Heeft een totaal van 2.458 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,8
Review overzicht
Positief sentiment90%
Uit de reviews blijkt veel waardering voor het vriendelijke personeel, de duidelijke uitleg over behandelingen en de snelle planningsmogelijkheden. De praktijk komt over als professioneel en betrokken bij de patiënt, met over het algemeen korte wachttijden. Klanten geven aan zich welkom en goed verzorgd te voelen.
Sterke punten
Vriendelijk personeel
Duidelijke uitleg van de behandeling
Snelle afspraken en korte wachttijden
Gebaseerd op 120 reviews
De behandeling bij de mondhyg. was heel zorgvuldig en op de tijd volgens afspraak.
Zorgvuldig en stipt op tijd
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
6 September 2026
Uitstekende tandarts praktijk
Al langere tijd ontzettend tevreden over deze praktijk. Goede tandartsen, een hele fijne mondhygiënist en uitstekende communicatie. Als je vragen hebt, nemen ze de tijd om alles netjes en duidelijk uit te leggen. Kortom: ik heb helemaal niks te klagen en kan deze praktijk aan iedereen aanbevelen!
3 September 2026
Snelle,professionele en vriendelijke dienstverlening
Toen ik klachten kreeg werd ik dezelfde dag nog geholpen. Deskundig en vriendelijk van telefoniste tot tandarts
2 September 2026
Netjes en vriendelijk
Volgens afspraak en rustig en vriendelijk geholpen zowel de assistente als de tandarts.
2 September 2026
Zie hieronder
Ik ben prima geholpen. Was echter moeilijk om iemand aan de telefoon te krijgen. Ik belde met spoed en kreeg continue de ingesprektoon. Uiteindelijk maar gebeld zonder spoed. Had toen 8 wachtenden voor me. In totaal wel 3 kwartier aan de telefoon gehangen
31 August 2026
anoniem
Prima ervaring, maar verschrikkelijk duur
50,- vragen voor drie keer vijf minuten gebitsreiniging, een paar röntgenfoto's, komt op een totaal van 120 euro voor een half uurtje controle bij de tandarts, schaamteloos.
anoniem
Prima verzorging voor het gebit
De behandeling is correct.
Mondhygiëniste zeer vriendelijk en kundig.
zeer prettige ontvangst
Zeer geïnteresseerd in de mens achter de patiënt
anoniem
Fijn vriendelijk en adequaat behandeld
Anthonella is vriendelijk en professioneel en neemt echt de tijd. Fantastische mondhygiëniste.
28 August 2026
prima geregeld, vriendelijke behandeling
heldere uitleg
28 August 2026
zeer vriendelijke tandarts
ik vond het gebouw (krappe parkeerplaatsen, trap, onduidelijke routing en wachtruimtes boven) wat minder, maar ben wel zeer tevreden over mevrouw Bonino. Wat een lieve, rustige vrouw.
27 August 2026
anoniem
Tandarts Alex is heel vriendelijk en geduldig
We hebben prima ervaringen met ons gezin bij deze tandarts (Alex), hij is rustig en vriendelijk richting de kinderen en geeft uitleg over wat hij doet bij zijn patiënten, waarom en wat we zelf kunnen doen voor ons gebit.
26 August 2026
anoniem
Deskundig en neemt de tijd voor je
Altijd goede zorg en advies. Neemt de tijd en betrekt je goed bij alle behandelingen
25 August 2026
Niet goed geholpen
Jammer echt raar
24 August 2026
Zonder stress.
In het verleden bij mijn vorige tandarts altijd was ik bang gelukkig nu een heel stuk.minder.
24 August 2026
Goed!
Goed!
23 August 2026
Prima tandarts
Beste. Tandarts ooit. (83jaar)
22 August 2026
Ben prima geholpen
Prima geholpen net als andere keren
21 August 2026
anoniem
Wortelkanaal behandeling zeer zorgvuldig uitgevoerd.
Mevr Bonino is gespecialiseerd in wortelkanaalbehandelingen, daarom ben ik naar haar gegaan omdat ik een probleem had met een fisteltje. Zij heeft de behandeling duidelijk uitgelegd en wat ze ging doen om te kijken of ze de oorzaak kon vinden.
Ze werkte heel nauwkeurig en vroeg vaak of het nog ging, maar ik heb er nauwelijks iets van gevoeld.
Zeer tevreden!
21 August 2026
Relaxed en pijnloos
Relaxed
Vriendelijk en adequaat geholpen
prima behandeling en personeel
Heb niks te klagen
anoniem
Zorgvuldig werkend en zowel tandarts als assistente erg vriendelijk.
Prettige ervaring. Niet mijn vaste tandarts. Hij bevalt me ook heel goed.
2 vullingen eruit, waarvan één aan de voorkant. Heel mooi gemaakt.
Problermloos
Probleemloze ervaring
Aardige mensen
Pijnloze behandeling
Vriendelijke en goede behandeling
De bandeling is goed, vriendelijk personeel, ook bij de receptie
Review overzicht
Positief sentiment90%
Heeft een totaal van 2.458 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,8
Over Samenwerkende Tandartsen Enschede
Bij Samenwerkende Tandartsen Enschede komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Parkweg in Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid via de inrit aan de Kortenaerstraat.
Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.