Laden reviews...
702 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt veel waardering voor het vriendelijke personeel, de duidelijke uitleg over behandelingen en de snelle planningsmogelijkheden. De praktijk komt over als professioneel en betrokken bij de patiënt, met over het algemeen korte wachttijden. Klanten geven aan zich welkom en goed verzorgd te voelen.
Het is goed gegaan
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
Zie hierboven.
anoniem
Ondanks problemen met de systemen vlot en vriendelijk geholpen.
anoniem
Ondanks berichtje dat afspraak niet door kon gaan wegens technische storing toch geholpen.
anoniem
Tijdens mijn behandeling worden er grapjes gemaakt over de aanstaande wk wedstrijd tussen de tandarts en assistente. Ik lig daar met een plastic mondspreider. Ik vind het een weinig professionele houding van de tandarts.
anoniem
Wij hebben een super Tandarts. Rustig en erg geruststellend. En afspraak is afspraak, je hoeft nooit zo lang te wachten. In een woord, we zijn erg tevreden.
anoniem
Een ontspannen sfeer, professionele zorg, wat wilt u nog meer?
anoniem
De behandeling is goed en professioneel. De praktijk is erg gehorig door de indeling van het gebouw. De behandelkamers zijn open aan de achterzijde waardoor alle geluiden en gesprekken voor iedereen hoor is. Voor mij als NAH patiënt is dit erg vervelend. Hier is mogelijkheid tot verbetering. Mijn mondhygiëniste is top.
Alex is een Uitstekende tandarts
netjes en duidelijk
14 July 2026
anoniem
Alex (en zijn team) is een prettige, kundige, vriendelijke, empathische en goedlachse tandarts.
14 July 2026
anoniem
Geheel volgens afspraak een controle en behandeling bij de mondhygiëniste. Prima geholpen. Snel en efficiënt.
13 July 2026
anoniem
Het is voor mij de laatste tijd verwarrend om een keuze te maken m.b.t. het vervangen van mijn bovengebit. Erg veel informatie en prijzen. Daarom lastig om een keuze te maken, is wel belangrijk voor mij, de keuze die je maakt kun je niet meer terugdraaien.
13 July 2026
anoniem
Mijn eigen tandarts Alex moest met spoed weg. De secretaresse heeft geprobeerd mij te telefonisch te bereiken, maar dat lukte niet. Pedro nam mijn afspraak toen over en ik was niet voor niets m’n bed uitgegaan:) Als dat geen perfecte samenwerking is! Beide tandartsen én de assistente gebruiken een zeer persoonlijke benadering, wat me op m’n gemak stelt, want de tandarts is voor mij niet de meest favoriete plek om naartoe te gaan.
12 July 2026
anoniem
Prettig. Zou het een aanwinst vinden als de behandelcodes bij jullie ter plekke bij de desbetreffende verzekeraar kunnen worden gecontroleerd op wordt wel of niet vergoed. En zo ja, welk percentage wordt er dan vergoed. Dank
12 July 2026
anoniem
alles goed geregeld, heel fijne tandarts
anoniem
Zeer prettige behandeling, ze denkt echt mee.
Prettig en betrouwbaar
anoniem
Goede behandeling gehad bij Alex.
10 July 2026
anoniem
Ik ben zeer goed geholpen mijn dank is groot na bijna 60 jaar geen tandarts te hebben gehad bang dat ik was vooral de ervaring van mijn jongste jaren vooral begin 60 jaren de tandarts uit die tijd waren bijzonderen slagers dat heeft me leven beheerst daarom bijzonder veel dank voor de behandeling.
10 July 2026
anoniem
We hadden 2 jaar geleden na onze behandelingen nieuwe afspraken gepland voor over een half jaar. Een paar dagen van te voren werden we gebeld dat deze niet door konden gaan vanwege dat de tandarts op vakantie ging. We waren stom verbaasd dat er afspraken worden afgezegd hierom. Dit krijgen de meeste mensen niet voor elkaar om dan vakantie te nemen als er afspraken staan gepland. Begin dit jaar kregen we een nieuwe oproep voor controle en het was fijn dat men online dit kan plannen (dachten we) we kregen vorige week nog een herinneringsmail over de afspraken om vervolgens gebeld te worden dat we in een verkeerd tijdblok zaten en daardoor de afspraken niet door konden gaan. Vanwege mondhygiënist etc. etc. Wederom werden afspraken op het laatste moment verzet, die al maanden in staan gepland. Ze denken dat men maar zomaar naar de tandarts kan gaan, mensen hebben hun werk en privézaken die ook doorgaan. Dan maak je nieuwe afspraken en dan zijn de tijden nagenoeg gelijk aan wat je had ingepland maanden geleden. We hebben door dit geklungel van de planning bij samenwerkende Tandartsen 2 jaar niet kunnen komen. Wat resulteert dat ons gebit is verslechterd. En dan hebben we een behandeling bij de mondhygiënist reeds gehad, zitten we zo'n 15 minuten in de stoel om dan een rekening te krijgen dat we 35 minuten behandeling hadden gehad. Zo makkelijk denken ze hun geld te verdienen.
deskundig en punctueel.
anoniem
dat assitent en de tandarts je gerust steld
Fijne tandarts.
8 July 2026
anoniem
Altijd vriendelijk en netjes geholpen
8 July 2026
anoniem
Bij Samenwerkende Tandartsen Enschede komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Parkweg in Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid via de inrit aan de Kortenaerstraat.
Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.
Parkweg 25
7513 AR Enschede
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.