Er zijn zeker 5 afspraken om panelen te installeren zonder tegen bericht niet nagekomen. Op de dag van van de daadwerkelijke kwamen de monteurs pas na 15.00 uur ipv 09.00 uur in eerste instantie ook zonder mij op de hoogte te brengen. Ik ben tevreden over de panelen die werken goed maar de afhandeling van deze kwestie is zeer slecht!
In Januari 2023 zijn bij ons zonnepanelen geplaatst! Na een lange zoektocht naar een goed en eerlijk bedrijf, kwam ik via de goede referenties terecht bij Zongeschikt . We hebben hier een schouw aangevraagd en dat werd tot onze verbazing al in twee dagen uitgevoerd. Hier kregen wij veel informatie wat de mogelijkheden waren en er werden ook direct een aantal offertes gemaakt zodat je weet waar je aan toe bent. Deze manier van werken sprak ons wel aan en hebben een keus gemaakt. Na de schouw hebben wij de offerte goedgekeurd en binnen drie maanden werden de zonnepanelen al geplaatst. De installatie is door monteurs van Zongeschikt keurig uitgevoerd en wijn zijn heel blij met onze panelen. Ik raad dit bedrijf zeker aan.
Joshua en team startten omstreeks 08.30 uur aan de plaatsing en hebben doorgewerkt tot 22.00 uur in de avond om alle panelen in 1 dag te kunnen plaatsen. Momenteel vondt nog wat nazorg plaats omdat 1 paneel niet niet zichtbaar is in de app. Dit werd door Zongeschikt proactief gemeld. Naar verwachting wordt dit snel opgelost. Prima geregeld en daarom een uitstekend review. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.
De informatie op de website is vrij uitgebreid en de afspraak voor de schouw was vlot gemaakt. De volgende dag kon al iemand langskomen om de situatie en wensen te bespreken. Het gesprek was vriendelijk en duidelijk al werkte het online platform niet mee waarmee de offerte gemaakt moest worden. Het bedrijf was net overgestapt naar een ander software pakket. Nadat de offerte gemaakt was en er foto's van de meterkast en het dak waren gemaakt zijn de benodigde werkzaamheden besproken. Positieve punten: Snelle levering en installatie (binnen twee weken). Oplevering in een dag (inclusief omzetten stoppenkast naar groepen kast + aanvullende wensen). Goed gevoel bij de levensduur en kwaliteit van de gebruikte materialen. Tot hier zou ik vijf sterren geven. Omdat er was besproken bij de schouw dat een elektricien naar de foto's van de meterkast zou kijken en onze wensen zou meenemen was ik benieuwd wat hier naar voren was gekomen. Via de telefoon en e-mail gevraagd of ze de werkzaamheden en meterkast nu duidelijker konden toelichten. Dit was niet mogelijk. Nog wat mailtjes later waren we er grotendeels uit. De verkoper zegde toe dat alle besproken punten die niet in de offerte staan worden meegenomen bij de installatie. Op voorbehoud dat de alle besproken punten worden uitgevoerd zijn we akkoord gegaan met de offerte. Omdat we niet hoorden over de planning heb ik nogmaals contact gehad en de planning was op de hoogte dat door een fout van de verkoper de order twee weken was blijven liggen. Met succes want binnen enkele dagen kon het systeem geïnstalleerd worden omdat er een opdracht was vertraagd. Het compleet aanpassen van de groepenkast was niet mogelijk maar het de zonnepanelen konden tijdelijk op de oude stoppenkast worden aangesloten. Binnen een paar dagen zou dan een elektricien komen om alles te vervangen. De installateurs van de zonnepanelen kregen de zonnepanelen niet aangesloten in de meterkast. Te weinig ruimte om review volledig te maken.
