N v t

assistente een beetje ruig bezig, maar algemeen goed

Tandarts was ook goed

Professioneel

Rustige benadering en professioneel.

goede service

deskundige tandarts

Halfjaarlijkse controle

Prettig personeel. Professionele behandelingen.

Goede verdoving door assistente Renate en goede behandeling door Pedro.

Snel zonder probemen uitgevoerd

Behandeling was correct

Goed geholpen

Snelle behandeling

Vriendelijk en goed

Goede uitleg, snel, nauwkeurig

Altijd fijn

Er was tijd en ruimte voor een second opinion

Nadat de eerste tandarts nogal kort door de bocht en ietwat onzeker overkwam, nam een andere tandarts de tijd voor extra uitleg. Dat was fijn en stelde gerust. Er was dus geen sprake van een behandeling, deze volgt later. Dus een echte aanbeveling kan ik niet doen.

Helemaal prima

Snel, aardige mensen

Prima geholpen!

Netjes, georganiseerd en schoon. Keurige duidelijke uitleg en prima geholpen!

Na mijn telefoontje over pijnklachten werd er direct gereageerd en kon ik dezelfde dag nog komen, super. Na de behandelingen zakte de pijn langzaamaan weg.

Prettige behandeling

Andere sfeer dan op de vorige locatie

Ik werd netjes op tijd geholpen. De tandartsassistente noemde me niet bij naam, achternaam wat wat onpersoonlijk voelde, al was ze opzich aardig. Toen werd mij vervolgens aangeraden foto's te laten maken, tandsteen te verwijderen (ook al had ik dit nauwelijks) en het gaatje te vullen dit ik had. Net zoals het stukje afgebroken tand te vervangen aan de voorkant. Ze zijn er netjes doorheen gelopen met me. Toen ik opperde dat ik niet genoeg geld had voor al deze ingrepen tegelijk (ik ben student en kan daarnaast niet werken) vond ik de reactie lichtelijk veroordeelend. Er werd mij aangeraden toch maar een verzekering te nemen. Wat meer kost dan vergoed als je weinig problemen met je gebit hebt. Ik vond het niet nodig om tandsteen te gaan verwijderen dat ik nauwelijks heb voor 85 (!) euro per 5 min. En ga voor nu alleen het gaatje laten vullen. Alleen een check up met 2 foto's kostte mij 71 euro. Ik heb wel heel fijn een begroting via de mail gekregen. Ik mistte mijn vaste tandarts, ik kreeg zo maar een nieuwe. De sfeer was iets minder over het algemeen. De controle deed wat zeer. Maar de tandarts was ondanks niet helemaal goed verstaanbaar, wel aardig

Goed geholpen

Snel en korrekt geholpen

Prima behandeling

Positieve benadering en correct naar patiënt. Behandeling verliep goed. Goede uitleg vooraf en leefregels nadien.

Ik werd vriendelijk , en vakkundig te woord gestaan en ben zeer tevreden over het gemaakte behandel traject.

Top service

Samenwerkende tandartsen is een fijne praktijk om naartoe te gaan. Je wordt er altijd vriendelijk ontvangen. En de zorg is super goed. De artsen daar behandelen je als mens,en dat is belangrijk.

Prettige sfeer, goed geholpen.

Moest 10 minuten langer wachten, maar dat werd keurig gemeld. Behandeling prettig met goede informatie. Probleemloos dus.

Parkweg 25

7513 AR Enschede

Over Samenwerkende Tandartsen Enschede

Bij Samenwerkende Tandartsen Enschede komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Parkweg in Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid via de inrit aan de Kortenaerstraat. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.