Heeft een totaal van 532 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
Positief sentiment92%
De praktijk wordt regelmatig geroemd om een vriendelijke benadering en deskundigheid. Patiënten waarderen duidelijke uitleg en het rustige, comfortabele verblijf. De algehele ervaring wordt als betrouwbaar en klantgericht beschreven.
Sterke punten
Vriendelijk en professioneel personeel
Duidelijke communicatie en uitleg
Snelle afspraken met aandacht voor comfort
Gebaseerd op 120 reviews
Heel vriendelijk.
Nvt
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
8 July 2026
Keurig
Efficiënt
8 July 2026
anoniem
Sluit niet aan bij behoefte
Sluit niet altijd goed aan bij behoefte patiënt. Ook paar keer verzet ivm spoed plek die nodig is.
Vraagt veel flexibiliteit op laatste moment.
Beveelt niet aan
6 July 2026
Goed geholpen, vriendelijke man
Goed geholpen, vriendelijke man
5 July 2026
Vriendelijk en capabel
Deze tandarts is bijzonder capabel plus vriendelijk en weet de behandelingen vrijwel pijnloos te doen
3 July 2026
Veilig en vertrouwd.
Wegens verhuizing een nieuwe tandarts gezocht. Van kleins af aan bang voor tandarts behandelingen, ik hoopte en wenste een tandarts te vinden die daar rekening mee houdt. Gelukt!!! Ik ben heel tevreden en zelfs blij met tandarts Adem. Bekwaam, zachthandig, begripvol en vriendelijk.
28 June 2026
Gewoon goed
Wordt goed naar je geluisterd.
25 June 2026
Hele fijne ervaring
Niemand zit te wachten op een afspraak bij de tandarts. Maar hier doen ze echt hun best om het een fijne ervaring te laten zijn. De dames bij de receptie zijn heel vriendelijk en denken actief mee met het maken van de beste afspraken. En de tandarts is vriendelijk, kundig en snel. Echt heel erg fijn.
24 June 2026
anoniem
Fijne tandarts en hygienste en de receptie ook fijne dames@
24 June 2026
Goede tandarts
Meestal weinig uitloop, tandarts is vriendelijk en accuraat.
23 June 2026
anoniem
Het was een prima ervaring.
Werkt professioneel met een focus op patiëntenzorg.
22 June 2026
22 June 2026
Uitstekend de zorgverlening
Mijn ervaring was zeer positief. Prettig om vooraf te horen te krijgen wat er gaat gebeuren. Welke handelingen gedaan worden. Bovengemiddelde zorg-/ serviceverlening.
17 June 2026
Fijne tandarts
Wordt goed geholpen
15 June 2026
Dik tevreden
Wordt altijd netjes geholpen en duidelijk uitgelegd wat er gedaan is .
10 June 2026
anoniem
Zodra je de praktijk binnen stapt wordt je al heel vriendelijk te woord gestaan.
Bij de tandarts zelf gaat die vriendelijkheid en kundigheid door.
Ik ben heel tevreden met mijn tandarts mevr. M. Handy.
7 June 2026
altijd goed behandeld
ik wordt altijd goed behandekd , goede service
6 June 2026
Fijne praktijk
Menar is een vriendelijke en zeer kundige tandarts
5 June 2026
Uitstekend professioneel team
Je wordt correct geïnformeerd mocht er iets niet in orde zijn. Ze gaan voorzichtig om met je tanden en tandvlees. Dit is echt een verademing.
25 May 2026
Goeie ervaringen
25 May 2026
Zeer klantvriendelijk!!!
Er werd naar mij geluisterd van wat ik wilde.
Het resultaat was perfect!!!!
21 May 2026
anoniem
Bij mijn eerste afspraak vond ik het minder.
Na een kleine kortsluiting is na een kort gesprek alles naar tevredenheid opgelost.
18 May 2026
De kliniek is erg goed.
Ja zeker ik volg Jullie kliniek !
11 May 2026
Een goede service.
De tandartsen zijn zeer deskundig en helpen jou aan een beter gebit.
6 May 2026
Review overzicht
Positief sentiment92%
Heeft een totaal van 532 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Over Mondzorgcentrum Leidschenveen
Bij MZC Leidschenveen in Den Haag zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!