Wij hadden na met een aantal bedrijven contact gehad te hebben, onze keuze op Zongeschikt gemaakt. Bij het schouwen van onze woning en opstellen van offerte zijn wij door Zongeschikt goed geinformeerd wat er mogelijk was. Afspraak tussen 4 tot 8 weken na opdracht aanleg van de panelen. 4 weken na opdracht lagen de panelen op ons dak. Ook toen wij een foutje bij de aanleg, is dit snel en correct opgelost. Monteurs waren netjes, vriendelijk en hebben de werkplek schoon op geleverd. Ook is mij opgevallen dat de werkbus er netjes en ordelijk er uit zag. Wij zijn heel tevreden en raden dan ook Zongeschikt aan als u zonnepanelen wil aanschaffen Fam Valkenburg
prima ervaring , duidelijke offerte ,snelle installatie prijs wat hoger dan de anderen maar het meer dan waard en fijne monteurs met kennis van zaken , ook met de uitleg, aanmelding en verdere begeleiding
Proffesionele voorlichting en uitvoering. Snelle reactie op vragen. Zeer klantvriendelijk
In de grote wirwar van aanbieders van zonnepanelen was de komst van Nick van Zongeschikt een verademing. Hij informeerde me helder, nam goeie foto's van mijn dak, en maakte ter plekke een volkomen heldere offerte met alle berekeningen erbij. En dat de panelen vervolgens BINNEN 3 WEKEN geplaatst werden is fantastisch. De monteurs waren vaklui, ze hebben zorgvuldig, schoon en mooi werk geleverd.
Tijdens de montage bleek e.e.a. toch anders te moeten dan van te voren bedacht. Het oplossend vermogen, de directe hulp die de monteurs kregen van collega's om tot een goede oplossing te komen was top. De panelen leveren een mooie opbrengst die ik zelf fraai kan monitoren. Ik ben heel blij met het eindresultaat!
Snelle en duidelijke beantwoording van al onze (leken) vragen. De monteurs hebben degelijk werk geleverd en de werkplek netjes achtergelaten. Wij zijn zeer tevreden.
Wij wilden glas-glas zonnepanelen Nu zijn er niet zoveel bedrijven dit dat leveren Uiteindelijk een paar offertes laten maken en zelf wat verdiept in zonnepanelen Van de bedrijven kwamen de meeste met een voorstel van maximaal 50% van mijn energie verbruik zelf via vereniging eigen huis Zongeschikt kwam langs nam contact op met de firma die mijn electrisch huisaansluiting levert En de offerte kwam op een aanzienlijk hoger aantal panelen Het personeel dat ze plaatsten werkte echt hard en deden hun best na ruim een week werkte alles en na een maand heb ik de eerste afrekening gezien van mijn energie leverancier De zonnepanelen werken In deze tijd van personeelsschaarste en onderdelen te korten heel goed werk; chapeau
Zeer tevreden met mijn zonnepanelen op het dak. Kwam bij Zongeschikt terecht omdat hun als weinige zonnepanelen op een dakkapel konden plaatsen. Dit doen ze onbelast. De begeleiding en vakmanschap van de monteurs was naar mijn mening geweldig, ik heb dan ook alleen maar complimenten. Ik kan het overigens niet laten om altijd even in de bus te kijken, dit was bij Zongeschikt dus tip top in orde. Alles netjes in kasten en opgeruimd.
Zongeschikt heeft volledig aan alle verwachtingen voldaan, qua communicatie, service en alle afspraken zijn nagekomen. Installatie is werkend opgeleverd na 1 dag. Geen rommel achter gelaten, duidelijke uitleg, vriendelijke monteurs. Ook opmerkelijk is de persoonlijke projectleider die je krijgt tijdens de installatie, deze kan je vragen stellen en helpt je als je ergens mee zit. werk erg goed .
Op een snikhete dag met een temp van rond de 30 graden Celsius zijn bij ons door de installateurs Sefa en Mustafa van Zongeschikt, 18 zonnepanelen geïnstalleerd. Ze hadden een uitdaging (in onze ogen) want wij hebben een aflopend dak en veel grind rondom het huis wat het omhoog brengen van de panelen bemoeilijkt. Maar niets is hun te moeilijk; m.b.v. een elektrische rolsteiger zijn alle panelen geruisloos naar het dak getransporteerd. Alles is in één dag aangekomen, geïnstalleerd en inwerking gesteld. TOP gedaan mannen!
Zeer correcte levering en plaatsing. Netjes uitgevoerd en een zeer goed overleg en informatie wat ze gaan doen hoe ze het gaan uitvoeren en of U het daar mee eens bent. Super efficiënt
Het leggen van de zonnepanelen is helemaal prima volgens plan verlopen. De zwarte panelen liggen mooi en strak op het leien dak. Goed, behulpzaam en vriendelijk personeel, uitleg van apps etc. ook prima. Wij zijn heel tevreden, een aanrader voor iedereen die panelen overweegt te nemen.
Zeer vriendelijke heren,die op professionele en zeer zorgvuldig manier de zonnepanelen plaatsen in korte tijd. Alles was prima geregeld (mede door vertegenwoordiger Dave ) Fijne en snelle communicatie , je weet bij aanvraag direct waar je aan toe bent, wanneer en wat de kosten zijn. Laat de zon maar komen !!!
