Altijd vriendelijke personeel aanwezig , krijg veel aandacht van de tandarts en zowel van de mondhygiënisten . Balie is ook erg vriendelijk en erg behulpzaam met maken van de afspraken

Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐⭐ Ik ben erg tevreden over deze tandartspraktijk. Het team is altijd vriendelijk en behulpzaam. Je wordt meestal op tijd geholpen, wat ik erg waardeer. Als je een afspraak moet verzetten, denken ze altijd goed mee over een passende oplossing. Kortom: professionele en klantgerichte service

Mondhygiëniste was kundig en attent

Pijnloze behandeling, zeer meedenkend en kundig

Goed, communicerend en vriendelijke ervaring

Controle afspraak

Alles is goed bekeken, er werd advies gegeven maar ook naar mij geluisterd wat ik wilde rondom een kies. Nieuwe afspraak is gemaakt om een gaatje te vullen. * Er zijn wel vak nieuwe mensen/ tandartsen, dat vind ik minder fijn. Mijn dochter heeft wel altijd dezelfde ( vragen we ook om).

Ik ga altijd naar Mondzorgcentrum Leidschenveen omdat ik daar prima geholpen wordt. De tandarts weet wat ze doet en doet het efficiënt en kundig. Ik onderga bij een behandeling geen pijn of andere onaangename zaken.

Great!

All of them are great, very caring and hospitable.

• Would you recommend us? Yes
  • When friends, family or colleagues ask you about our practice, to what extent would you recommend us? On a scale of 0-10 (0-6 = don't recommend / 7-8 = neutral / 9-10= recommend) 9
  • May we contact you about your review? Yes

vriendelijk en deskundige zorg

Met Fatima als tandarts heb geen betere kunnen krijgen. Zij is heel vriendelijk en kundig. Straalt rust uit en je bent meteen op je gemak bij haar.

Grandioos

Ik kan weer eten, even laten zandstralen.

Zeer deskundige en zorgzame tandartspraktijk

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring bij deze tandartspraktijk. Wat me vooral opviel was de deskundigheid van het team: tijdens een reguliere controle herkenden ze meteen dat mijn kaakklachten waarschijnlijk het gevolg waren van tandenknarsen – iets waar ik zelf totaal niet bij stil had gestaan. Dankzij hun snelle en accurate diagnose kon er direct een splint worden aangemeten. De splint zit comfortabel en sindsdien zijn mijn klachten aanzienlijk verminderd. Het hele proces, van diagnose tot levering, verliep vlot en professioneel. Ik voelde me serieus genomen en goed geïnformeerd. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een kundige en oplettende tandarts/tandtechnieker! Extra dank aan Sander (tandtechnicus) en praktijkmanager Emel voor de efficiënte behandelplan!

Zoals altijd perfect en professioneel geholpen.

Prima.

Was voor mijn moeder. Prima gegaan.

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaringen bij Tandartspraktijk Mondzorgcentrum Leidschenveen. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. De ontvangstbalie is goed georganiseerd, wachttijden zijn minimaal, en de praktijk zelf is schoon en modern ingericht. Tandarts Manar neemt echt de tijd om alles goed uit te leggen en stelt je op je gemak. De mondhygiëniste is zeer kundig en vriendelijk. Ik raad deze praktijk zeker aan aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en klantgerichte tandarts.

Voldoende

Er werd niet gevraagd hoe ik de kroon vond. Enz.

Goed geholpen door vriendelijke mensen

De werknemers zijn erg vriendelijk. Ik ben goed geholpen met mijn klachten. Ik zou deze plek aanraden.

Naar wens

Tandarts en mondhygiënist zijn vriendelijk en passen zich aan aan de patiënt

De beste ervaring ooit bij de mondhygiëniste

Normaliter is een bezoek bij mondhygiënisten nooit een leuke ervaring vanwege gevoeligheid en pijn, maar bij mevrouw Ui-Haq bij tandzorg Leidschenveen was mijn ervaring heel anders - dankzij haar precisie en behoedzaamheid was het volledig pijnloos en zonder bloeden, en dat zonder verdoving. Echt fantastisch goed! Voor mij geen andere mondhygiëniste meer dan mevrouw Ui-Haq.

Goede tandartsen praktijk

Ruim 25 jaren vaste klant.

Degelijke zakelijke tandarts - Kordaat en to the point - ik hou er van Wachtkamer mag wat worden opgeknapt

Altijd tevreden over de manier van communiceren en behandelen

Atent, goed advies, goede behandeling .

Ben overblijf kracht en deze dame was leerling. Leuk om te zien hoe groot en wijs ze zijn geworden

Bij de mondhygiënist geweest hele lieve vrouw met aandacht voor mens die in haar stoel ligt Goede ervaring dus

Mosselsingel 1

2492 TB Den Haag

070 301 2000

Over Mondzorgcentrum Leidschenveen

Bij MZC Leidschenveen in Den Haag zijn alle denkbare specialismen op het gebied van tandheelkunde verenigd. Zo kunnen we vanuit meerdere vakgebieden naar uw gebitsprobleem kijken. Wij beschikken over een hecht, fris en zeer vakkundig team van tandheelkundige medewerkers die u graag willen helpen!