Een heel tevreden klant.
Ik ben heel tevreden over de zonnepanelen van Zongeschikt. Sinds de installatie op 18 mei jongstleden heb ik met belangstelling de dagelijkse opbrengst bijgehouden in een handige Excel-sheet, en ik moet zeggen dat de resultaten mijn verwachtingen ruimschoots hebben overtroffen. Gemiddeld wekken de panelen maar liefst 16,3 kWh per dag op, wat absoluut indrukwekkend is. Ik begrijp dat de opbrengst in de wintermaanden wellicht iets lager zal liggen vanwege de verminderde zonneschijn, maar zelfs dan ben ik ervan overtuigd dat ik nog steeds een aanzienlijk goed jaargemiddelde zal behalen. Dit is een echte blijk van de kwaliteit en efficiëntie van de Zongeschikt zonnepanelen. Wat me ook opviel, was de professionele installatie van het team van Zongeschikt. Ze werkten snel en efficiënt, en alles werd netjes opgeruimd achtergelaten. Ik had geen enkele zorg tijdens het hele proces, wat de hele ervaring des te aangenamer maakte. Kortom, ik kan Zongeschikt zonnepanelen van harte aanbevelen aan iedereen die overweegt om over te stappen op zonne-energie. De opbrengst is indrukwekkend, de installatie was vlekkeloos en ik ben ervan overtuigd dat ik mijn ecologische voetafdruk aanzienlijk heb verminderd dankzij deze investering. Zongeschikt heeft me niet teleurgesteld en ik ben blij dat ik voor hen heb gekozen.
Beveelt aan
1 September 2023