Professioneel en comfortabel

Alles was meteen duidelijk, efficiënt en professioneel.

Vriendelijk, netjes behandeld

Fijn geholpen, duidelijke uitleg, snel klaar

Geruststellend

Heel goed

Vriendelijk en professioneel

Ik had een goeie ervaring

Samen werkende tantartsen zijn heel goed

Tevreden

Lief en goed behandeld

uitstekende zorg!

van Secretaresse, Assistente Mondhygiëniste tot Tandart. ze stellen je allemaal gerust en zijn zeer professioneel. ik ga altijd met een blijde glimlach weer naar huis. En dat al meer dan 20 jaar! bij vraag 3 pffff....moet ik het antwoord schuldig blijven sorry, maar ik ben slecht het onthouden van namen, maar de gene was absoluut professioneel.

Goede zorg met een vriendelijke glimlach

Je wordt hartelijk ontvangen, iedere stap wordt toegelicht en met uiterste zorg uitgevoerd. Altijd weer een prettig bezoek ongeacht wat er uit de controle komt. Zowel mondhygiënist als tandarts geven je jet gevoel dat ze alle tijd voor je nemen.

Volgens mijn beperkte medische kennis: vakwerk

Duidelijk en goed geholpen

Duidelijke uitleg over behandeling. Controle en mondhygiëniste altijd mooi achter elkaar gepland.

Ik heb de controle als prettig ervaren.

Prettig

vriendelijk personeel

Afspraak mooi op tijd, geen wachttijd. Duidelijke rustige uitleg over de behandeling.

Een hele fijne tandartsenpraktijk

Ik heb alleen maar goede ervaringen in depraktijk. Vooral met Petra Wilderink de mondhygiëniste. Zij behandelt al jaren mijn gebit, tot mijn volle tevredenheid. Ik moet mijn gebit ook erg goed onderhouden omdat ik implantaten heb en ook kronen. Petra helpt mij daar heel goed bij. Tandarts Pedro is een bijzonder aardige man, hij maakt ook altijd tijd vrij om vragen te stellen en ook te beantwoorden.

Moet de behandeling nog ondergaan...

Ben tevreden. Kom al jaren bij jullie

Mijn ervaring is ik kom al jaren bij jullie. Ben ook. Blij dat ik nu eigen tandarts heb voorheen kreeg ik Elke keer iemand anders.

super geholpen

voor controle maar er was een stuk van mijn voortand afgebroken werd direct verholpen en het resultaat perfect thanks nogmaal had een bruiloft de volgende dag ziet er toch beter uit op de fotos

Altijd goede zorg

Fijne relaxte en vriendelijke tandarts en goeie behandeling

Vriendelijk, duidelijk en pijnloos

Had een afspraak voor implantaten (klikgebit). Een ingreep van ± 75 min. Na een paar (lichtelijk irritante) verdovingsspuitjes verder een pijnloze behandeling gehad ...... heb vooraf de vraag gehad of ik bij alles wilde weten/horen wat ze aan het doen zijn maar daar heb ik niet voor gekozen..... ogen dicht en ondergaan.

Prima controle

Tandarts in opleiding deed controle op kundige wijze en gaf ook advies.

Zeer tevreden met deze tandarts.

Prima tandarts

Prima tandarts.

Snel, effectief en vriendelijk geholpen.

Netjes

Alles ging goed. Ook bij de balie snel geholpen.

Parkweg 25

7513 AR Enschede

Over Samenwerkende Tandartsen Enschede

Bij Samenwerkende Tandartsen Enschede komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Parkweg in Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid via de inrit aan de Kortenaerstraat. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.