Als bewoners van een monumentaal pand in centrum Den Haag hebben wij al een aantal keren geprobeerd een installateur te vinden die bereid was zonnepanelen op ons dak te plaatsen. Ongezien werden alle verzoeken afgewezen omdat men geen zinken daken deed of het dak te hoog vond. Na gericht zoeken op internet naar een bedrijf dat wèl moeilijke daken aan wilde pakken, kwamen we uiteindelijk uit bij Zongeschikt. Een heldere website, uitstekende reviews en de mogelijkheid om op korte termijn een afspraak voor een schouw te maken gaven de doorslag. De schouw verliep voorspoedig met een bijzonder oplossingsgerichte adviseur die met onze speciale wensen mbt binnenbekabeling in een monumentaal pand rekening kon houden. Aan het eind ontvingen wij direct een op maat gemaakte offerte met een schets van de plaatsing van de panelen en een schatting van de verwachte opbrengst. Na opdrachtverlening zijn de panelen binnen vier weken op één dag geplaatst door een team van hardwerkende en deskundige mensen. De aanleg van de binnenbekabeling werd stap voor stap in overleg met ons gedaan en hoewel het wel een hele lange dag was geworden, werden wij na afloop geinstrueerd over het gebruik en werd de rommel keurig opgeruimd. Ook niet onbelangrijk, de factuur werd pas geleverd na oplevering van de gehele installatie. Kortom, petje af voor dit bedrijf en zijn mensen; ik kan ze zeer aanbevelen!
Goede service. uitgebreide schouw vooraf met goede uitleg en voldoende ruimte om te vragen. Een week van te voren nog een telefoontje of er nog vragen waren over de installatie. Een appje met een herinnering aan de afspraak. Ook op de dag van installatie verliep alles vlekkeloos en ook hier weer ruim aandacht voor eventuele vragen. Kabels mooi weggewerkt, aansluiting meterkast netjes, geen lei gebroken op het dak. Waarom dan geen 10? In het appje stond dat ik de monteurs om 06:30 uur kon verwachten. Dat leek me al vroeg maar je staat dan toch op tijd op voor de zekerheid. Om 08:00 uur werd ik gebeld dat ze gingen vertrekken en er rond 10:00 zouden zijn.
Proces van offerte tot uitvoering is vlot verlopen. Toen de plaatsing niet helemaal volgens plan was uitgevoerd, werd dit heel snel, op zondagochtend, opgelost zonder discussie of moeilijke vragen. Complimenten! Het is niet de goedkoopste op de markt, maar kwaliteit is uitstekend.
Fijn eerste gesprek gehad . Alles naar afspraak verlopen. Monteurs hebben mooi en goed werk geleverd, en stonden open voor vragen. Goede service ,en komen afspraken na. Ik beveel dit bedrijf iedereen aan . Kees , Kaatsheuvel.
Vanaf de eerste afspraak een fijne ervaring. Fijne en heldere uitleg. Net, gekwalificeerd en vakkundig personeel, goede service en komen afspraken na. Ik kan het iedereen aanraden
Ben erg blij met hoe zongeschikt de zaken aanpakt. Je kan gewoon op dit bedrijf rekenen. Achteraf bleek er toch nog iets te verbeteren en ook dat werd keurig opgelost! Dank daarvoor
Zeer goed bedrijf Komen de afspraken na, bij het inmeten en plaatsen. Hebben de zonnepanelen 8 stuks keurig geïnstalleerd En goede uitleg van de app waar je de opbrengst kan zien. Alleen heel jammer dat ze bijna niet telefonische bereikbaar zijn En het is achteraf betalen. Dat is het enige minpunt .
Doordat het een installatie van indak panelen betrof duurde het 2 dagen. Tevens moest er door het ontbreken van de bouw gegevens mbt de bekabeling een alternatief worden gezocht. Deze zeer goed afgehandeld. Tevens goed advies gekregen mbt tot het updaten van de oude panelen om deze tot een systeem te krijgen. Alles werkt perfect.
Over ons Zongeschikt helpt u de juiste keus te maken bij uw investering in zonnepanelen. Zo kunt u vol vertrouwen een beslissing nemen en weet u precies waar u aan toe bent. Zowel wat betreft onze service, als uw te verwachten rendement. Daarom plaatsen wij uitsluitend zonnepanelen met de beste prestaties en het hoogste rendement, met een unieke product- en rendementsgarantie van maar liefst 30 jaar.