Heeft een totaal van 121 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Review overzicht
Positief sentiment90%
Uit de verzamelde reviews blijkt consistente waardering voor het geven van goed advies, de kwaliteit van de producten en de service-ervaring. Klanten prijzen het vriendelijke personeel en de betrouwbare installaties. Enkele opmerkingen gaan over kleurafstemming en vertragingen, maar de algehele ervaring blijft positief.
Sterke punten
Uitstekend advies en vriendelijke service
Kwalitatieve producten en vakmanschap bij de installatie
Uitstekende klantenservice
Gebaseerd op 23 reviews
Vanaf dag 1 volledige service en niets was teveel !
Bij de inrichting van ons appartement kozen wij voor Vinke Beilen en zij maakten hun beloftes allemaal waar. Er ligt nu een prachtige geluidsarme pvc vloer en er hangen mooie overgordijnen. Zeker ook de hulp bij de grote en kleine klussen was een unieke ervaring en is in het volste vertrouwen en naar wens uitgevoerd. Wij zijn blij nu in ons droomhuis te kunnen wonen.
5 June 2025
Maria en Lambert
Beilen
Uitstekende service
Het uitzoeken van ons nieuwe zonnescherm was een ontzettend leuk proces. We hebben in de winkel mogelijkheden besproken en verschillende stoffen bekeken. De levertijd was zeer redelijk. Ook het plaatsen van het scherm verliep heel soepel. Blij met onze keuzes, we genieten er volop van.
5 May 2025
Catharien Hamerslag
Ommen
Vakkundig
Vloer keurig gelegd door Pellinkhof, een kundig en plezierig bedrijf!!
26 April 2025
Hilda
Beilen
Zeer goede service
Onze vloer is uitstekend gelegd en met mensen die er verstand van hebben. Goede service. We komen de volgende keer graag terug,
25 April 2025
Fré Dunning
Hijken
Goed bedrijf.
Goede voorlichting. Prima montage. Goede stoffen.
Negatief: duur. "Gewone" man kan dit niet betalen
3 April 2025
Henk
We zijn heel tevreden!
Hele goede voorlichting! We zijn heel tevreden!
1 April 2025
Betsy
Betrouwbaar bedrijf
Nadat de vloer gelegd was ontdekten we nog een paar dingen die niet helemaal naar wens waren. Gebeld met Vinke en binnen een paar dagen was het geregeld. Het enigste wat mij tegenviel was dat er een fles schoonmaakmiddel werd bij geleverd die naderhand gewoon op de rekening werd doorbelast. Ik ben van mening dat je dit bij een nieuwe vloer van bijna 9.000 euro gratis verstrekt moet krijgen, en anders in iedergeval had moeten zeggen dat je ervoor moet betalen.
21 March 2025
Jk
Reactie van Vinke Beilen
Beste Meneer Grootjans,
Zoals zojuist telefonisch besproken berust dit op een interpretatie misverstand. Het schoonmaakmiddel is vanuit ons kosteloos geleverd. Fijn om te horen dat u verder tevreden bent met de vloer. Wij wensen jullie er veel plezier mee en een fijne dag verder!
Met vriendelijke groet,
Team Vinke Beilen
Geweldig!
We hadden 2 jaar geleden een gordijn laten opmeten en plaatsen toen we nog een gaskachel in de hoek hadden
Inmiddels hebben we de gaskachel verwijderd en vervangen door een warmtepomp
Eén van de gevolgen was dat het gordijn 50 cm te kort was
Niet getreurd : contact opgenomen met gordijnwinkel ; deze bleek onder een nieuwe naam te werken en gordijnstof niet meer te kunnen leveren.Vervolgens bleek de fabrikant een doorstart te hebben gemaakt en de stof niet meer te leveren
Uiteindelijk heeft (Karin)Vinke interieuradvies in Beilen ervoor gezorgd dat er nog een restantstuk werd geleverd door de leverancier, waardoor ik inmiddels weer een volledig gordijn heb !
28 February 2025
Jos
Assen
beter en mooier kunnen we ons niet wensen.
zeer fijne service , zoveel kijk op kleuren samen stellen van vloer tot muren en gordijnen , alles klopt gewoon , super bedankt .
9 February 2025
gerrie Last
Genemuiden
Klantvriendelijk en deskundig.
Prettige en duidelijke communicatie gedurende het gehele traject.
17 January 2025
Henderikus
Appingedam
Goede kwaliteit en goede service geleverd.
Goede kwaliteit en goede service verleend.
12 January 2025
Jan
Dwingeloo
Er is heel netjes werk geleverd conform wensen.
Plezierige installateurs prettig in de omgang die heel netjes hebben gewerkt!Uitstekende kwaliteit is geleverd!
10 January 2025
Piet Hein
Harmelen
Zeer betrokken mensen en uitstekende service
Deskundig geholpen met uitstekende adviezen. Kwaliteit tegen een goede prijs. Van advies tot verkoop, tot en met deskundige montage, zeer goed. Contact altijd vriendelijk, bij Vinke ben je nog klant.
Ga zo door, top.
10 December 2024
Rob Klaassen
OOSTERHESSELEN
Tijd en aandacht voor de klant
We hebben in september 2024 een PVC vloer gekocht.
De vloer is geplaatst door meubelstoffeerder Penninkhof te Genemuiden via Vinke. De visgraat vloer is super strak geworden.
Binnen 1 dag lag de vloer erin. De heren werken erg netjes en snel.
Lotte heeft ons erg kundig geholpen.
Samen hebben we een moodboard gemaakt en ze heeft ons gedurende hele proces begeleid. Superblij met het resultaat.
