Werd naar de verkeerde wachtruimte gestuurd, daardoor wat langer wachten

Ik kwam 15 minuten voor mijn afspraak binnen en werd naar de wachtkamer boven gestuurd. Na lang wachten bleek dat mijn afspraak beneden was. Daardoor duurde mijn bezoek een stuk langer dan ik gewend ben. Bij het maken van een nieuwe controle afspraak heb ik 2 afspraken. 1 voor mondhygiëne en 1 voor de tandarts. Dat is voor een client toch totaal niet praktisch? Waarom stellen jullie de patient niet wat meer centraal en maak je 1 afspraak. Je ligt in een stoel en de mondhygiënist en tandarts komen bij je langs. Dat is toch veel prettiger vanuit het oogpunt van de client?

Prima "service"

Na een kort maar gedegen reinigingsactie van mijn gebit door de "meevoelende"assistente, controleerde de tandarts alles op gaatjes en andere narigheid. Ook dit verliep pijnloos.

Wordt altijd uitstekende geholpen

Keurig ontvangen

Ik ben netjes ontvangen de stoel werd op mij aangepast i.v.m. lengte. Door de tandarts en assistent werd netjes uitgelegd wat ze gingen doen. Ik ben behandeld zonder verdoving. Waar ik het meeste last van had was de mondopenhouder.

Behandeling zeer zorgvuldig Vriendelijk Meedenkend Zonder pijn Ik ben haar naam vergeten

Prima bezoek.

Fijne ontvangst en deskundigheid.

100% tevreden

Goede behandeling

Fijne behandeling zonder pijn.

Always a great experience

I really appreciate the fact that dentists and dental assistants help customers in both Dutch and English. The dentist I go to is not Dutch and has never had any issues talking in English. It makes the entire experience a lot calmer.

Goed geholpen

Netjes ontvangen, goed geholpen

Was een prettige ervaring

Petra stelt je gelijk op het gemak

goed!!

Een goede ervaringen, heel Top.

functioneel en professioneel

als boven

Altijd vriendelijk en staan direct klaar indien er wat aan de hand is.

Nooit geen problemen

Goed geholpen

Goed geholpen zonder klachten duidelijk uitleg over de behandeling

Heb een goede ervaring bij deze tandarts

Mijn ervaring is goede vakmanschap, vriendelijk ,geruststellend. De patiënt naar de zin makend.

Hele fijne tandarts

Altijd behulpzaam, meewerkend, meedenkend en flexibel! En gewoon een hele goede tandarts

ontzettende lieve vrouw die mijn angsten weg nam en alle tijd nam!

Heel fijn en proffesioneel en maatwerk

Zeer vakkundig advies en behandeling.ga daar vaker naartoe.

Vakkundig en corecte behandeling

Opgelucht

Mijn prothese was gebroken en gelukkig konden ze hem herstellen. Enige nadeel dat er 24 uur tussen zit, omdat hij moest worden opgestuurd.

Geweldig en heel liefdevol

Netjes optijd werd ik opgeroepen uit de wachtkamer. Nadien duidelijke uitleg wat er ging gebeuren. Dit vond ik zelf erg prettig. Ik zag ontzettend tegen de behandeling op maar achteraf gezien viel het hartstikke mee door de fijne ervaring die ik heb gehad met de tandarts.

Correct geholpen

De behandeling werd conform afspraak uitgevoerd.

Heel fijn! Persoonlijk

De mondhygiëniste was heel vriendelijk. Informeerde goed. Behandeling ook prima. Er zat een stangetje deels los. Werd gelijk actie ondernomen en dit op zeer korte termijn verholpen.

Kundig behandeld.

Alleen was ik verbaast dat de week naar pinksteren (de dinsdag) dat ik ontzettende kiespijn heb. Er geen tandartsen beschikbaar is en dat ik de nooddienst moet bellen waar ik pas naar 18 uur terecht kon. Deze nooddienst heeft een wortelkanaal behandeling uitgevoerd. Maar deze moet door mijn eigen tandats afgemaakt worden. Ik bel een dag later op en ik krijg te horen dat ik pas 1 september een afspraak kan krijgen! Aangezien deze behandeling 1 1/2 uur duurt. Aangegeven dat dit te lang duurt en dat ik zo niet naar het buitenland op vakantie wil. Helaas niks mogelijk behalve dat ik op een reserve lijst geplaatst wordt. Afgelopen week gebeld en dat ik donerdag aan de beurt ben. Dat is fijn maar 1 september is wel heel lang met noodvulling.

Parkweg 25

7513 AR Enschede

Over Samenwerkende Tandartsen Enschede

Bij Samenwerkende Tandartsen Enschede komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Parkweg in Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid via de inrit aan de Kortenaerstraat. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.