Heel goed

Ik voel me op mijn gemak bij de tandarts , ik ken het ook anders

Tandarts Gomes- ervaar ik als een prettig en klantvriendelijk persoon. Ik voel me vertrouwt bij een behandeling en zijn duidelijke uitleg aan mij.

Goed en klantgericht

Goed geholpen.

Er word goed advies gegeven, en er word geluisterd.

Deze keer ben ik niet gezien…..

Op 23 april had ik een afspraak van 45 minuten. Er zou een linksonder een gaatje worden gevuld, maar ook rechtsonder. Ik had bij de controleafspraak duidelijk aangegeven dat ik rechtsonder belangrijker vond, ook omdat er door het gaatje een bruine vlak in mijn allereerste kies was ontstaan. Nu kwam ik op 30 april in jullie praktijk. Ik had een afspraak om 15.05 uur. Nu werd ik pas om 15.25 uur naar binnen geroepen. Dat geeft niets, het kan gebeuren dat de tandarts uitloopt. Maar toen ik eenmaal op de tandartsstoel lag was er tot mijn verbazing eigenlijk geen tijd voor mij. De verdoving werd er voor mij gevoel echt ingegooid en ook het gaatje werd heel snel gevuld. Ik gaf aan dat de vulling rechtsonder ook nog moest gebeuren. De assistente antwoordde dat dit nu niet meer kon, omdat jullie nog een hele planning te doen hadden. Ik moest daarvoor maar een andere afspraak maken. Ik gaf aan dat ik wel een afspraak van 45 minuten had en ik was pas een kwartiertje binnen geweest. Met de mededeling dat ik maar een nieuwe afspraak moest maken werd ik naar de balie teruggestuurd. Bij de balie kreeg ik de mededeling dat ik pas op 20 juni terecht kan voor de ‘vervolg’ afspraak. Ik ben normaal helemaal niet zo snel boos, maar nu was ik echt wel boos, teleurgesteld en verdrietig. Ook voelde ik mij afgeraffeld, en niet gezien en gehoord. Ik heb thuis veel zorgtaken voor onze tweeling die ziek zijn en allebei een neussonde dragen. Ik ben 24 uur mantelzorger en zorg altijd voor iedereen. Het is voor mij daarom al moeilijk om een afspraak voor mijzelf in te plannen, en ook om mij daar weer geestelijk op in te stellen. Vond het daarom ook extra moeilijk om zo behandeld te worden. Ik snap echt dat er wel een spoedgeval tussen kan komen en heb daar ook zeker wel begrip voor, maar ik vind dat dit dan wel beter gecommuniceerd kan worden door jullie. Jullie hadden mij dit ook in de wachtkamer van te voren kunnen aangeven, en niet pas achteraf…..

Nette behandeling

Stipt conform afspraak in de stoel. Helaas kwam er een spoedgeval tussendoor, waardoor ik ca. 15 min moest wachten.

Goed opgevangen

Doordat ik vaak laat heb van mijn tanden zorgde de tandarts dat de verdoving goed zat.

Deskundig en klantvriendelijk

De halfjaarlijkse controle was weer probleemloos en fijn om te horen dat alles in goede conditie is

Vriendelijk ik ben heel goed geholpen

Vlot en professioneel.

Geen wachttijd, vraagstelling naar verleden, snelle en professionele hulp en advies.

Heel goed

Nooit lang hoeven wachten bij een afspraak. Bij mijn laatste afspraak is er snel actie onder nomen zodat ik niet hoefde te wachten voor het vervolg bij de behandeling van mijn klachten.

Goed.

Ik heb eigenlijk nooit iets aan mijn gebit, dus de controle was gewoon okee. Snel, zakelijk en precies wat de bedoeling was.

Uitstekend.

Goede communicatie. Goede uitleg. Zeer professioneel. Schone praktijk.

Klantvriendelijk, professioneel en aandacht voor de "patient", kortom goed.

Het bovenstaande betreft zowel de ontvangst aan de balie, als de behandeling in de behandelkamer. Opmerking: Tijdens mijn behandeling ontbrak een muziekje op de achtergrond. Bleek dat de muziekinstallatie defect was en dat er geen nieuwe meer kwam. Een muziekje op de achtergrond is rustgevend zowel voor de patient als voor het personeel. Dit is voor mij wel een minpuntje !

Goede ervaringen bij mondhygiëniste en tandarts

Goed advies en tips gekregen. Ik ging weer met een schoon gebit naar huis.

Prettig

In een voorzetsel voor de volgende keer

goed geholpen, duidelijke uitleg

Verder geen bijzonderheden

goede ervaring

vriendelijk behandeld

Vriendelijk en goede zorg!

Ga zonder angst naar de tandarts.Ze vertellen wat erg gebeuren gaat en stellen je daarbij gerust en gaan zachtzinnig te werk voor een goed resultaat.

Netjes geholpen. Vind het alleen wel prijzig.

Prima en deskundig

Al jarenlang goede ervaring

Behandeling is goed en personeel is vriendelijk.

Deze keer prima

Goed en snel geholpen. Zonder pijn of ongemak.

Parkweg 25

7513 AR Enschede

Over Samenwerkende Tandartsen Enschede

Bij Samenwerkende Tandartsen Enschede komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Parkweg in Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid via de inrit aan de Kortenaerstraat. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.