Laden reviews...
2 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de beoordelingen blijkt dat Roofix consequent vakmanschap en betrouwbaarheid levert. Klanten waarderen heldere uitleg, nette uitvoering en stipte planning. Een enkele review vermeldt communicatie- en responsieproblemen, maar over het algemeen blijft de waardering hoog.
Ik schrijf eigenlijk bijna nooit reviews, maar deze was wel verdiend. Duidelijke offerte, geen verrassingen achteraf en vriendelijke jongens die hun werk met kunde uitvoeren.
26 July 2026
Aaltje
Den Haag
Onze bitumen dakbedekking was aan vervanging toe. We kregen foto's van de oude situatie en na afloop ook van het nieuwe dak. Vond ik persoonlijk erg prettig, omdat je zelf niet snel het dak op gaat. Alles zag er strak uit.
25 July 2026
Julia
Amsterdam
Voor onze woning in Amsterdam-Zuid was een dakrenovatie nodig. Het team van Roofix heeft dit uitstekend opgepakt. De oude pannen zijn vervangen, het dakbeschot nagekeken en alles is weer waterdicht. De dakdekkers werkten rustig en precies, zonder overlast. We zijn erg blij met het resultaat.
Oscar
Amsterdam
Roofix heeft bij ons in Amsterdam-West een daklekkage opgespoord en hersteld. Ben en Kevin gingen grondig te werk en legden uit wat ze deden. Geen overhaaste oplossingen, maar degelijk werk.
Koen
Amsterdam
Ik vond Roofix via een buurman die ook tevreden was. Ze hebben bij ons een deel van het pannendak gerenoveerd en de rest nagekeken. Prettig contact met Martijn en de uitvoering was zoals je hoopt: netjes, op tijd en zonder gedoe.
Jasmijn
Amsterdam
Goede service, duidelijke communicatie en vakkundige dakreparatie. We wonen in een oud huis in De Pijp, dus niet alles is even recht, maar dat was geen probleem voor het team van Roofix. Complimenten.
Fedde
Amsterdam
Onze pannendakrenovatie is uitgevoerd door Roofix en we zijn zeer tevreden met het resultaat. Alles is volgens planning verlopen en we werden goed geïnformeerd. De afwerking is strak en professioneel.
Dana
Amsterdam
Prima werk geleverd door de dakdekkers van Roofix. Duidelijke uitleg, eerlijke prijs en de lekkage boven de keuken is helemaal verholpen. Ik zou ze zo weer bellen als er iets met het dak is.
Bas
Amsterdam
We hadden een daklekkage in onze woning in Amsterdam-Noord. Roofix kwam langs voor een inspectie en adviseerde een gerichte dakreparatie. Werk is professioneel gedaan, geen lekkage meer gezien sindsdien.
Amy
Amsterdam
Zeer tevreden met de service van Roofix. Alles verliep volgens planning. Emiel en Rick waren vriendelijk en wisten duidelijk waar ze mee bezig waren. De dakrenovatie is keurig uitgevoerd.
Tom
Den Haag
Na een inspectie bleek ons pannendak toe aan renovatie. Roofix gaf eerlijk advies en voerde de werkzaamheden uit zoals afgesproken. Frederik en zijn collega’s werkten hard en zorgvuldig. We zijn blij dat we dit hebben laten doen.
Sara
Den Haag
Keurige dakreparatie laten uitvoeren door Roofix. De lekkage boven onze slaapkamer is eindelijk opgelost. De mannen werkten schoon en lieten alles netjes achter.
Pepijn
Haarlem
Fijne ervaring gehad met dit bedrijf. Er was een lekkage bij het dakraam, die is vakkundig verholpen. Bart dacht goed mee over een duurzame oplossing. Betrouwbare dakdekker in de regio van Amsterdam.
Noor
Amsterdam
Topservice van Roofix. Ze hebben ons complete pannendak gerenoveerd. Alles ligt er weer strak op. Duidelijke offerte vooraf, geen verrassingen. Je merkt dat ze ervaring hebben met dit soort dakrenovaties.
Mick
Den Haag
Ik had al een tijd last van een kleine daklekkage. Roofix heeft dit keurig opgelost. Kevin en Ben kwamen langs voor de dakreparatie en werkten netjes en efficiënt.
Lotte
Den Haag
Heel tevreden met de dakrenovatie die is uitgevoerd aan ons pannendak. De communicatie verliep helder en professioneel. Martijn hield ons goed op de hoogte en de uitvoering door het team was netjes. Geen last meer van daklekkage, eindelijk.
Kai
Amsterdam
Dakleer is vervangen in januari, hierbij zijn dakpannen stukgemaakt en met kit aan elkaar geklodderd, zonder dat ik hiervan op de hoogte was gesteld. Ook was een dakpan niet meer passend doordat het dak nu hoger lag. Bij toeval achtergekomen. Contact opgenomen met hen, zouden terugbellen, nooit teruggebeld. Na 1,5 week weer gebeld, zou weer teruggebeld worden, beweerde dat er was teruggebeld en gemaild, wat niet het geval was. Nu na 1 regenbui, enorme lekkage! De hele ochtend verschillende nummers gebeld, waaronder het spoednummer, maar geen gehoor! Bij het bellen van andere dakdekkers blijkt dat zij al in 1 week 6 klanten van roofix hebben geholpen met dezelfde klachten! Wat een pruts bedrijf, en dan druk ik mij nog zachtjes uit!
Beveelt niet aan
6 June 2025
Adeline
Amsterdam
Ons oude pannendak was dringend toe aan renovatie. Roofix heeft de volledige pannendakrenovatie verzorgd en het resultaat is boven verwachting. De dakrenovatie verliep soepel en het team werkte netjes en snel.
20 April 2025
Julia
Amsterdam
Rick gaf duidelijke uitleg over de dakrenovatie. Alles is goed uitgevoerd, van isolatie tot afwerking.
Guus
Amsterdam
Na een dakinspectie bleek het bitumen dak toe aan vervanging. Gelukkig verliep alles vlot en zonder verrassingen.
Eline
Den Haag
Onze pannendakrenovatie is soepel verlopen. Max en zijn team werkten netjes en hielden zich aan de planning.
Cas
Amsterdam
We hadden last van een hardnekkige daklekkage. Emiel kwam dezelfde dag nog kijken. Binnen een korte periode was alles opgelost.
Amber
Amsterdam
Na een lekkage is alles snel opgelost. Geen gedoe, gewoon vlot en professioneel gehandeld.
Thijs
Amsterdam
We vonden het prettig dat alles stap voor stap werd doorgenomen. Geen verrassingen. Netjes werk geleverd.
Sofia
Amsterdam
Ben gaf vooraf eerlijk aan dat het geen spoedgeval was. Die openheid waardeer ik. Reparatie was verder prima.
Ryan
Den Haag
Roofix Dakdekkers is jouw betrouwbare dakdekker in Amsterdam met jarenlange ervaring in het herstellen en onderhouden van daken. Of het nu gaat om een hardnekkige daklekkage of preventief onderhoud, wij zorgen voor een duurzame oplossing. Met onze gratis dakinspectie brengen wij snel de staat van jouw dak in kaart, zodat eventuele problemen vroegtijdig worden opgespoord en verholpen. Bij Roofix Dakdekkers staat klanttevredenheid en vakmanschap centraal, zodat je met een gerust hart op ons kunt rekenen voor al je dakwerkzaamheden.
Keizersgracht 482
1017EG Amsterdam