Zonder verassingen
Na een dakinspectie bleek het bitumen dak toe aan vervanging. Gelukkig verliep alles vlot en zonder verrassingen.
Eline
Laden reviews...
8 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 174 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Review overzicht
Uit de beoordelingen blijkt dat Roofix consequent vakmanschap en betrouwbaarheid levert. Klanten waarderen heldere uitleg, nette uitvoering en stipte planning. Een enkele review vermeldt communicatie- en responsieproblemen, maar over het algemeen blijft de waardering hoog.
Eline
Den Haag
Onze pannendakrenovatie is soepel verlopen. Max en zijn team werkten netjes en hielden zich aan de planning.
Cas
Amsterdam
We hadden last van een hardnekkige daklekkage. Emiel kwam dezelfde dag nog kijken. Binnen een korte periode was alles opgelost.
Amber
Amsterdam
Na een lekkage is alles snel opgelost. Geen gedoe, gewoon vlot en professioneel gehandeld.
Thijs
Amsterdam
We vonden het prettig dat alles stap voor stap werd doorgenomen. Geen verrassingen. Netjes werk geleverd.
Sofia
Amsterdam
Ben gaf vooraf eerlijk aan dat het geen spoedgeval was. Die openheid waardeer ik. Reparatie was verder prima.
Ryan
Den Haag
Emiel en zijn collega’s hebben alles netjes afgewerkt. Ook de regenafvoer werd meteen meegenomen. Blij mee.
Maud
Den Haag
We zijn tevreden over het verloop van de renovatie. Alles werd helder uitgelegd en op tijd uitgevoerd.
Iris
Amsterdam
Bart en zijn team leverden degelijk werk. Zelfs de buren vroegen naar hun gegevens.
Anna
Den Haag
Emiel was stipt en vriendelijk. Geen druk, gewoon goed advies. Uiteindelijk ook een prima herstel.
Charlotte
Amsterdam
Ik had geen idee wat er mis was met mijn dak. Max legde het rustig uit en kwam met een heldere oplossing.
Zoe
Amsterdam
De mannen van Roofix zijn professioneel en werken met aandacht. Geen klachten, zou ze opnieuw bellen.
Teun
Amsterdam
We zijn tevreden met de aanpak van Roofix Dakdekkers. Geen haastwerk, maar zorgvuldig uitgevoerd.
Ruben
Den Haag
Emiel was eerlijk over wat er echt nodig was en wat niet. Geen gedoe, gewoon een nette reparatie.
Nina
Amsterdam
Fijne communicatie met Rick, alles werd duidelijk uitgelegd. De afwerking van het dak zag er ook echt strak uit.
Lena
Den Haag
Kevin en zijn collega hebben het dak vakkundig vernieuwd. Ze werkten rustig en gestructureerd. Het resultaat mag er zijn.
Jayden
Den Haag
Goede ervaring met Roofix Dakdekkers. Er werd meegedacht over de oplossing en de offerte was overzichtelijk. Werk is naar verwachting uitgevoerd.
Isa
Amsterdam
Onze lekkage was binnen een dag verholpen. Duidelijke communicatie en alles netjes achtergelaten. Geen klachten.
Evi
Amsterdam
Na melding van een lekkage vanaf een balkon op een uitbouw, was Roofix er snel. Vervanging van de hele dakbedekking op het balkon leek het probleem te kunnen oplossen. Snel uitgevoerd. Helaas was de lekkage nog niet verholpen. Roofix heeft met extra maatregelen de lekkage uiteindelijk opgelost, zonder meerkosten. Eind goed al goed.
29 January 2025
Willem
Haarlem
Voor een dakrenovatie in Den Haag verliep alles volgens plan. De kwaliteit van het werk is top.
Levi
Beste Levi,
Hartelijk dank voor je review! We zijn blij te horen dat alles volgens plan is verlopen en dat je tevreden bent met de kwaliteit van het werk. Jouw tevredenheid is erg belangrijk voor ons!
Dakdekker Den Haag | Dakdekkersbedrijf Roofix Dakdekkers
Geweldige team van dakdekkers. Ze hebben mijn daklekkage kunnen identificeren en verhelpen!
Puck
Beste Puck,
Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij dat ons geweldige team de daklekkage snel heeft kunnen identificeren en verhelpen. Jouw tevredenheid en aanbeveling worden zeer gewaardeerd!
Dakdekker Amsterdam | Dakdekkersbedrijf Roofix Dakdekkers
Ik kan Roofix Dakdekkers zeker aanraden voor dakrenovatie in Den Haag. Alles verliep volgens afspraak.
Fleur
Beste Fleur,
Hartelijk dank voor je aanbeveling! We zijn blij om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen en dat je tevreden bent met de dakrenovatie. Jouw positieve feedback wordt zeer gewaardeerd!
Dakdekker Den Haag | Dakdekkersbedrijf Roofix Dakdekkers
Onze dak lekkage was snel verholpen dankzij Roofix Dakdekkers. Het team was geweldig.
Saar
Beste Saar,
Hartelijk dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat de daklekkage snel is verholpen en dat je tevreden bent met het werk van ons team. Jouw complimenten worden zeer gewaardeerd!
Dakdekker Amsterdam | Dakdekkersbedrijf Roofix Dakdekkers
De dakreparatie werd netjes uitgevoerd. Alles verliep soepel.
Max
Beste Max,
Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat alles soepel is verlopen en dat de dakreparatie netjes werd uitgevoerd. Jouw tevredenheid betekent veel voor ons!
Dakdekker Den Haag | Dakdekkersbedrijf Roofix Dakdekkers
Voor onze dakrenovatie zijn we erg tevreden met het geleverde werk. Alles werd professioneel uitgevoerd.
4 October 2024
Nick
Beste Nick,
Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent met het geleverde werk en de professionele uitvoering van je dakrenovatie. Jouw tevredenheid is voor ons erg belangrijk!
Dakdekker Den Haag | Dakdekkersbedrijf Roofix Dakdekkers
Roofix Dakdekkers is jouw betrouwbare dakdekker in Amsterdam met jarenlange ervaring in het herstellen en onderhouden van daken. Of het nu gaat om een hardnekkige daklekkage of preventief onderhoud, wij zorgen voor een duurzame oplossing. Met onze gratis dakinspectie brengen wij snel de staat van jouw dak in kaart, zodat eventuele problemen vroegtijdig worden opgespoord en verholpen. Bij Roofix Dakdekkers staat klanttevredenheid en vakmanschap centraal, zodat je met een gerust hart op ons kunt rekenen voor al je dakwerkzaamheden.
Keizersgracht 482
1017EG Amsterdam