Laden reviews...
707 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt veel waardering voor het vriendelijke personeel, de duidelijke uitleg over behandelingen en de snelle planningsmogelijkheden. De praktijk komt over als professioneel en betrokken bij de patiënt, met over het algemeen korte wachttijden. Klanten geven aan zich welkom en goed verzorgd te voelen.
Relaxed
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
Vriendelijk en adequaat geholpen
Heb niks te klagen
anoniem
Prettige ervaring. Niet mijn vaste tandarts. Hij bevalt me ook heel goed. 2 vullingen eruit, waarvan één aan de voorkant. Heel mooi gemaakt.
Probleemloze ervaring Aardige mensen Pijnloze behandeling
anoniem
De bandeling is goed, vriendelijk personeel, ook bij de receptie
anoniem
Altijd prima en zeer vriendelijk en kundig.
Fijne tandarts.
Altijd vriendelijk
18 August 2026
anoniem
De mondhygiënist heeft mijn gebit uiterst zorgvuldig nagekeken.
17 August 2026
anoniem
Nauwelijks wachttijd, vriendelijke ontvangst en professionele behandeling
17 August 2026
anoniem
ik heb de behandeling als prettig en vakkundig ervaren.
anoniem
Ik en mijn gezin worden de laatste jaren behandeld door Alex. We zijn heel erg tevreden. Hij neemt de tijd en leg goed uit. Ook houdt hij op een prettige manier rekening met onze kinderen. En het is ook altijd gezellig. Bedankt weer Alex! Tot de volgende keer.
Prettig
anoniem
Goed, snel en veel informatie van de assistente gekregen.
Fijn ontvangen leuk gesprek
Goede jen duidelijke uitleg
anoniem
John is een zeer betrokken en professioneel werkende mondhygienist. De contacten waren zeer prettig. Jammer dat hij stopt in deze praktijk, maar ik wens hem alle gieds voor de toekomst. Met vriendelijke groet, Carla Langkamp
14 August 2026
anoniem
ik krijg een factuur van €174 voor mijn derde afspraak bij de ortho. dit was voor het bespreken het behandelplan, maar ik ben niks wijzer geworden dan de vorige keer, want ik had de 3D scan al gezien en de begroting was tijdens de eerste afspraak al uitgelegd. dus echt heeeeel erg overdreven om een 3e afspraak in te moeten plannen. waardoor er nog meer tijd tussen zit voordat de beugel erin gaat en ik dus voor niks €174 moet aftikken.
Beveelt niet aan
13 August 2026
Alles is goed verlopen
13 August 2026
Vriendelijk personeel
anoniem
Alex mijn vaste tandarts is altijd beleefd en zet je op je gemak. Ben blij met hem
anoniem
Alex is een sympathieke vriendelijke en bekwame tandarts in mijn ogen.Die je duidelijk uit legt wat hij gaat doen .Door zijn aanpak zorgt hij ook dat je rustiger wordt.Bedankt Alex.
anoniem
Hele lieve mensen aan de balie, zij nemen echt de moeite om je te woord te staan en naar je luisteren, mee te denken etc. De patiëntgerichtheid is hier groot en persoonlijk (een groot verschil met de vorige locatie op het Roessingh!). De tandarts is fantastisch, erg geduldig, humor en eerlijk. Een 'feestje' om naar toe te gaan tov alle vorige ervaringen. Complimenten voor iedereen op locatie Parkweg!
8 August 2026
Uitstekend !
7 August 2026
anoniem
Bij Samenwerkende Tandartsen Enschede komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Parkweg in Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid via de inrit aan de Kortenaerstraat.
Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.
Parkweg 25
7513 AR Enschede
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.