23 November 2024
Jolanda
Wildervank
Goede kwaliteit en goede service gaan hand in hand.
Gordijnen tot aan de grond in een extra hoge woonkamer is een uitdaging. Geen moeite was teveel, dankzij het vriendelijke en deskundige personeel is onze woonkamer nu geheel 'aangekleed'.
15 November 2024
Fam Geertsma
Diever
Klantgerichte verkoop en echte vakmensen
Het hele proces van aanschaf tot en met leggen als erg plezierig ervaren. Er is bij het keuzeproces van de vloer goed meegedacht, er wordt veel tijd geïnvesteerd in adviseren en goed opmeten. De mannen die het kwamen leggen waren ontzettend vakkundig en plezierig om over de vloer te hebben.
12 November 2024
ILJ
Heel blij!
Wat een mooie en fijne service bij Vinke Beilen. Goed advies m.b.t. de nieuwe kleurstelling, inrichting en raambekleding van onze nieuwe kamer. Heel mooi op elkaar afgestemd. Heel blij mee!
4 November 2024
Marijke
Assen
Wow, wat een fantastische gordijnen!
Dankzij hun goede advies, inmeten en montage past alles perfect: type rails, kleur, gordijnstof. Zelfs als alles open staat is het een rijke aanvulling in onze woonkamer. Ook de akoestiek is verbeterd en de gordijnen verbinden alle kleuren met elkaar waardoor het echt 1 geheel is geworden, kortom een chique verrijkijng van onze woonkamer.
16 October 2024
Erno
Zeer tevreden!
Zeer tevreden!
12 October 2024
Sake
Westerbork
Waanzinnig. Ontzettend vriendelijk en professioneel.
Mijn ervaring met Vinke Beilen is top. Ze leveren een begin to end service en doen dit erg professioneel. Altijd vriendelijk en meedenkend. Installatie is goed gegaan en we zijn erg blij met de geleverde en geïnstalleerde producten.
12 October 2024
Rick
Amsterdam
telefonisch contact tenenkrommend en teleurstellend
Voortdurend werden afspraken niet nagekomen. De dame(s) die ik telefonisch sprak, gaven telkens aan.... ik heb dat niet gezegd, want ik was er niet, 3x op rij. Ik heb een afspraak met Vinke Beilen dames, dus geef antwoord op mijn vraag en doe wat beloofd wordt. De schreeuwerige stem die me aan te telefoon begroet, goedemiddag Vinke Beilen, hallo, hoi!!! Dat kan best minder, maar kom je afspraak na. Ik heb na het accorderen van de offerte, 7x moeten bellen om uiteindelijk de gordijnen in huis te hebben.
Het eerste contact in de winkel was heel fijn (Ella). Het inmeten door de eigenaar, echt top, ophangen enorm vakkundig en geslaagd, en het glad stomen echt ontzettend fijne jonge dame. Dames aan de telefoon, hebben ervoor gezorgd dat we geen positieve klantbeleving hebben, en daar baal ik enorm van. De keuze van de gordijnen, onze eigen keuze, super blij mee. Publiceer deze review maar niet. Vragen nav deze mag gerust.
Beveelt niet aan
9 October 2024
Bea Kuijpers
Reactie van Vinke Beilen
Geachte mevr. Kuijpers,
Zoals zojuist telefonisch besproken bieden wij nogmaals onze excuses aan voor de wijze van communiceren. Wij willen u hartelijk danken voor uw feedback en zullen dit intern bespreken en de nodige aanpassingen doorvoeren.
In ieder geval fijn om te horen dat u enthousiast bent over het eindresultaat en dat deze verder ook aan uw verwachting voldoet.
Met vriendelijke groet,
Wieger Vinke Vinke Beilen
Beter dan we zelf hadden kunnen bedenken
Vanuit onze bouwer zijn we bij Vinke Beilen beland voor een interieur advies gesprek. Dat was meteen al een heel fijn gesprek. Daarop volgde een advies dat heel erg goed aansluit bij onze smaak. We hebben ervoor gekozen om gordijnen, horren, de vloer en zonwering via Vinke Beilen te nemen. We zijn heel blij met het resultaat. Ook over het proces en de service zijn we uitgesproken positief. We tonen het met trots aan onze visite en we nemen met veel plezier de complimenten in ontvangst. Belangrijkste is dat we er zelf heel erg van genieten. Wij zouden Vinke Beilen zeker aanraden!
22 September 2024
Catharien
Ommen
Uitstekend!
Geweldige vloer geweldig gelegd. Mijn moeder is er heel blij mee!
20 September 2024
Ellen
Oosterhesselen
Wat een verschil
Prachtig geworden we zijn er super blij mee.
Kwaliteit van product en van montage spat eraf.
Wellicht niet de allergoedkoopste, maar ben ervan overtuigd dat dit het waard is.
Meestal is goedkoop duurkoop.
Zullen we geen last van hebben.
Aan te bevelen!
19 September 2024
Jan en Anita
Pesse
Top service
Vriendelijk personeel wat met je mee denkt. Het maken van duidelijke afspraken. In overleg is er veel mogelijk. Top service.
18 September 2024
Uitstekend advies en vriendelijke service
Kwalitatieve producten en vakmanschap bij de installatie
Heeft een totaal van 121 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Over Vinke Beilen
Als familiebedrijf verrassen we al ruim 30 jaar met creatieve, sfeervolle en bij jou passende ontwerpen voor een unieke inrichting van je woning. Al die ervaring, kennis en kunde zetten we in om jou een droominterieur te bezorgen met praktische oplossingen en producten van de hoogste kwaliteit.