Zeer aardige personeel

Zeer goed geholpen en geen pijntje gevoeld

Geweldig!!

Mijn 1e behandeling is me uitstekend bevallen. Aardige mensen en een tandarts een goede uitleg geeft van de behandeling die ze gaat doen. Een afgebroken tand laten repareren en ben super blij met het resultaat. Geweldig gedaan!!

Mijn eerste tandartsbezoek bij jullie vond ik plezierig, de tandarts is kundig.

Hij vertelde bv dat ik mijn frame niet in water moest bewaren, dat was voor mij nieuw. ik heb dit nl. nooit geweten. En dat ik mijn frame kon reiningen met natuurazijn, was voor mij ook nieuw. ik vind dit nuttige info.

Ik ben erg tevreden over mijn mondhygiënist. Hij is vriendelijk, neemt altijd de tijd en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt tijdens de behandeling. Alles wordt rustig en duidelijk uitgelegd, en hij werkt zorgvuldig en professioneel. Dankzij zijn persoonlijke aanpak en deskundigheid heb ik veel vertrouwen in de behandelingen.

Niet hoeven wachten, vriendelijk behandeld.

Prima mondhygiëniste.

Sander weet precies hoe met ouderen om te gaan.

Sander, de tandtechnicus, heeft heel goed aangevoeld hoe om te gaan met mijn 90-jarge moeder met dementie. Fantastisch gewoon, waardoor zij vertrouwen in hem en het hele proces heeft gekregen.

Prima ervaring

Zoals gewoonlijk.Top

Geduldig en kundig

GOED

Ben zoooooooooo blij metManar al jaren

goed en klantvriendelijk

Als er tijd en ruimte is wordt ik snel bhandeld. altijd goed sevice en klantvriendelijk

Big thanks to the team, it was a smooth treatment, and painless. The effort done to find a slot for my appointment is really appreciated.

• Would you recommend us? Yes
  • When friends, family or colleagues ask you about our practice, to what extent would you recommend us? On a scale of 0-10 (0-6 = don't recommend / 7-8 = neutral / 9-10= recommend) 10
  • May we contact you about your review? Yes

Weer prima geholpen

Afspraak bij Sander. Probleempje werd snel en goed gefixt. Sander staat niet in het lijstje.

schoon, beleefd en professioneel

schoon, beleefd en professioneel

Erg pijnlijk

Meestal ben ik tevreden maar afgelopen week was mijn behandeling bij de mondhygiëniste erg pijnlijk en anders dan normaal. Ik hoop volgende keer op een betere behandeling.

Altijd goed geweest

Zeer vakkundig en aardig

De tandarts heeft goed geholpen met een probleem met de implantaat.

Goede behandeling

Ik ben heel prettig geholpen. Rustig en beleefd, geen pijn.

Goed en netjes alles besproken

Heel goed.

Mevr handy is heel vriendelijk en straalt rust uit. Kom heel graag bij haar.

Heel blij mee!

Na wisselen van praktijk, met deze praktijk heel tevreden.

Zeer zorgvuldig

Zorgvuldig en goede behandeling

Meedenken, goede behandiling, professioneel,

Zeer tevreden!

Zeer tevreden over alles.

Goede mondzorg

Menar Handy is een kundige tandarts maar ook een fijn mens

Mosselsingel 1

2492 TB Den Haag

070 301 2000

Over Mondzorgcentrum Leidschenveen

Bij MZC Leidschenveen in Den Haag zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!