik me niet serieus genomen door de tandarts zelf om moment van behandeling. Vond dat een vervelende ervaring.

prima behandeld.

fijne praktijk!

Prima tandarts.

Prima tandarts. Kundig.

Botter 44 13

8243 JE Lelystad

Over Samenwerkende Tandartsen Lelystad

Bij Samenwerkende Tandartsen Lelystad komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Botter 44-13. De tandartspraktijk heeft 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen van kunstgebitten/ protheses op implantaten. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.