Heel tevreden!

Goede ontvangst, prettige behandeling! Wat ze gingen doen werd benoemd, ik voelde me op mijn gemak!

Goed geholpen met net dat stukje extra aandacht!

Super fijne ervaring! Anthonella is vriendelijk, deskundig en legt goed uit wat ze doet. Je merkt dat ze echt om haar patiënten geeft.

Leuke kundige mondhygieniste Antonia En goeie tandarts Andre

Zeer te vreden

Zeer te vreden

Fijne tandarts

Alex is een fijne tandarts en stelt je op je gemak

Prima.

Zoals hierboven benoemd prima.

De behandeling is op een hele goede manier verlopen

Werd netjes te woord gestaan

Deskundig advies

Tandarts Silva stelde de diagnose en gaf daarna een advies dat zowel qua kosten als slaagkans het beste uitpakt

Vriendelijke hulpvaardige praktijk. Erg positief over de tandarts.

De tandarts hield rekening met mijn angst en heeft dit goed begeleid waar ik erg blij mee was. Hij heeft mij tijdens de behandelijk goed gerust kunnen stellen.

Zeer vriendelijke en kundige behandelaars

Alex is een vriendelijke en kundige tandarts waar ik nooit met tegenzin naartoe ga.

Goed.

Goed behandeld

Mijn ervaring was heel positief. Ik ben rustig, duidelijk en zorgvuldig behandeld, wat mij veel vertrouwen gaf.

Correct geholpen

Goede uitleg over de behandeling

persoonlijk

Fijne tandarts. Legt alles goed uit. Herinnert mij als persoon. Voelt prettig

Alles prima.

Precies op tijd aan de beurt en de factuur kwam binnen 48 uur per e-mail.

Rustig en vakkundig personeel die je tijdens de behandeling goed begeleid.

Goede uitleg en je werd geustgesteld

Prettig en goed uitgelegd wat er gedaan most worden.

Gehaast, geen aandacht. Ik wil een nieuwe tandarts.

Ik heb bij binnenkomst al het gevoel dat ik snel weg moet zijn. Ik heb gedeeld dat ik borst****** heb gehad. Daar was amper aandacht voor, de haast ging voor de aandacht. Echt heel erg, ik voelde me vreselijk daarna. Dit is voor mij na al die jaren de druppel. Ook wil mijn zoontje van 3 nog niet zijn mond open doen. Maar dat werkt ook niet als 2 volwassenen heel erg dwingend blijven roepen dat ie zijn mond open meot doen. Mijn zoon kan best wennen, maar wanneer er een fijn ontspannen contact is.

Aandacht is menselijk als iok tandtechnisch

Vriendelijk met aandacht en deskundig geholpen

Het was prima

Gebeurde snel en vrolijk dus ik was tevreden

Goede behandeling

Behandeld met veel informatie en advies

Eng, maar erg goed, lief en empatisch

Ik ga altijd met spanning naar de tandartspraktijk heen. Ik word altijd geholpen door dezelfde tandarts, hier voel ik mij prettig bij. Mondhygiëniste die wisselt wel eens welke ik heb. De dame die ik afgelopen keer heb gehad vond ik erg prettig. Doordat zij prettig in omgang zijn, ga ik met minder spanning dan ik normaal heb naar jullie toe.

Fijne tandarts

Fijne, rustige en duidelijke tandarts. De rest van het personeel ook vriendelijk en behulpzaam.

Professioneel

Professioneel en zorgde dat je ontspannen kunt blijven

Parkweg 25

7513 AR Enschede

Over Samenwerkende Tandartsen Enschede

Bij Samenwerkende Tandartsen Enschede komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Parkweg in Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid via de inrit aan de Kortenaerstraat. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.