Vriendelijke personeels dames en heren

Vriendelijke tandarts

De tandarts legt goed uit wat hij gaat doen en wat hij ziet.

Zowel de mond hygieniste en de tandarts zijn vakmensen. Dit geldt ook voor de receptionistes. Een professionele praktijk. Ga zo door. Met vriendelijke groet, P. Wolters

Ik kan mij geen betere zorg wensen

Deze week had ik een afspraak voor controle. Er werd eerst besproken of er problemen waren, er werd goed meegedacht. Alles was in orde, maar er werdt ook gekeken naar het verzekerde budget. Ik bleek nog voldoende te hebben om naar de mondhygieniste te gaan. Dat was 11 mnd geleden. 2 dagen later kon ik nog terrecht. Als 'Heel prettig' heb ik dit ervaren. Ik vindt het wel jammer dat de tandarts S. Baghban er niet meer werkt. Ik had haar graag nog willen bedanken voor de tip dje ervoor zorgde dat ik geen last meer heb van koud / warme dranken.

Prima behandeling

Fijne tandarts

Uitstekende samenwerking.

De mondhygienuste vroeg de tandarts mee te kijken en zijn advies werd opgevolgd.

Lieve mensen allemaal. En goed in hun werk, Vergeet alleen steeds de namen. Vandaar dat ik onbekend heb ingevuld. Ga naar mondhygiënist en tandarts

Erg prettig

Ik had een andere tandarts dan gewoonlijk, maar deze vrolijke mevrouw was (net als Hans) ook heel vriendelijk en kundig. Helemaal top.

Erg prettige tandarts, de beste die ik tot nu toe heb gehad

Mijn tandarts neemt echt de tijd om mij te helpen. Ze stelt mij op mijn gemak en dat is heel prettig. Het personeel is allemaal heel vriendelijk en denkt graag met je mee. Ik weet alleen niet hoe mij. Ik weet alleen niet hoe mij. tandarts heet maar ze is een turkse vrouw ze is heel aardig.

Super! En hij is leuk, rustig en duidelijk naar de kinderen.

Ik vond het weer een fijn tandartsbezoek. Hij legde duidelijk en rustig uit wat de bedoeling was. Dat het al even geleden was dat er een foto gemaakt was, 3 jaar geleden en dat het nu weer tijd was om een nieuwe te maken. Met de kinderen is hij geweldig! Hij stelt ze op hun gemak en legt uit wat hij gaat doen. Top!

Zee4 geduldig en duidelijk

Hij neemt echt de tijd voor je

Vriendelijk en correct

Ontvangst is vriendelijk, werken redelijk optijd. Controle gebit ging prima, met veel uitleg en wat vragen.

zeer goed

zorvuldig en snel

Fijn en prettig

Ik had een nieuw mondhygiënist en zij werkt heel prettig,ik ben zeer tevreden

Eerst de mondhygiënist gehad, was lekker snel klaar en alles was goed. Controle bij de tandarts was ook prima. Alleen een versleten vulling.

Mijn ervaring was zeer goed

Mijn ervaring was zeer goed

klantvriendelijk en deskundig

klantvriendelijk en deskundig

Goed op tijd met de afspraak tijd, mondhygiëniste super goed en duidelijk in behandeling en uitleg, zowel tijdens de behandeling als advies om thuis met bepaalde ragers aan de gang te gaan.

Van receptie tot tandarts en mondhygiëniste is het zeer goede kwaliteit. En fijne medewerkers.

Goed geholpen

Fijne ervaring met mijn nieuwe mondhygiëniste

Nog steeds dik tevreden.

Wij zijn blij met Hans als onze tandarts.

Fijne tandarts én assistent. Receptionisten ook altijd erg meedenkend

zie boven

warm, gemoedelijk

iedereen is aardig, meedenkend, behulpzaam. Ongemakken bij behandelingen worden vermijden, voorlichting over wat gaat gebeuren, prettig.

perfekt.

Erg prettig en heel vriendelijk personeel.

Botter 44 13

8243 JE Lelystad

Over Samenwerkende Tandartsen Lelystad

Bij Samenwerkende Tandartsen Lelystad komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Botter 44-13. De tandartspraktijk heeft 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen van kunstgebitten/ protheses op implantaten. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.