daad bij het woord voegen!
eerlijk advies en to the point! mi houden zo...
5 June 2024
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 71 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
eerlijk advies en to the point! mi houden zo...
5 June 2024
glenn
den haag
Zie boven
17 May 2024
F.J.du Pré
Den Haag
Snelle afhandeling van de schade
8 May 2024
Matthew
Zoetermeer
Al vele jaren zijn al mijn verzekeringen ondergebracht bij Frisia verzekeringen. Zeker met advies en hulp van de vorige directeur, dhr Bruijn, die ik al van jongs af kende, heb ik vertrouwen in het bedrijf en zijn /haar medewerkers. Ik hoop dat dit ook in de komende jaren het geval zal zijn. Wens jullie daarin alle goeds, deskundigheid en een goed team.
24 April 2024
Atie
Wijk bij Duurstede
Helaas kwam de geclaimde schade niet in aanmerking voor vergoeding. Jammer maar volgens de voorwaarden correct.
8 April 2024
Edith Krämer
Amsterdam
Telefoon op tijd opgenomen . Oor voor mijn probleem . Heldere gang van zaken .
Maria Berger
Den Haag
Ondanks een matige service van mijn eigen garagebedrijf heeft Frisia me goed door het reparatietraject geholpen
Rik
Heemstede
Een heel goede ervaring. Er was geduld (ik ben oud), begrip en ondersteuning!
Diana
AMSTELVEEN
Het verhalen van een schade op de tegenpartij duurde wat langer doordat de verzekeraar van de tegenpartij op zich liet wachten! Vanuit Frisia Verzekeringen een heldere communicatie en keurig geregeld!
12 February 2024
Henry
Den Haag
Snel geholpen, goed voorgelcht inzake te verrichten handelingen. 1 Zaak staat nog open, ik moet hiervoor nog een factuur ontvangen van de firma Freek van Os inzake regenwaterschade plafond uitbouw.
11 February 2024
Loek
Wassenaarp
Fijne communicatie en een snelle en duidelijke afwikkeling. Helemaal tevreden.
Jacqueline
Honselersdijk
No wat strubbelingen in het begin toch weer een goede afloop!
Hanneke van der Laanr
Rijswijk
Vlotte afhandeling en haar tevredenheid te woord gestaan.
Piet van Veelen
Leiderdorp
Van harte aan te bevelen, als er eens wat is is opvolging snel en adekwaat.
Bas Nijssen
Rijswijk
Blijkbaar telt het laten vallen van een mobiel van een vriendin wel voor mijn aansprakelijkheidsverzekering maar het laten vallen van een satéprikker met vlees die door de hond van mijn vriendin werd opgeslokt en daardoor met spoed in het weekend laat op de avond in Amsterdam een colonoscopie moest ondergaan wordt niet erkend als mijn aansprakelijkheid. Materie gaat boven leven en daar heb ik moeite mee.
Beveelt niet aan
Esther de Vries
Rotterdam
Na een kleine botsing met alleen maar blikschade ben ik uitstekend geholpen door Frisia bij de afhandeling van de schade aan mijn auto.
Katja
AMSTERDAM
Bij Frisia Verzekeringen wordt je altijd goed en snel geholpen. De medewerkers zijn aardig en zeer bekwaam. Voor alle vragen kun je er terecht.
Inge
Wateringen
Mijn ervaringen met Frisia verzekeringen is altijd positief. Al jaren klant, zowel zakelijk als privé. Goede service!
Lisette
Den Haag
Verschillende zaken heb ik bij gebrek aan kennis mijnerzijds voorgelegd aan Frisia. Alle medewerkers van Frisia beschikken over veel kennis van zaken en staan altijd klaar om uitleg te geven. Door hun hulp en bereidwilligheid worden problemen of moeilijkheden bij verzekeringen opgelost naar volle tevredenheid. Deze geweldige adviseurs geven mij rust en tevredenheid. Administratieve handelingen worden goed aangegeven per mail, zodat er niets fout kan gaan.
Cornelis
Rijswijk
- prettige, snelle opvolging en afhandeling - zeer professioneel (zowel Frisia expert als ingezette taxateur) - uitstekende communicatie met Frisia expert (persoonlijk, over schadegeval) - Ik zit al ruim 40 jaar met een aantal verzekeringen (b.v. auto, opstal, inboedel) bij Frisia. Nog geen dag spijt van. Zeer aan te bevelen.
Roland
Haarlem
Heel erg goed de schade werd telefonisch afgehandeld en het schadebedrag stond binnen 3dagen op mijn rekening
Ilse Krijgsman
Honselersdijk
Nadat alles ingestuurd was is de schade redelijk snel afgehandeld en uitgekeerd
Michel
's-Gravenhage
Bij start van mijn bedrijf in 2000 heb ik de complete zorg voor alle verzekeringen uit handen gegeven aan Frisia Verzekeringen. In al die jaren hebben zij ons met raad en daad bijgestaan. Het contact is zeer professioneel en kordaat. Ben blij dat Arjan en zijn team mij ontzorgen, dank jullie wel daarvoor!
23 May 2023
Frans
Haarlem
Nieuwe voorruit in mijn BMW laten zetten door Carglass. Geen eigen risico, ideaal.
22 May 2023
Maarten
Zwartebroek
Zeer prettige ervaring op mijn vraag en snelle afhandeling.
13 May 2023
Sander
Amsterdam
Frisia Verzekeringen is uw adres voor alle financiële zaken. Al meer dan 40 jaar behartigen wij de belangen van onze relaties op gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Door continu te werken aan de band met onze klanten bouwen wij aan een duurzame lange termijn relatie waarbij onze adviseurs altijd voor u klaar staan. Persoonlijke, kwalitatieve en complete ondersteuning, daar kunt u bij Frisia op rekenen.
Javastraat 1 A
2585 AA Den Haag